Цена 331 лв.

C 100/МС20 сгъваем комбиниран стол

Гърция

• За хора с тегло до 100 кг.
• Облегалка,подлакътници, стъпенки снемащи се
• Тегло на стола 13.5 кг, седалка 46 см
• Конструкция сгъваема
• Цена 331лв, Помощ от АСП 331лв

Комбиниран стол за тоалет и баня

модел С 100/МС 20 сгъваем. Санитарен инвалиден стол

 

600 KTS MCT 20 sgav           600 KTS MCT 20 sgav bild 5 rama sgan

√ С депозит от 250лв. получавате инвалиден комбиниран стол за тоалет и баня

√ Закупуване с отпусната помощ от АСП.

За тези възможности вижте специалното предложение на страница Комбиниран инвалиден стол  за 250лв: Комбиниран инвалиден стол за 250лв

 

 

C 100/МС 20 е комбиниран вариант на стол за  тоалет и за баня. Служи , както показва наименованието  -за тоалет и за баня , както и да седи болния на него. Антидекубиталните възглавници са подходящи като допълнение към стола/. Може да се ползва кофата под седалката, като и се махне капака или да се ползва тоалетната чиния, като се придвижи комбинирания стол над нея. За целта трябва да се махне изцяло кофата. Рамата на стола е сгъваема, разглобяема.

За стопорявайки задните колела стола може да стои до леглото на болния и да се ползва от него без чужда помощ. Ако болния не може да се обслужва сам, обслужващият го може да го придвижи седнал на стола до банята или до тоалетната. Височината на седалката на стола е такава че стола може да застане над тоалетната чиния и болния да ползва тоалетната както седи на стола.

Сгъваемата конструкция позволява удобно да се транспортира или ако не се ползва да бъде прибран стола и да не заема много място.
Вместо комбиниран стол може да се използват тоалетен/санитарен/ стол и стол за баня. Варианта за отделно използване на тоалетен стол и стол за баня позволява да се регулира височината на седалката, като се променя височината на краката на стола. Различните варианти се избират според заболяването и начина на използване. При желание може да се консултирате с нас , за да направите правилния избор.

 

 

Извършваме доставки за София и страната

Подробности на страница Доставки

 Ако не сте направили своя избор

Вижте и другите модели и конструкции  комбинирани столове

 

Общи данни. Комбинирани столове.

 

„Воев“ 02/8519962,8519375, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
Магазин в центъра на София
Магазин ул.Шандор Петьофи № 1, между ПИРОГОВ и Руски паметник.
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до нея

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

Поръчай сега

  Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)

  Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)

  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
  Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.
  За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

   

  Специализиран сайт за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от „Социално подпомагане“ и свободна продажба. Правата на хората с увреждания.