Най-продавани стоки Воев сайт-магазин

Най-търсени и най-продавани изделия помощни средства и санитарни материали на магазин Воев в София, Руски паметник-Пирогов.

Най-продавани стоки Воев сайт- магазин

Патерици, проходилки, надстройки повдигнати тоалетни седалки, подлоги, уринатори, ръкавици и шапки за сухо къпане, химически преносими тоалетни

От тази страница може да поръчате и ние ще ви доставим до всяко населено място в страната.

Ако не сте избрали подходящите за вас помощни средства или санитарни материали разгледайте категориите на главната страница на сайта, за да се възползвате от всичко което предлагаме и продаваме. Ако имате възможност заповядайте в магазина ни в центъра на София на Руски паметник до Пирогов.

Може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по телефона или да попълните формата за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях. Форма за поръчка

На изображението са показани: на първата снимка проходилка за възрастни хора лека сгъваема, универсална модел 180надстройка повдигната тоалетна седалка модел 0808231(0805510) 10 см без капак, модел 0808183(0805512) 10 см с капак • патерици леки регулируеми • шапка модел DY300 за сухо измиване на коса и глава и ръкавици DY400 (10 в опаковка) за сухо къпане на тяло • подлога • торбички с абсорбатор • вложки за бельо при инконтиненция(изпускане на урина) • на втората снимка химическа тоалетна модел Qube 165 на трета снимка ползване на химическа тоалетна или подлога без измиване, торбички с абсорбатор Bedpan liner 600 за подлоги и тоалетни столове код B60020.

При смяна на тазобедрена става повдигане височината на тоалетната чиния. На специализирана страница При сменена става първи дни в къщи освен полезни съвети може да намерите най-необходимите и най-продавани изделия свързани с възстановяване в къщи първите дни. Освен надстройка повдигната тоалетна седалка, обувалка на чорапи(за да не се навеждате-противопоказно!), щипка за хващане предмети от разстояние и други След смяна на става

При болни на легло сухо къпане и измиване на тяло, глава и коса без използване на вода с помощта на мокри ръкавици и шапки. За ползване на подлоги, химически преносими тоалетни без да се налага измиване с вода след употреба, торбички с абсорбатор. Цени на ръкавици и шапки за сухо къпане , торбички с абсорбатор. При неволно изпускане в леглото, бельото, инконтиненция протектори. Преносими портативни химически тоалетни. Санитарни материали Подлоги и уринатори, консумативи. Проходилки, патерици, бастуни, опори.

Ако направите своя избор има форма за поръчка, която може да попълните и изпратите. Другите възможности са да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.

Местоположение. Магазин Воев, санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов
Санитарен магазин Воев в София, Руски паметник-Пирогов. Не сме дрогерията!

Воев Пирогов-Руски паметник, свободна продажба и безплатни през здравната каса НЗОК помощни средства, медицински изделия и санитарни материали магазин на Шандор Петьофи № 1

02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина

 

Страница от сайта на Воев за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали, лицензирана фирма с регистрация ИАЛ-АХУ 099/2008 с магазин в центъра на София, Руски паметник – Пирогов. Договор със здравната каса НЗОК по предоставяне на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ.