Слухов апарат за 39лв не програмируем

Германия

• За в къщи пред телевизора
• Свободна продажба
• Усилва всички звуци
• 3 приставки за ушния канал, батерия
• 200 - 5000 Hz, усилване: 40db

Слухов апарат с общо предназначение SHA15, не програмируем

Важни указания за слуховия апарат SHA15

 1. Слуховият апарат SHA15 усилва всички звуци(честоти) от 200 – 5000 Hz на открито и закрито.
 2. Слуховия апарат SHA15 се продава свободна продажба. Не са необходими медицински документи.
 3. Не се продава с отпусната целева помощ от Социално подпомагане.

Най-долу на тази страница има още обяснения за разликата между програмируеми и не програмируеми слухови апарати.

 

 

 

Слухов апарат SHA15, поставен в ухото

Слухов апарат SHA15, поставен в ухото

 

Слухов апарат SHA15

Слухов апарат SHA15

Eigenschaften:

 • Höhrhilfe: Ideal bei eingeschränkter Hörfähigkeit
 • Ergonomische Passform hinter dem Ohr
 • Verstärkt die Lautstärke aller Geräusche in geschlossenen Räumen und im Freien
 • 3 Aufsätze zur individuellen Anpassung an den Gehörgang
 • Inklusive Batterie und Ersatzbatterie
 • Verstärkungsfaktor: maximal 40 dB
 • Spitzenlautstärke maximal 128 dB
 • Frequenzbereich: 200 – 5000 Hz

Maße:
ca. B 40 x H 40 x T 12 cm

 


 

Характеристики, параметри

     За хора с увреден слух
Ергономичната форма зад ухото
Усилва всички звуци на открито и закрито
3 приставки за индивидуална настройка на ушния канал
Включва батерия и резервна батерия
Усилване: 40db
Peak  максимум 128db
Честотният диапазон: 200 – 5000 Hz

Размери:
40х40х12см

 

Слухов апарат SHA15, комплектовка

Слухов апарат SHA15, комплектовка

 

Произход Германия

Цена 39лв. Крайна цена

 

Мини слухов апарат с общо предназначение Weinberger, не програмируем

 

Мини слухов апарат за 39лв не програмируем

 

Слухов апарат Weinberger

 

Произход Германия

Цена 39лв. Крайна цена

 

 

Обслужваме цялата страна. Най-долу на страницата има форма за заявка. Ако не ви се попълва обадете се на 02/851 9962, 02/8519375 или на 0888 893280. Продуктите може да ги закупите в магазина ни „Воев“в центъра на София, Пирогов-Руски паметник.

Санитарен магазина „Воев“ в София ул.Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов

Важно! Не сме дрогерията

 

"Воев" магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

 

Указанията по-долу имат за цел да ви ориентират в избора:

а/ дали да закупите със свои средства не програмируем слухов апарат SHA15, усилващ всички звуци(честоти) от 200 до 5000 Hz без да представяте, каквито и да са документи – аудио диаграма, медицински протокол на ЛКК, Заповед за отпускане на целева помощ от АСП 

или

б/ ще кандидатствате за целева помощ от АСП за програмируем цифров слухов апарати за което ще са ви необходими аудиоаграма, медицински протокол на ЛКК, Заповед за отпускане на целева помощ от АСП в размер на 406лв за Цифрови слухови апарати и 308лв за Джобни слухови апарати. Програмируемите цифрови слухови апарати се настройват да усилят само тази честота за която има проблем и тази честота е указана в аудиограмата.  Аудиограмата указва честотата, която трябва да се усили. Разликата между слуховите апарати а/ и б/ е точно тази – при а/ се усилват всички честоти а при б/ се програмира конкретна честота която само тя трябва да се усили.

Програмируемите цифрови слухови апарати са професионални апарати с по-добри характеристики и възможности и затова са по-скъпи(408 лв и повече) и изискват аудиометрия, измерване на слуха – аудиограма.

За обикновени нужди-например пред телевизора, слуховият апарат ще усили чуването на звука от телевизора без да се налага да усилвате звука на самия телевизор и да дразните околните включително съседите си.

Още нещо. Възрастните хора често загубват получения с целева помощ от АСП слухов апарат. Получените с целева помощ апарати са за 6 години и докато не изтече този срок не могат да получат нови. Слуховият апарат за 39 лв може да се реши и такъв проблем при загуба на получен слухов апарат с целева помощ от АСП.

*Слухът се счита за нормален, ако можете да чувате тонове от 250 Hz до 8000 Hz при сила 25 dB или по-малко. Нормалните граници на човешкия слух варират между 20 и 20 000 Hz, като нормалната човешка реч обикновено е между 500 и 3000 Hz. Човешки шепот е около 20 dB; силна музика (на концерти например) е около 80-120 dB; шумът от реактивен двигател е 140-180 dB.


Неудобства при възрастни или болни хора на легло – изготвяне на аудиограмата(аудиометрия) и дългото време около 2 месеца от кандидатстване за помощ до получаване на помощта от АСП за закупуване. Затова при при възрастни или болни хора на легло може да се окаже че слуховия апарат SHA15 е подходящ за да усили чуването на телевизора в къщи например и други подобни случаи в ежедневието.

 

Форма за поръчка

Поръчай сега

  Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)

  Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)

  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
  Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.Знаете ли че: Възможност от Еконт за два пъти по-ниска такса за наложен платеж - 1,45%, когато платите с ecoints или банкова карта.
  За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

   

  Страница от website https://voevmedical.com/  на фирми за помощни средства „Воев“