Dr Helewa мокри ръкавици глава, тяло

Франция

Сухо измиване без вода на тяло, глава и коса с мокри ръкавици на Dr Helewa Франция с максимална степен на защита от зарази.

Новите ръкавици за сухо измиване и без изплакване с вода на Dr Helewa Care от Франция: Мокри ръкавици с шампоан за сухо измиване на глава и коса и Мокри ръкавици за сухо измиване на тялото, pH neutral вече в София и България. Със защитен вътрешен слой предпазващ ръката на ползващия придружител или болничен работник при измиване на пациента.

Форма за поръчка

Продуктите на Dr Helewa Care можете да ги закупите от нас в магазина ни в центъра на София, Руски паметник-Пирогов или да ги поръчате с наложен платеж или банков превод. Обслужваме всички населени места в България.


Ръкавица за сухо измиване на Dr Helewa

Мокри ръкавици за сухо измиване на тялото, pH neutral
Код ICBATH , цена 23лв с ДДС/ опаковка от 12бр

Мокри ръкавици с шампоан за сухо измиване на глава и коса
Код ICSHAMP, цена 29лв с ДДС/опаковка от 12бр


Мокри ръкавици с алое вера и зелен чай

Ръкавица за сухо измиване HCBC12 с алое вера и светъл зелен чай

Цена 21лв с ДДС/опаковка. Код HCBC12, 12 броя в една опаковка.

Ръкавица за сухо измиване HCBC12 pic 2

Всички изделия на Dr Helewa Care от Франция ще намерите на Хигиена без вода Dr Helewa продукти Тук ще намерите информация и цени на Торбички с абсорбатор на телесни течности превръщащи ги в гел с висока степен на защита от зарази.

Новите торбички с абсорбатор за 600ml на Dr Helewa: Bedpan liner 600 за подлоги, Commode liner 600 за тоалетни столове, Toilet bowl liner 600 за тоалетни чинии и тоалетни столове, Male urinal Уринаторни торбички, Vomit bag Торбичка за повръщане. Всички торбички с абсорбатор са в опаковка по 20бр в кутия.

Care Bag торбичка за подлога


Торбички с абсорбатор bags with absorber Dr Helewa

Форма за поръчка

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. На страниците на преките връзки по-долу също има форма за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина

Специализиран магазин • Воев • за продуктите на Dr Helewa в България. Руски паметник-Пирогов София ул Шандор Петьофи № 1

Публикация на „Воев-София“ ЕООД, лицензирана в МТСП-Агенция за хората с увреждания с регистрация 099/2008 с магазин в центъра на София, Пирогов-Руски паметник от 2004г в помощ на възрастни хора, инвалиди, хора с увреждания, болни.