Столове за тоалет и баня за възрастни, инвалиди

Тоалетни столове и столове за баня. Инвалидни столове за възрастни хора и за инвалиди. Всичко за банята и тоалетната

 Инвалидни столове. Столове за тоалет и баня

Свободна продажба и безплатно с помощ от АСП

Вижте актуалната информация в специализирания раздел от сайта с всички изделия и възможности за банята и тоалетната За банята и тоалетната

Тоалетна и баня за здрави и за болни хора допълнителни приспособления

За обслужване на трудно подвижни и лежащо болни хора.

Общи данни. Комбинирани столове

Комбиниран стол за баня и тоалет за 200лв в лимита на АСП.

Безплатен комбиниран стол с помощ от Социално подпомагане  и за свободна продажба.

Комбиниран стол за баня и тоалет модел 200

 

Комбиниран инвалиден стол за 200лв, хигиенен

Комбинираните столове служат в бита за тоалет и за баня . Освен това на тях може да се седи.  Когато се използват по-дълго време за седене подходящи са антидекубиталните възглавници, като допълнение към стола. Може да се ползва тоалетното легенче под седалката, като  се махне капака.

Възможности за получаване на инвалидни столове

Под наем           Поради хигиенни съображения не се предлага като възможност за комбинирани, тоалетни столове и столове за баня. Наем на други помощни средства.

Срещу депозит   Получаване веднага без да са необходими каквито и да са медицински и други документи

Безплатно с целева помощ от Агенция за Социално подпомагане  За получаване веднага без да са необходими каквито и да са медицински и други документи може да се използва Срещу депозит и след като се получи помощта да се възстанови дадената сума за депозита.

Обща информация за инвалидните столове

Комбинирани столове, тоалетен стол и стол за баня

Надстройки за тоалетни чинии

Конструкциите на столовете са най-различни. Всеки който има нужда от тях може да избере най-подходящата конструкция и модел отговарящ на теглото му, начина му на живот, състоянието му и т.н.

Конструкциите и моделите  комбинирани столове за тоалет и баня може да разгледате и изберете от  Комбинирани столове

Тоалетни колички. Столове медицински, тоалетни

Тоалетни колички. Столове медицински, тоалетни

Вместо комбиниран стол може да се използват тоалетен/санитарен/ стол и стол за баня. Варианта за отделно използване на тоалетен стол и стол за баня позволява да се регулира височината на седалката, като се променя височината на краката на стола. Различните варианти се избират според заболяването и начина на използване.

Може да разгледате и надстройките за тоалетна чиния, които са алтернатива на тоалетните столове. Надстройките за WC са особено подходящи за да се обслужват хора след операции на тазобедрени стави. Те повдигат височината на тоалетната чиния.

Универсални надстройки за всякакви тоалетни чинии за повдигането им с 10 и 15см

При желание може да се консултирате с нас , за да направите правилния избор.

„Воев“ 02/8519962,8519375, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
между ПИРОГОВ и Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1,

Важно. Не сме дрогерията на партера!!!

Магазин за инвалидни столове и колички, помощни средства в ежедневието за болни и здрави, възрастни хора и хора с увреждания в центъра на София между  Руски паметник и Пирогов

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Форма за поръчка

Поръчай сега

  Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)

  Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)

  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
  Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.
  За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

  Лицензиранa фирмa за помощни средства „Воев“:
  „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

  Специализиран сайт за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от „Социално подпомагане“ и свободна продажба. Правата на хората с увреждания.  https://www.voevmedical.com/