Gelmax пудра, вложки и тампони

Франция

• Cleanis TV

• Пудра, тампон и вложка поемащи до 450 пъти по-голямо тегло от течности и меки материали превръщащи урината и течности в амалгама, гел

Супер абсорбиращи тампони, вложки и пудра втвърдяващи до 450 пъти по-голямо от своето тегло  течности и меки материали

Продукти  GelMax® запазена марка на Cleanis Париж, Франция

 

Най-безопасен и най-ефективен  метод за събиране и изхвърляне на органични течности (урина, повърнати материи, кръв и всякакви други водна основа течности). Супер абсорбираща подложка е уникален супер абсорбиращ полимер, който поглъща превръща в гел течностите на водна основа. Продуктите могат да се използват в лаборатории или болници за абсорбиране на урина, течни изпражнения, повръщане, на водна основа химикали и т.н.

Gelmax пудра, вложки и тампони

Gelmax пудра, вложки и тампони

В основата на GelMax® са кристали с изключителни характеристики.
GelMax® във вид на прах/пудра/, тампон или вложка може да поеме до 450 пъти по-голямо тегло от собственото тегло от течности и меки материали и течността да се втвърди .

Супер абсорбиращите кристали осъществяват бърз процес на втвърдяване  чрез формиране на компактна амалгама. Кристалите забавят процеса на гниене на карбамида в амоняка отговорен
за миризмите. Това физическо изолиране намалява окислението на  въздуха  в получената желеобразна маса и ограничава риска от разпространение на микроби.

 

В болници и лаборатории, в къщи и на други места изсипаните флуиди и течности могат да бъдат заразни. Ето защо тези течности и флуиди могат да бъдат опасни  при ръчно изчистване(избърсване), отстраняване и изхвърляне. С GelMax® тампоните и GelMax®  пудрата отстраняването и изхвърлянето на разлети опасни заразни течности е по-безопасно.

GelMax® прах(пудра) и тампони са в състояние да поемат и желират течности като урина и телесни течности. Благодарение на супер абсорбиращ кристали, процесът на желиране се провежда при първия контакт с течността чрез образуване на компактна амалгама, като забавя превръщането на уреята в амоняк причината за миризми. По този начин желеобразната маса се отстранява физически ограничавайки риска от разпространение на микроби.

GelMax® пудра и тампони има много начина на използване, в различна среда (битови, медицински, промишлени). Препоръчително е пудрата да се поръси директно в контейнера съдържащ  течностите.

Абсорбираща течности пудра GelMax® на Cleanis

GelMax® Super-Absorbent Powder

Пудра прах абсорбираща течности

Gelmax пудра

Абсорбиращи течности тампони GelMax® на Cleanis

GelMax® Super-Absorbent Pad

Супер абсорбент, подложка тампон за продуктите на Cleanis

Супер абсорбент, подложка тампон

Вложките са основна съставна част на всички Кеър бег торбички на Cleanis

Care Bag

Торбички за тоалетни столове и подлоги с абсорбатор CareBag® на Cleanis

За подлога торбичка с абсорбент

Продуктите на Cleanis Франция Aqua®, GelMax®, CareBag®, Nano

Цени и опаковки на санитарни материали

Продуктите може да закупите в магазина ни в центъра на София или да поръчате на обявените телефони. За ваше удобство по-долу форма за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната.

Поръчай сега

  Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)

  Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)

  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
  Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.Знаете ли че: Възможност от Еконт за два пъти по-ниска такса за наложен платеж - 1,45%, когато платите с ecoints или банкова карта.
  За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

  „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

  „Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

  „Воев“ 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280 SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
  Санитарен магазин за възрастни хора, инвалиди, хора с увреждания
  центъра на София,  ПИРОГОВ – Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1,