Цена 331 лв.

C 100/МС20 сгъваем комбиниран стол

• За хора с тегло до 100 кг.

• Облегалка,подлакътници, стъпенки снемащи се
• Тегло на стола 13.5 кг, седалка 46 см
• Конструкция сгъваема.

C 100/МС20 сгъваем комбиниран санитарен стол за тоалет и баня

 

600 KTS MCT 20 sgav           600 KTS MCT 20 sgav bild 5 rama sgan

C 100/МС 20 е комбиниран вариант на стол за  тоалет и за баня. Служи , както показва наименованието  -за тоалет и за баня , както и да седи болния на него. Антидекубиталните възглавници са подходящи като допълнение към стола/. Може да се ползва кофата под седалката, като и се махне капака или да се ползва тоалетната чиния, като се придвижи комбинирания стол над нея. За целта трябва да се махне изцяло кофата. Рамата на стола е сгъваема, разглобяема.

За стопорявайки задните колела стола може да стои до леглото на болния и да се ползва от него без чужда помощ. Ако болния не може да се обслужва сам, обслужващият го може да го придвижи седнал на стола до банята или до тоалетната. Височината на седалката на стола е такава че стола може да застане над тоалетната чиния и болния да ползва тоалетната както седи на стола.

Сгъваемата конструкция позволява удобно да се транспортира или ако не се ползва да бъде прибран стола и да не заема много място.
Вместо комбиниран стол може да се използват тоалетен/санитарен/ стол и стол за баня. Варианта за отделно използване на тоалетен стол и стол за баня позволява да се регулира височината на седалката, като се променя височината на краката на стола. Различните варианти се избират според заболяването и начина на използване. При желание може да се консултирате с нас , за да направите правилния избор.

Форма за поръчка

 Обслужваме цялата страна

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. На страниците на преките връзки по-долу също има форма за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.

 

Комбиниран стол за баня и тоалет за 200 лв в лимита на здравната каса

Безплатен комбиниран стол със здравен код НЗОК  и за свободна продажба.

Комбиниран инвалиден стол за 200лв, хигиенен

• 

Ако не сте направили своя избор

Вижте и другите модели и конструкции  комбинирани столове

 

Общи данни. Комбинирани столове.

 

„Воев“ 02/8519962,8519375, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
Магазин в центъра на София
Магазин ул.Шандор Петьофи № 1, между ПИРОГОВ и Руски паметник.
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до нея

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Лицензирана фирма за помощни средства 
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г в ИАЛ -Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса за предоставяне на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ, Воев-София ЕООД.

Сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни ПСПСМИ през здравна каса и свободна продажба. Права на хората с увреждания.