Устройства за компютър предназначени за хора с увреждания

Управление на компютър, лаптоп, таблет, телевизор и телефон от хора с увреждания

GlassOuse V1.1 с превключвател за захапване просто прилича на слушалки с микрофон с усукване на очилата. Потребителите захапват превключвателния модул за кликвания, а сертифицираната неканцерогенна капачка предпазва превключвателя. Умната батерийна система във V1.1 се активира, когато превключвателят не е натиснат за 3 минути, за да не смущава потребителя, докато гледа видеоклипове на цял екран и междувременно спестява батерията за по-продължителна употреба.

Компютърна мишка за хора с увреждания управлявана с глава. GlassOuse V1.2  ВТОРОТО ПОКОЛЕНИЕ . GlassOuse се поставят и се носят като обикновени очила. С помощта на 9-осна жироскоп система открива движенията на главата, за да движи курсора. GlassOuse V1.2 свързва различните видове контролери(серията G-Switch). Когато по различни причини не могат да се ползват превключватели от серията G-Switch благодарение на софтуера Dwell или функцията на свързаното устройство може да се ползва устройството GlassOuse V1.2  като премества курсора, докато софтуерът помага за извършване на кликвания.

GlassOuse V1.2  Компютърна мишка за хора с увреждания управлявана с глава

Head Mouse control. GLASSOUSE assistive device

Серията контролери превключватели

Подробности, цени, параметри и начин за поръчка може да намерите в новия ни сайт https://voev.bg/ на Компютърни устройства за хора с увреждания

Магазин Воев, Пирогов-Руски паметник. Свободна продажба и безплатни с помощ от АСП помощни средства, медицински изделия и санитарни материали. София, ул Шандор Петьофи № 1. 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280(в работно време на магазина)

Санитарен магазин Воев, ул Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник
Свободна продажба и безплатно получаване с помощ от Агенция за социално подпомагане на помощни средства, медицински изделия, санитарни и хигиенни материали. Санитарен магазин Воев, ул Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник