Шапки за къпане, ръкавици за измиване

Великобритания

• Служат за сухо измиване на главата
• Приложение: при лежащо болни хора
• Дълбоко почистване
включително почистване на EEG гел, кръв, йод.
• Антибактериални и не антибактериални.

За къпане шапки и ръкавици без използване на вода за измиване и изплакване

Съвременни продукти за индивидуална хигиена и защита на кожата без използване на вода за миене и къпане при недостиг на вода или невъзможност за използване на вода.

*Специализирани страници в сайта https://voevmedical.com/ с всички подробности за състав, приложения, цени и указания за употреба според това дали ви интересуват само мокри ръкавици или само мокри шапки. Мокри шапки  Шапки за сухо миене на глава и коса Мокри ръкавици Ръкавици за сухо измиване, Wash Mitts Индивидуална хигиена и защита на кожата без използване на вода за миене и къпане при недостиг на вода или невъзможност за използване на вода може да се извърши и с мокри кърпи. Тази възможност ако ви интересува, може да видите подробната информация на специализираната страница Мокри кърпи  Мокри кърпи за сухо измиване на тяло

Шапка за сухо измиване на глава

Видео: Comfort Rinse-Free Shampoo Cap

Форма за поръчка

Ако направите своя избор Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. На страниците на преките връзки по-долу също има форма за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.

Ръкавица за безводно измиване на тяло и глава Aqua на Cleanis Франция

Сухо измиване на глава с ръкавица на Cleanis

Изваждане на ръкавица от опаковката

Мокра кърпа Dymacare

Шапки, ръкавици, мокри кърпи DYMACARE®, Великобритания

Шапки, ръкавици, мокри кърпи DYMACARE®

Всички продукти на DYMACARE® Великобритания  за безводно измиване и къпане с информация за състава и подробности за продуктите може да намерите на страница Dymacare безводно къпане, измиване

DYMACARE® Antibacterial Range, антибактериална серия DY201 DYMACARE® Antibacterial bed bath wipes 33х22cm(10), мокри кърпи антибактериални DY201 (10 в опаковка). Цена 15лв DY301 DYMACARE® Antibacterical shampoo cap, шапки(1) антибактериални DY301 (1 в опаковка). Цена 14лв DY401 DYMACARE® Antibacterial Wash Mitts, ръкавици22×16см(10) антибактериални DY401 (10 в опаковка). Цена 16лв DYMACARE® Fragrance Free Patient Bathing, не ароматизирана  серия DY200 DYMACARE® Fragrance Free bed bath wipes 33х22cm(10), мокри кърпи не ароматизирани DY200 (10 в опаковка). Цена 14лв  DY300 DYMACARE® Shampoo cap, шапки(1) не ароматизирани DY300 (1 в опаковка). Цена 12лв DY400 DYMACARE® Fragrance Free  Wash Mitts, 22×16см(10)ръкавици не ароматизирани DY400 (10 в опаковка). Цена 14лв DYMACARE® 2% CHLORHEXIDINE RANGE DY909-8 DYMACARE® 2% Chlorhexidine bed bath wipes, 33х22cm(8), мокри кърпи DY 909-8 (8 в опаковка). Цена 15лв DY909WM-8 DYMACARE® 2% Chlorhexidine wash mitts, ръкавици 22×16см(8) DY909WM-8 (8 в опаковка). Цена 16лв DY909SC DYMACARE® 2% Chlorhexidine shampoo cap, шапки(1) антиб. 2% Chlorhexidine DY909SC (1 в опаковка). Цена 14лв DYMACARE® CONTINENCE CARE 5 in 1 WIPES DY8 555 8 DYMACARE® 5 in 1 Continence care wipes 33х22cm(25), мокри кърпи DY 8 555 5 (25 в опаковка). Цена 19.95лв DYMACARE® ADVANCED BARRIER WIPES DY557 DYMACARE® Advanced barrier wipes 33х22cm, защитни(бариерни) кърпички DY557 (25 в опаковка). Цена 23лв DYMACARE® FLUSHABLE WIPES DY1157 DYMACARE®Fragrance free bed bath wipes 26х19см(24), мокри кърпи не ароматизирани DY1157 (24 в опаковка). Цена 15лв Всички тестове и изпитания на продуктите ANTIMICROBIAL TESTING DATA може да намерите на страница Dymacare тест

Шапки с шампоан, антибактериални DY301 DYMACARE®

DY301 DYMACARE® Antibacterical shampoo cap

Антибактериалните с шампоан шапки са предназначени за без вода измиване и без изплакване, за еднократна употреба. Измиват и овлажняват косата само за няколко минути с остатъчен ефект с продължителност до 24 часа, отстраняват патогени. Шапката може да се затопли в микровълнова печка за по-голям комфорт ако е необходимо. Лятото шапките имат охлаждащ ефект ако не се затоплят.

DY 301 DYMACARE , шапка антибактериална

Състав: Aqua, Peg-40 Glyceryl Cocoate, Didecyldimonium chloride, Phenoxyethanol, Sodium Coceth Sulfate, Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Amodimethicone, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Trideceth-12, Caprylyl Glycol, Cetrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Fragrance, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde.

DY301 DYMACARE® Antibacterical shampoo cap, шапки(1) антибактериални

Код DY301 (1 в опаковка). Цена 12лв

Как да използвате продукта Един пакет е предназначен за използване от един пациент и почиства цялата област на косата.  Шапката може да се затопли или да се използва директно от опаковката. След почистването  оставете косата да изсъхне без да я изплаквате с вода. Внимание! Дръжте далеч от очите. 1. Поставете ръкавици преди да използвате продукта. Има едно капаче в опаковката. Отворете опаковката извадете шапката и я поставете върху главата на пациента  2. Масажирайте и я оставете за няколко минути, за да позволите на продукта да очисти и омекоти косата  3. Извадете шапката, не изплаквайте с вода главата и косата. След употреба изхвърлете използваната шапка и ръкавиците в кошчето.

Шапки с шампоан 2% Chlorhexidine  DY 909 SC  DYMACARE®

DY 909 SC  DYMACARE® 2% Chlorhexidine shampoo cap

Тази шапка с 2% Chlorhexidine шампоан е за измиване без вода и без изплакване на главата и косата и е предназначена за еднократна употреба. Шапката измива и омекотява косата само за няколко минути без да се използва вода. Подходяща за ползване в къщи или в болнични заведения. С антибактериално действие и остатъчен ефект с продължителност до 6 часа. Шапката може да се затопли в микровълнова печка за по-голям комфорт ако е необходимо. Лятото шапките имат охлаждащ ефект ако не се затоплят. В болнични заведения шапката е подходяща за интензивни грижи или предоперативно къпане.

Shampoo Cap DY 909 SC 2% Chlorhexidine DYMACARE

DY909SC DYMACARE® 2% Chlorhexidine shampoo cap, шапки(1) антиб. 2% Chlorhexidine

Код DY909SC (1 в опаковка). Цена 13лв с ДДС

Състав: Aqua, Chlorhexidine Digluconate, Propylene Glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Bis-PEG/PPG-20/20 Dimethicone, Parfum, Citric Acid.

Шапки с шампоан, не ароматизирани DY300 DYMACARE®

DY300 DYMACARE®Fragrance Free shampoo cap

Тази шапка с шампоан е за измиване без вода и без изплакване на главата и косата и е предназначена за еднократна употреба. Шапката измива и омекотява косата само за няколко минути без да се използва вода. Шапката може да се затопли в микровълнова печка за по-голям комфорт ако е необходимо. Лятото шапките имат охлаждащ ефект ако не се затоплят.

Shampoo Cap DY 300 DYMACARE

Съдържание на DY300 DYMACARE®Fragrance Free shampoo cap: Aqua, Peg-40 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Sodium Coceth Sulfate, Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Amodimethicone, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Trideceth-12, Caprylyl Glycol, Cetrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Fragrance, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde.

DY300 DYMACARE® Shampoo cap, шапки(1) не ароматизирани

Код DY300 (1 в опаковка). Цена 11лв с ДДС

Dymacare®Wash Mitts ръкавици от Великобритания за сухо почистване и измиване  кожата на тялото 

Специализирана страница с всички подробности за състав, приложения, цени и указания за употреба   Ръкавици за сухо измиване, Wash Mitts По подобен начин както по-горе са представени шапките на Dymacare® така ще намерите и за ръкавиците Dymacare® подробна информация ако ви е нужна. Част от съдържанието на тази страница

Ръкавица Dymacare

Не ароматизирани код DY400 Fragrance Free Wash Mitts

Wash Mitts DY 400 DYMACARE

DY400 DYMACARE® Fragrance Free  Wash Mitts, 22×16см(10)ръкавици не ароматизирани DY400 (10 в опаковка). Цена 14лв

Антибактериални – код DY401  Antibacterial Wash Mitts и код DY909WM-8 2% Chlorhexidine Wash Mitts

DY909WM-8 2% Chlorhexidine DYMACARE ръкавици

DY909WM-8 DYMACARE® 2% Chlorhexidine wash mitts, 2% Chlorhexidine ръкавици 22×16см(8) DY909WM-8 (8 в опаковка). Цена 16лв

Антибактериални ръкавици Wash Mitts DY 401 DYMACARE

DY401 DYMACARE® Antibacterial Wash Mitts, ръкавици22×16см(10) антибактериални DY401 (10 в опаковка). Цена 15лв

Специализирана страница с всички подробности за състав, приложения, цени и указания за употреба

 

Обслужваме цялата страна

Не сме дрогерията на партера !!! До дрогерията е магазина ни

Можем да ви изпратим помощните средства с куриерска фирма. Обслужваме цялата страна.

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

Ако сте избрали изделието заповядайте в магазина ни. Ако сте от друго населено място може да попълните формата за заявка и да ви доставим избраното от вас.

Други изделия за хигиена

Ново! Сухо измиване на тяло и глава

Произведени във Великобритания и Франция влажни шапки, ръкавици и кърпи

Сухо къпане и измиване на тяло и глава

Изображение на Сухо къпане тяло глава влажни ръкавици, шапки, кърпи

 

DR HELEWA Торбички с абсорбатор от Париж, Франция. Хигиена без вода. и DR HELEWA Ръкавици влажни за тяло и глава Сухо измиване на глава и тяло с влажни ръкавици.  

 

Ръкавици за безводно измиване, торбички-абсорбатор

Ръкавици и шапки за безводно измиване на тяло, глава и коса. Надуваем леген, измиване на главата в леглото

Безводно къпане. Waterless bathing

Измиване на глава и коса в леглото с надуваем леген предпазващ раменете

Когато не можем да използваме банята как да изкъпем и измием главата или тялото си?

Хигиена с вода и без вода на лежащо болен

Надуваем леген, измиване на главата в леглото

Цени и опаковки на санитарни материали

Цени и опаковки на ръкавици и шапки за безводно измиване на тяло, глава и коса. Торбички кеърбег с абсорбатор превръщащ течностите в гел

Магазин „Воев“ в центъра на София за санитарни материали. Пирогов-Руски паметник

Важно. Не сме дрогерията!

Санитарен магазин Воев, Руски паметник-Пирогов, София

Продуктите може да ги закупите и получите от санитарния ни магазин ни в центъра на София, ул. Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник

„Воев“ 02/8519962,02/8519375, 0888 893280  SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg

Страница от сайта на лицензирана фирма за помощни средства „Воев“

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г в регистъра на ИАЛ Изпълнителна агенция за лекарствата-Агенция за хората с увреждания. Договор с НЗОК за ПСПСМИ за хората с увреждания.

*ПСПСМИ Помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия.