Хигиена без вода Dr Helewa продукти

Франция

Сухо къпане без вода на тяло, глава коса с максимална степен на защита от зарази с ръкавици напоени с лотиони. Санитарни торбички с абсорбатор на течности и урина до 600мл. Ползвате и хвърляте в боклука.

Новите продукти на Dr Helewa Care Франция в България.
Dr Helewa от познатите ни и предлагани от нас продукти на
Cleanis, създателя на Care Bag торбичките с абсорбатор и мокрите ръкавици със защитен предпазващ слой пусна на пазара новите си продукти Dr Helewa Care.
Продуктите на Dr Helewa Care можете да ги закупите от нас в магазина ни в центъра на София, Руски паметник-Пирогов или да ги поръчате с наложен платеж или банков превод. Обслужваме всички населени места в България.

Форма за поръчка

Сухо измиване без вода на тяло, глава коса с максимална степен на защита от зарази. Санитарни торбички с абсорбатор на течности и урина до 600мл. Ползвате и хвърляте с обикновения битов боклук.

Торбички с абсорбатор за 600мл превръщащ урината и телесните течности в гел

Торбички с абсорбатор превръщащ телесните течности в гел. У дома и в болницата за подлоги и санитарни тоалетни столове, за повръщане(торбички за повръщане) и уриниране(уринаторни торбички). Ползваш и хвърляш в коша за обикновен битов боклук без опасност от зарази.

Предишните торбички с абсорбатор 450 ml на Dr Helewa, Care Bagс на Cleanis: За подлоги и торбички за повръщане

Care Bag торбичка за подлогаТорбичка за повръщане

Новите торбички с абсорбатор за 600ml на Dr Helewa: Bedpan liner 600 за подлоги, Commode liner 600 за тоалетни столове, Toilet bowl liner 600 за тоалетни чинии и тоалетни столове, Male urinal Уринаторни торбички, Vomit bag Торбичка за повръщане. Всички торбички с абсорбатор са в опаковка по 20бр в кутия.


Торбички с абсорбатор bags with absorber Dr Helewa

Торбички с абсорбатор за 600мл течности превръщащ телесната течност(урина) в гел за еднократна употреба. Кодове, наименование и цени.

Bedpan liner 600 за подлоги, кутия с 20броя, код B60020, цена 39лв
Commode liner 600 за тоалетни столове, 20броя, код… , цена лв
Toilet bowl liner 600 за тоалетни чинии, химически тоалетни и тоалетни столове,  20броя, код W60020, цена 40лв
Male urinal Уринаторна торбичка, 20броя, код U60020, цена 37лв
Vomit bag Торбичка за повръщане, 20броя, код V60020, цена 37лв  
Всички цени са с ДДС

Ръкавици опаковка от 12 броя с цени от 17лв (код HCBC12) до 29лв (код HCBC12)

Ръкавици със защитен слой предпазващ от зарази ползващия придружител или медицински работник

Произведени в Италия мокри ръкавици за измиване и къпане на тяло, глава и коса без изплакване и без използване на вода с марката на Dr Helewa.

ICSHAMP Мокри ръкавици с шампоан за сухо измиване на глава и коса

Lotion Aloe&Alantoin

12 броя в опаковка. Код ICSHAMP, цена 29лв с ДДС/ оп.

ICBATH Мокри ръкавици за сухо измиване на тялото, pH neutral

Lotion Aloe&Glicerin,

12 броя в опаковка. Код ICBATH , цена 23лв с ДДС/ оп.

Състав (Ingrediets) , описание и повече подробности за ръкавиците на Dr Helewa ще намерите на страница Dr Helewa мокри ръкавици глава, тяло .

Мокри ръкавици пропити с алое вера и светъл зелен чай

HypoalergenicALOE&VERAVery Light Green Tea Bathing Gloves

Ръкавици код HCBC12, цена 17лв с ДДС/опаковка от12 броя


Други санитарни материали

Ако все още не сте направили своя избор прочетете информацията по-долу:

Цени на всички санитарни материали, които предлагаме може да намерите на Цени и опаковки на санитарни материали Какво трябва да имате предвид: Само Dr Helewa предлага торбички с абсорбатор с висока степен на защита от зарази в къщи и в болницата. Мокрите ръкавици за сухо измиване на Dr Helewa от Франция са с вътрешен защитен слой предпазваш ползващият ги медицински работник или обслужващ пациента, освен това има ръкавици за измиване на косата и главата, докато Dymacare Великобритания имат антибактериални мокри ръкавици и шапки.Форма за поръчка

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. На страниците на преките връзки по-долу също има форма за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазинаПубликация на „Воев-София“ ЕООД, лицензирана в МТСП-Агенция за хората с увреждания с регистрация 099/2008 с магазин в центъра на София, Пирогов-Руски паметник от 2004г в помощ на възрастни хора, инвалиди, хора с увреждания, болни.

Санитарен магазин Воев, Руски паметник-Пирогов, София
Специализиран магазин • Воев • за продуктите на Dr Helewa в България. Руски паметник-Пирогов София ул Шандор Петьофи № 1

02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, “ Санитарен магазин Воев “