Хигиена без вода Dr Helewa продукти

Франция

Новите продукти на Dr Helewa. Care Франция в България.
Dr Helewa от познатите ни и предлагани от нас продукти на
Cleanis, създателя на Care Bag торбичките с абсорбатор и мокрите ръкавици със защитен предпазващ слой пусна на пазара новите си продукти Dr Helewa Care.
Продуктите на Dr Helewa Care можете да ги закупите от нас в магазина ни в центъра на София, Руски паметник-Пирогов или да ги поръчате с наложен платеж или банков превод. Обслужваме всички населени места в България.

Форма за поръчка

Сухо измиване без вода на тяло, глава коса с максимална степен на защита от зарази. Санитарни торбички с абсорбатор на течности и урина до 600мл. Ползвате и хвърляте с обикновения битов боклук.

Торбички с абсорбатор за 600мл превръщащ урината и телесните течности в гел

Торбички с абсорбатор превръщаш телесните течности в гел. У дома и в болницата за подлоги и санитарни тоалетни столове, за повръщане(торбички за повръщане) и уриниране(уринаторни торбички). Ползваш и хвърляш в коша за обикновен битов боклук без опасност от зарази.

Предишните торбички с абсорбатор 450 ml на Dr Helewa, Care Bagс на Cleanis: За подлоги и торбички за повръщане

Care Bag торбичка за подлогаТорбичка за повръщане

Новите торбички с абсорбатор за 600ml на Dr Helewa: Bedpan liner 600 за подлоги, Commode liner 600 за тоалетни столове, Toilet bowl liner 600 за тоалетни чинии и тоалетни столове, Male urinal Уринаторни торбички, Vomit bag Торбичка за повръщане. Всички торбички с абсорбатор са в опаковка по 20бр в кутия.


Торбички с абсорбатор bags with absorber Dr Helewa

Bedpan liner 600 за подлоги, кутия с 20броя, код B60020, цена 39лв
Commode liner 600 за тоалетни столове, 20броя, код ., цена лв
Toilet bowl liner 600 за тоалетни чинии,  20броя, код W60020, цена 40лв
Male urinal Уринаторна торбичка, 20броя, код U60020, цена 37лв
Vomit bag Торбичка за повръщане, 20броя, код V60020, цена 37лв  
Всички цени са с ДДС


Ръкавици със защитен слой предпазващ от зарази ползващия придружител или медицински работник

Произведени в Италия мокри ръкавици за измиване и къпане на тяло, глава и коса без изплакване и без използване на вода с марката на Dr Helewa.

ICSHAMP Мокри ръкавици с шампоан за сухо измиване на глава и коса

12 броя в опаковка. Код ICSHAMP, цена 29лв с ДДС/ оп.

ICBATH Мокри ръкавици за сухо измиване на тялото, pH neutral

12 броя в опаковка. Код ICBATH , цена 23лв с ДДС/ оп.

Мокри ръкавици пропити с алое вера и светъл зелен чай

HypoalergenicALOE&VERAVery Light Green Tea Bathing Gloves

12 броя в опаковка. Код HCBC12 , цена 21лв с ДДС/ оп.


Други санитарни материали

Ако все още не сте направили своя избор прочетете информацията по-долу:

Цени на всички санитарни материали, които предлагаме може да намерите на Цени и опаковки на санитарни материали Какво трябва да имате предвид: Само Dr Helewa предлага торбички с абсорбатор с висока степен на защита от зарази в къщи и в болницата. Мокрите ръкавици за сухо измиване на Dr Helewa от Франция са с вътрешен защитен слой предпазваш ползващият ги медицински работник или обслужващ пациента, освен това има ръкавици за измиване на косата и главата, докато Dymacare Великобритания имат антибактериални мокри ръкавици и шапки.Форма за поръчка

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. На страниците на преките връзки по-долу също има форма за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазинаПубликация на „Воев-София“ ЕООД, лицензирана в МТСП-Агенция за хората с увреждания с регистрация 099/2008 с магазин в центъра на София, Пирогов-Руски паметник от 2004г в помощ на възрастни хора, инвалиди, хора с увреждания, болни.

Санитарен магазин Воев, Руски паметник-Пирогов, София
Специализиран магазин • Воев • за продуктите на Dr Helewa в България. Руски паметник-Пирогов София ул Шандор Петьофи № 1

02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, “ Санитарен магазин Воев “