От 55 лв повдигнати седалки надстройки

Универсални надстройки повдигащи тоалетната чиния с 10 и 15см. Повдигнати седалки с регулиране на височината им от 8, 12 до 16см.

Надстройки за тоалетни чинии повдигащи височината на съществуващата тоалетна. След смяна на става възстановяване в къщи, повдигнати тоалетни седалки

В публикацията ще намерите: Универсални надстройки от серията Mobiak за всякакъв вид тоалетни чинииПовдигнати седалки за тоалетни чинии с подлакътници и дръжки за хващане •  Дръжки и ръкохватки допълнително монтирани към стената за сядане и ставане от тоалетната чиния Как да стигнем от стаята до тоалетната и банята , с какви помощни средства?

 

На лентата с изображения: Поставяне на надстройката върху тоалетната чиния • Монтирана надстройка с капак върху тоалетната чиния • Надстройка без капак 0808345 на Mobiak с височина 15 см • Надстройка с капак 0808184 на Mobiak с височина 15 см • Монтирана върху тоалетната чиния надстройка с мека повърхност 0808340 на Mobiak с височина 10 см • Надстройка на Dietz, Германия с подлакътници • Повдигнати седалки от серията Mobiak-с капак и без капак, с мека повърхност • Тоалетна с монтирана надстройка за тоалетна чиния и монтирани към стената помощни дръжки

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка.    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Повдигане височината на съществуваща тоалетна чиния без да се извършва ремонт на тоалетната с помощта на универсални надстройки бързо поставящи се и снемащи се.

Повдигнати тоалетни седалки с височина 10 и 15 см, универсални за монтаж към всички тоалетни чинии

Монтирани върху тоалетната чиния надстройките увеличават с 10 см или с 15 см височината на стандартна тоалетна чиния. 

Важно условие което трябва да имате предвид при избора на надстройка за тоалетна чиния

Дали да изберете бързоснемащи  с притискащи винтове и с по-ниска цена надстройки за повдигане на тоалетната без да премахвате съществуващите седалка и капак или да изберете по-висок клас надстройки с подлакътници и 3 степени на регулиране височината на седалката от типа монтиращи се стабилно на мястото на съществуващите седалка и капак? Избора зависи от състоянието, подвижноста на пациента и от собственото му тегло.

По-високия клас повдигнати тоалетни седалки са по-стабилно закрепени към тоалетната чиния.

Ако не можете да направите сами избора най-добре е да се консултирате със служителите в магазина ни.      

Цени на универсални за монтаж към всички тоалетни чинии повдигнати седалки с два закрепващи винта  притискащи ги към тоалетната чиния от категорията по-нисък клас, бързо и  лесно поставяне, сваляне. 

0808340 Надстройка с мека повърхност

Надстройка за повдигане на тоалетната чиния с притискащи винтове Мобиак, Meyra, Vitea, Aquatec

изображение на Монтирана надстройка за повдигане на тоалетна чиния

Монтирана надстройка за повдигане на тоалетна чиния-поставяне

• Mobiak Гърция Серия надстройки Mobiak за тоалетни чинии  повдигащи тоалетната чиния с височини от 10 и 15 см с капак и без капак. Подходящи за хора с нормено и над нормено тегло достигащо до 250 кг. код 0808340 с мека повърхност повдигаща с 10 см при рани, хемороиди на цена 55 лв  код 0808231 до 136 кг и 0805510 до 250 кг без капак  повдигаща 10 см на цена 65 лв код 0808183 до 136 кг и 0805512 до 250 кг с капак  повдигаща 10 см  на цена 70 лв код 0808345 до 136 кг и 0805511 до 250 кг без капак повдигаща 15 см на цена 80 лв код 0808184 до 136 кг и 0805513 до 250 кг с височина 15 см с капак на цена 85 лв   Хората с нормено и над нормено тегло до 136 кг могат да ползват също и усилените надстройки за тежки хора с тегло до 250 кг. Цените са с ДДС. MEYRA Германия   Meyra седалка повдигаща тоалетната чиния. На тази страница ще намерите изображения на повдигнатите седалки и параметрите им.

MEYRA код 522  10 см без капак на  цена 85 лв. MEYRA код 532  10 см с капак на цена 90 лв

• Vitea Полша код 0031  10 см без капак на  цена 85 лв. Vitea код 0031-01 10 см с капак на цена 90 лв

• Aquatec Германия  10 см без капак на  цена  90лв и 10 см с капак на  цена 100 лв

• от  Холандия модел 530, 10 см с капак                         цена 99.90 лв

Всички цени са с ДДС

Надстройки със специални закрепващи пластмасови скоби 

Herdegen, Франция Rekordsan, AS501 UP11. Вижте подробности и снимки на  Herdegen,Rekordsan, AS501 UP11 надстройки.

Herdegen 10см без капак на  цена 85 лв

По-висок клас надстройки с подлакътници и стабилен монтаж

 TSE 1 на Dietz Reha Produkte Германия надстройка с подлакътници и регулиране на височината на 3 степени Повдигната седалка с подлакътници TSE1

Надстройка с подлакътници TSE1 на Dietz Германия

TSE1 цена 189 лв с ДДС

Повдигната надстройка с подлакътници на мястото на стандартните седалка и капак

Избор на повдигната тоалетна седалка

Кога се поставя надстройка към тоалетната чиния повдигаща височината й? Избор на конструкция, модел и цена според състоянието на ползващия и съществуващата тоалетна чиния повдигната тоалетна седалка . Специализирана страница, която да ви помогне в избора ако имате нужда от това Избор на повдигната тоалетна седалка Каква повдигната седалка да изберем подходяща за нашия случай и с какво да се съобразим при избора ни.

Как се монтират и закрепват универсалните повдигнати тоалетни седалки вижте Видео с инструкции за монтаж на надстройки за повдигане височината на тоалетната чиния 

На страница Магазин Воев видео помощни средства може да намерите видео с показан монтаж на повдигнати тоалетни седалки. На същата страница има видео представяне на най-различни изделия, които предлагаме в магазина.

Надстройките за повдигане на тоалетни чинии от серията Mobiak са за бързо и лесно поставяне и сваляне, универсални за всякаква тоалетна чиния или моноблок. Посредством два притискащи винта надстройките бързо и лесно се поставят и свалят. Съществуващите капак и седалка на тоалетната чиния не се свалят. Подходящи са всички видове стандартни тоалетни чинии включително и за моноблок.

Първите дни на възстановяване в къщи след операция на тазобедрена става много е важна позата при ползване на тоалетна. Надстройката повдига с необходимата височина тоалетната чиния. Още може да научите на След смяна на става. Какво трябва да прави пациент преди и след операция на тазобедрена става, какво трябва да спазва първите дни на възстановяване у дома. Видео представяне При сменена става повдигната тоалетна

Ако сте направили своя избор и нямате нужда от още подробности имате следните възможности:

Да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да поръчате Онлайн

Ако все още не сте направили своя избор, може да разгледате и други модели и конструкции повдигнати седалки Повдигане на тоалетни

Дръжки и ръкохватки допълнително монтирани към стената за сядане и ставане от тоалетната чиния

Ако повдигнатата седалка за тоалетна чиния няма подлакътници какви помощни дръжки могат да се монтират към стената за по-лесно сядане и ставане от тоалетната чиния. Помощни дръжки в банята и тоалетната, за ваната и леглото. Подвижни и стационарни дръжки и ръкохватки със скрит монтаж. Мобилни подвижни дръжки  за стената без пробиване на отвори. Държачи и ръкохватки

Дръжки за стена, баня, вана, болнично легло

След смяна на става първи дни вкъщи. Преустройство на дома при смяна на става, повдигане височината на тоалетната чиния 

Смяна тазобедрена става, патерици и надстройки

Още информация

Как да стигнем от стаята до тоалетната и банята и с какви помощни средства?

Общо за помощните средства за ходене Помощни средства за ходене, придвижване.   Цени и  правила за ползването им според заболявания и уврежданията.

Магазин специализиран за надстройки повдигащи височината на тоалетната чиния София, Пирогов-Руски паметник, ул Шандор Петьофи № 1

Важно! Не сме дрогерията

Плащане в магазина или наложен платеж при получаване на стоката. Доставяме с куриер в цялата страна за сметка на клиента.  Обслужваме всички населени места в страната. От магазина  изпращаме пратки за цялата страна.

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г в регистъра на ИАЛ Изпълнителна агенция за лекарствата-Агенция за хората с увреждания. Договор с НЗОК за ПСПСМИ за хората с увреждания.

*ПСПСМИ Помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия

„Воев“ 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, ул. Шандор Петьофи № 1