Магазин Воев Руски паметник-Пирогов София център

Санитарен магазин ВОЕВ в центъра на София Пирогов - Руски паметник. Продажба на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ през здравна каса НЗОК и свободна продажба. Санитарни материали и помощни изделия за дома в ежедневието. Представителство за България на MobiakCare Гърция, всички продукти на Dymacare Великобритания и Dr Helewa Care Франция. Conni от Австралия. Доставки за цялата страна.

Магазин Воев Руски паметник-Пирогов София център, санитарен магазин от 2004 г

Свободна продажба и безплатно получаване през здравна каса НЗОК на помощни средства ПСПСМИ, санитарни материали и помощни изделия за ежедневието.

Приемаме поръчки за цялата страна на обявените телефони в  работно време на магазина. Избраното от вас може да го закупите от магазина или да го поръчате, а ние ще го изпратим с куриер до посочен от вас адрес. Може да платите на място в магазина или като  наложен платеж или по банкова сметка. Приемаме и поръчки от чужбина на хората живущи там и грижещи се за свои близки в България. Форма за поръчка

Безплатни през НЗОК със здравни кодове и свободна продажба на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ. Изделия и стоки помощни за улеснение в дома в ежедневието.

Какво ще намерите в нашия магазин Воев на Руски паметник в София  и на страниците в уеб сайтовете ни?  Какви услуги предоставяме?

 Изделия, приспособления и уреди в помощ на хората за по-лесен и самостоятелен живот •  Съвременни санитарни материали за лична хигиена без използване на вода за къпане и без изплакване • Технически помощни средства за придвижване и за обслужване • За дишане на медицински кислород концентратори и бутилки • Наемане на помощни средства – инвалидни колички, антидекубитални дюшеци, проходилки за възрастни, кислородни концентратори и бутилки, носилки…  • Съвети за вашите права и на какво имате право

Свободна продажба • Наемане • Безплатно получаване с отпусната помощ  от НЗОК.

За най-познатите помощни средства и санитарни материали, най-търсени и най-продавани стоки е страницата Най-продавани стоки на Воев сайт и магазин. Ще намерите Патерици, проходилки, надстройки за тоалетна чиния, подлоги, уринатори, ръкавици и шапки за сухо къпане, химически преносими тоалетни. За всекидневието на хората здрави или болни помощни изделия за качествен и самостоятелен живот вижте в новия ни фирмен сайт групата изделия  Всекидневие

Безплатно получаване с кодове от НЗОК и свободна продажба на: Инвалидни количкиАнтидекубитални дюшеци за болни на легло • Тоалетни столове и столове за баня, комбинирани столове за тоалет и баняПроходилки за възрастни хора • Патерици и бастуниБолнични легла и принадлежности. За възрастни стари хора, инвалиди, хора с увреждания или болни е публикацията в същия ни фирмен сайт.   Помощни средства за възрастни, инвалиди.

„Воев-София“ ЕООД лицензирана фирма за предоставяне на помощни средства и медицински изделия на хора с увреждания, инвалиди

Воев-София ЕООД, регистрация в ИАЛ-Агенция за хората с увреждания 099/2008 и Договор със здравната каса НЗОК 22-8060/1 юли 2022 г.

Една от най-четените публикации в сайта. При предстояща  операция на тазобедрена става най-важното което пациента трябва да направи. След операцията и след изписване от болницата ?Първи дни на възстановяване в къяи.  След смяна на става.  

Най-търсени и най-продавани изделия свързани с възстановяване в къщи първи дни след смяна на става: надстройка повдигната тоалетна седалка без капак и с капак • патерици леки регулируеми • проходилка за възрастни • обувалка на чорапищипка за хващане на предмети.

Магазин и фирмени уеб сайтове Воев,  какво ще намерите в тях

http://www.etvoev.com/ създаден 2005,  https://voevmedical.com/  (2010) и https://voev.bg/  (2020).

voevmedical.com Инвалидни колички, антидекубитални дюшеци …

Най-посещавани и четени страници са След смяна на става и На какво имаме право.  Права инвалиди, хора с увреждания, възрастни.

voev.bg  Стоки помощни изделия за дома улесняващи хората. …

Това е по-новия уебсайт на Воев с различна подредба от voevmedical.com. Информация за помощните средства отпускани безплатно през здравната каса. Здравна каса помощни средства ПСПСМИ.

Помощни изделия и технически средства за дома с широко приложение за самостоятелен, качествен и независим живот. Насочваща информация и преки връзки към изделията ще намерите в  Портфолио-Витрина и Статии.

В магазина за всичко което предлагаме,  подредено и сортирано в групи по предназначение вижте   Каталог-Групи.

За качествен и самостоятелен живот на хората магазин Воев за медицински и помощни изделия , за лична хигиена съвременни санитарни материали 

Ако се затруднявате да ни намерите най-долу на страницата има подробни указания ако идвате с градски транспорт или автомобил.

Санитарен магазин Воев на адрес 1606 София ул. Шандор Петьофи №1, 02851 9962, 028519375, 0888 893280

9 етажна сграда срещу хотел Родина откъм страната на Пирогов до трасето на трамвай № 5 и № 4, с рекламни табели на сградата на нотариус, дрогерия, туристическа фирма и магазин Воев

 

Екип на магазин „Воев“: Управител на магазина Яна Бухова и един    продавач-консултант.

Ако не сте доволни от нас, от нашето обслужване в магазина или имате препоръки към нас моля пишете ни на etvoev@abv.bg. За похвали както и ако сте доволни от нашето обслужване също може да ни пишете на тази поща. Тази поща е връзката ви с управителя на фирмата „Воев-София“ ЕООД инж. Георги Воев.

 

„Воев-София“ ЕООД представител в България на Mobiak Гърция.  32 годишен опит на „Воев“ България + 46 годишен опит на „Mobiak“ Гърция

Чрез Воев имате достъп до изделията на DYMACARE® Великобритания, Dr Helewa Франция, Conni Австралия. И от Нидерландия изделия специално проектирани за лесен и удобен всекидневен живот

 

DYMACARE® Великобритания. Шапки, ръкавици, кърпи за без вода измиване на тяло, глава, коса. Сухо къпане.

 

DYMACARE продукти. За сухо къпане мокри ръкавици, мокри шапки и кърпи.

 

Dymacare® безводно къпане, измиване  страницата с предлаганите изделия за сухо къпане на тяло, глава и коса.

Dr Helewa Франция Ръкавици за сухо къпане и торбички с абсорбатор на телесни течности(урина

Хигиена без вода Dr Helewa Care продукти с висока степен на защита от зараза за използване на подлоги и тоалетни столове без измиване след използване и ръкавици за сухо къпане на тяло, глава и коса без използване на вода.

 

Dr Helewa продукти торбички с абсорбатор и мокри ръкавици за коса и тяло

От Австралия продукти при инконтиненция и напикаване на Conni

Протектори за защита на тяло, бельо и легло 

Защита на тяло, легло, бельо. Напикаване при възрастни и деца, инконтиненция

При напикаване на деца и възрастни хигиенни проблеми породени от Неволно изпускане в бельото или леглото на урина, инконтиненция или поради това че пациента е лежащо болен за кратко или продължително време. Изделия и продукти за решаване на проблема.

За всеки ден устройства и изделия в помощ  в живота на млади и стари, възрастни или болни

 

Помощни средства в ежедневието. Магазин Воев

Помощни средства в ежедневието

За активен и пълноценен живот на инвалиди, възрастни и болни помощни средства в ежедневието

• Стълбичка с ръкохватки • Помощна дръжка за изправяне • Обувалка-събувалка на чорапи • Подвижна сгъваема опора • Надуваем леген • Защитен ботуш при къпане • Четирислойни протектори-сухи отгоре при напикаване и долна част непромокаема •

В ежедневието на възрастни хора, инвалиди, болни помощни средства приспособления и изделия от Холандия, Гърция, Австралия, Великобритания, Франция проектирани специално за бита и ежедневието на хората здрави или болни.

 

Наем и продажба на кислородни концентратори и бутилки за дишане на медицински кислород в домашни условия

Кислородни бутилки, концентратори. Дишане

 

Наемане на кислородни бутилки, концентратори. Дишане

 

Отдаване под наем на помощни средства и медицински технически изделия

Под наем инвалидни колички, кислородни концентратори и бутилки за дишане на медицински кислород, антидекубитални дюшеци, носилки и други помощни средства

Наемане инвалидна количка, дюшек

 

Наемане на помощни средства инвалидна количка, антидекубитален дюшек, проходилка

Още за „Воев“ – кои сме, има на страница За нас

Достъп до магазина:

достъпен за хора с увреждания (с парко място за инвалиди срещу входа на сградата)

 

                     С автомобил: От Пирогов /централен вход/ по локалното  платно между оградата на Пирогов и трамвай  № 5 по посока Руски паметник. Там където свършва оградата на Пирогов-десен завой.

                С градския транспорт:

Трамваи № 4 и № 5 спирка Руски паметник посока към Съдебна палата.         Връщате се 40 метра и сте на адреса.                                                                    
                   

Трамваи № 4 и № 5 спирка Пирогов(от Македония и Съдебна палата) посока Княжево или обратната посока от Княжево-Съдебна палата. По локалното платно между трамвая и оградата на Пирогов към Руски паметник. Където свършва оградата на Пирогов пресечката е ул Шандор Петьофи.

автобус № 604 спирка ПИРОГОВ от Пирогов /централен вход/ по локалното платно между оградата на Пирогов и трамвайната линия към Руски паметник

автобус № 74 и тролейбуси № 1, № 5 и № 7,   спирка МВР Болница /Руски паметник/
– срещу пощата, пресичате на пешеходната пътека бул.Тотлебен и преминавате откъм страната на Пирогов. На 40 метра в посока Пирогов започва ул.Шандор Петьофи

автобус № 260 спирка Руски паметник(на 2 минути). От спирката пеш към централния вход на Пирогов покрай трамвайната линия и оградата. Преди началото на оградата вляво е ул.Шандор Петьофи.         

„Воев“ 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280 SKYPE : voevisf,
E mail:etvoev@abv.bg, 1606 София ул.Шандор Петьофи № 1
 

 Воев  във Facebook 

Voev Sofia      •   Воев–София ЕООД

Атрактивно представяне на изделията ни във Facebook&Meta

Животът може да е лесен Easylife by Voev

Санитарен магазин Воев в центъра на София, Руски-паметник -Пирогов от 2004 г досега на един и същи адрес на ул Шандор Петьофи № 1.

Важно. Не сме дрогерията!

Изображение на Магазин Воев с местоположение-Руски паметник-Пирогов