Сухо миене тяло глава коса без изплакване с вода

Оперирани сте скоро или сте лежащо болен. Не можете да ползвате банята в къщи за да се измиете с вода как да поддържате лична хигиена на тялото, главата, косата? Ако все пак трябва да ползвате вода в банята как да предпазите наскоро оперираното място?

 Как да се измиете без вода ако не можете да ползвате банята?  Ако имате рана, която трябва да предпазите а искате да ползвате вода за хигиена?

Ако сте оперирани скоро или сте лежащо болен не можете да ползвате банята в къщи за да се изкъпите, как да поддържате хигиена без да се мокрите с вода? И все пак ако трябва да ползвате вода, какво можете да направите? Отговорите на тези въпроси може да намерите по-долу в тази публикация на Воев за Без вода хигиенично къпане и измиване  

 

 

Форма за поръчка

 

Продукти за сухо безводно къпане и измиване. Мокри шапки, мокри ръкавици, мокри кърпи Dymacare®, Великобритания

DYMACARE  продукти

 

Когато не можете да ползвате вода или баня с течаща вода за къпане и измиване на тяло, глава, коса шапките, ръкавиците, мокрите кърпи на DYMACARE® от Обединеното кралство  са безценен помощник. Мокри ръкавици, шапки, кърпи за сухо измиване на тяло, глава и коса на Dymacare® безводно къпане, измиване Великобритания 

 

Протектори за баня

Протектори защитни ботуши и ръкави при къпане

Прозрачен защитен ботуш протектори за баня Протектори за крак и ръка при къпане, защитни душ калъфи, прозрачни ботуши и ръкави. След операция или други причини поради които известно време трябва да пазите крака или ръката при къпане в банята, протекторите за баня ще решат такъв проблем защитавайки мястото от намокряне.

 

 

Надуваем леген, измиване на главата в леглото

   Измиване на глава и коса в леглото с надуваем мини басейн, леген  предпазващ раменете   Надуваем леген, измиване на главата в леглото    

 

Надуваем леген модели 140 и 0806233

 

 

Как да се грижим за лежащо болен?

 

Тежко болни и лежащо болни хора.   Предпазване на болния при залежаване в леглото. Къпане и хигиена в леглото без вода и с вода. Приспособления и помощни средства в ежедневието. Изисквания към леглото на болния. Защита и предпазване от декубитуси, рани. Протектори предпазващи както тялото на лежащо болния така и матрака и леглото. Къпане и измиване без вода. Етапи на рани от залежаване. Помощни средства за болни на легло,  санитарни материали за обслужване Как да се грижим за лежащо болен  

 

 

Видео презентации на хигиенни и санитарни материали

Ръкавици, шапки, кърпи за сухо измиване без изплакване с вода на тяло, глава и коса. Торбички, пликове с абсорбент превръщащ течностите в гел намиращи приложение при ползване без измиване на подлоги, тоалетни столове, химически тоалетни, както и за торбички при  повръщане, уринаторни торбички. Протектори за защита на тялото, леглото, матрака при напикаване и изпускане по малка и голяма нужда при възрастни хора, деца и болни.

Видео санитарни и хигиенни материали

 

На същата страница ще намерите пряката връзка към страницата от сайта на Воев https://voevmedical.com/ Видео представяне на изделия за ежедневието предлагани в сайта и продавани в магазина в центъра на София, Руски паметник- Пирогов. 

 

Ако сте направили своя избор може да попълните формата за поръчка на страницата, да посетите магазина ни в центъра на София или да поръчате на обявените ни телефони 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280. Ако Ви трябва повече информация, за да направите избора си вижте на преките връзки страниците на продуктите. От там също може да поръчате. Обслужваме всички населени места в страната.

 

Магазин Воев, специализиран за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в София, Пирогов-Руски паметник, ул Шандор Петьофи № 1

„Воев“ 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, ул. Шандор Петьофи № 1

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г в регистъра на ИАЛ Изпълнителна агенция за лекарствата-Агенция за хората с увреждания. Договор с НЗОК за ПСПСМИ за хората с увреждания.

*ПСПСМИ Помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия

Специализиран на Воев сайт с магазин за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Правата на хората с увреждания.