цена 49 лв

Възглавница за коляно, разделител при спане

• Възглавница между краката
• Възглавница при смяна на става
• Триъгълна възглавница
• Други възглавници за спане
за глава, лумбални, за седене...

Възглавници между коленете и между бедрата при спане

Спане с възглавница между краката. Кога се налага ползването им и какви възглавници за между краката и бедрата има? Видове и модели възглавници поставяни при спане между бедрата и краката според предназначението им. При сменена става, каква възглавница препоръчват лекарите? Защо жените имат нужда и предпочитат да спят настрани с възглавница между краката и каква трябва да бъде тя? Обзор на всякакви възглавници за различни цели и с различни предназначения.

Една публикация на Воев, санитарен магазин в центъра на София, Руски паметник-Пирогов, ул Шандор Петьофи №1, 

В кои случаи и защо се препоръчва спане с възглавница между колената и бедрата?

При възпалени колене, спазми, болки в кръста за намаляване в гръбначния стълб на мускулното напрежение се препоръчва спане с възглавница между краката осигуряваща също така комфорт и мекота. Възглавницата за коляно е подходяща за случаите описани по-горе и служи като разделител между краката при спане. Препоръчва се също така за жените при спане на страни поради психологични и физиологични особености на тялото им. Ако сте сменили тазобедрена става при спане се препоръчва от лекарите възглавница за между бедрата изработена със специална конструкция за целта.

Knee cushion(devider)

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка.    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Спане с възглавница между краката

Възглавница за коляно, разделител. Възглавница за между бедрата при сменена тазобедрена става.

Възглавница за коляно, разделител

С лента за закрепване

За спане на страни възглавница за коляно

Колянна възглавница код 0806067, цена 49 лв с ДДС

размери 25х20х15, 25х20х7.5 см или 30 X 35 X 15/7,5 см

Изправяне на гръбнака при спане с възглавница между краката

На снимката по-долу положение на тялото при спане странично с възглавница между краката

Възглавница за между бедрата при сменена тазобедрена става

Възглавница разделител между краката при спане

Възглавница за между бедрата, разделител на краката

Възглавница със специална за целта форма и ленти за закрепване към краката. Размери 56x(18 горе/ 38 долу)x13cm

код 0806068, цена 99лв с ДДС

Всичко за Първи дни в къщи след смяна на става вижте на След смяна на става Какво трябва да знаем и какви правила да спазваме след смяна на тазобедрена или колянна става? Помощни средства и технически изделия първите дни у дома при възстановяване след операцията и рехабилитация.  

Още по тази тема публикувана в интернет Orthomedicus.bg. д-р доц Свилен Тодоров Информация за пациентите с ендопротезирана тазобедрена става

Спете с възглавница между краката поне 8 – 12 седмици след операцията. Слагайте възглавницата между краката си, когато се обръщате в леглото. Завъртането става само през здравата страна. Може да се спи върху оперираната страна при липса на болка – обикновено след около месец. Никога не кръстосвайте краката!

От д-р доц Свилен Тодоров на същото място може да научите как се извършва следоперативна рехабилитация и дейности в ежедневието в банята, автомобила, кухнята, сядане и ставане, придвижване с патерици и…

Преглед обзор на възглавници според конструкцията и предназначението им

Всички конструкции и модели възглавници, които предлагаме може да видите във Възглавници Триъгълни възглавници, лумбални опори, за главата, за седене, въртящи се, възглавници за кръста, възглавници при хемороиди и още други. Може да разгледате и другата специализирана страница в уеб сайта на Воев Възглавници обзор, предназначение

Воев Пирогов-Руски паметник, свободна продажба и безплатни през НЗОК помощни средства, медицински изделия и санитарни материали магазин на Шандор Петьофи № 1

02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина

Важно. Не сме дрогерията

Животът може да бъде по-лесен Санитарен магазин Воев, ул Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник
Животът може да бъде по-лесен Санитарен магазин Воев, ул Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник

Страница от сайта на Воев за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали, лицензирана фирма Воев-София ЕООД, рег ИАЛ-АХУ 099/2008 с магазин в центъра на София, Руски паметник – Пирогов. Договор със здравната каса.