След лекуване в болница на Covid-19 за 70лв наем кислороден концентратор

Във връзка с увеличения брой на заразените със Covid-19 лекуващи се в болници и ползването на кислородни концентратори след изписването им. За дишане на медицински кислород препоръчван от лекарите след изписване от болница при лекуване на Ковид.

Отдаване под наем на кислородни концентратори за 70лв наем

Изображение на Наем без депозит на концентратор за дишане на кислород

Кислородни концентратори за дишане на медицински кислород в домашни условия. За заразени и лекувани в болница от ковид след изписването им при препоръчано от лекарите приемане на медицински кислород продължение на лечението в домашни условия. При ХОББ и други белодробни заболявания. Отдаване под наем и свободна продажба. Воев-София ЕООД, дистрибутор на кислородни концентратори, бутилки за медицински кислород и консумативи представител на Mobiak за България.

Условия при отдаването под наем на кислороден концентратор

Концентратор модел IRENE за дишане на медицински кислород в домашни условия, производител Mobiak. Воев-Дебит регулируем до 5l/min. За технически харектеристики и други подробности вижте Домашен кислороден концентратор IRENE.

Промоция до 30 октомври 2021г. Kод на промоцията VS5000KK30102021. Срок за наемане 15дни (минимален) с цена на наема 70лв. При наемане за 30 дни цена на наема 120лв.

Важно! За да се възползвате от промоционалните наемни цени(70 или 120лв) е необходимо в заявката си в магазина или по телефона да съобщите кода на промоцията, а именно VS5000KK30102021.

Срок на промоцията 30 октомври 2021г. Общите условия за отдаване под наем на кислородни концентратори срещу гаранционен депозит са отразени на страница Наемане на кислородни концентратори, бутилки.

Кислородния концентратор се получава в магазина ни на ул Шандор Петьофи № 1 намиращ се в София между Руски паметник и Пирогов. За получаване по куриер на кислороден концентратор до всички населени места в страната вижте подробности на страницата ни Наемане на кислородни концентратори, бутилки.

След изтичане срока на промоцията(30 октомври 2021г) важат цените в Общите условия за отдаване под наем на кислородни концентратори.

За всякакви въпроси може да се свържете с нас на обявените телефони в работно време на магазина ни 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280

Може да ползвате формата за поръчка по-долу и ние ще се свържем с вас.

  Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД Промоция до 30 10 2021 Наем на кислороден концентратор (не е електронна търговия!)

  Kод на промоцията VS5000KK30102021. Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Прочетете Общите условия за наемане. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.

  Санитарен магазин Воев в центъра на София. Наем и свободна продажба на кислородни концентратори и леки бутилки с медицински кислород

  между ПИРОГОВ и Руски паметник

  Не сме дрогерията на партера!!!

  ВОЕВ , ул.Шандор Петьофи № 1. Телефони в обявеното работно време 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280, E mail:etvoev@abv.bg

  Изображение на Магазин Воев с местоположение-Руски паметник-Пирогов

  “Воев-София” ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.