Цени от 65 лв

От 65 лв повдигнати седалки надстройки

Универсални надстройки повдигащи тоалетната чиния с 10 и 15см. Повдигнати седалки с регулиране височината 8, 12 16см. Цени от 65 лв.

Надстройки за тоалетни чинии повдигащи височината на съществуващата тоалетна 

Универсални надстройки от серията Mobiak повдигнати тоалетни седалки за всякакъв вид тоалетни чинии с цени започващи от 65 лв с ДДС • Повдигнати седалки за тоалетни чинии с подлакътници и дръжки за хващане •  Дръжки и ръкохватки допълнително монтирани към стената за сядане и ставане от тоалетната чиния • Как да стигнем от стаята до тоалетната и банята , с какви помощни средства?

 

На лентата с изображения: Поставяне на надстройката върху тоалетната чиния • Монтирана надстройка с капак върху тоалетната чиния • Надстройка без капак 0808345(0805511) на Mobiak с височина 15 см • Надстройка с капак 0808184(0805513) на Mobiak с височина 15 см • Монтирана върху тоалетната чиния надстройка с мека повърхност 0808340 на Mobiak с височина 10 см • Надстройка на Dietz, Германия с подлакътници • Повдигнати седалки от серията Mobiak-с капак и без капак, с мека повърхност • Тоалетна с монтирана надстройка за тоалетна чиния и монтирани към стената помощни дръжки.

Приложение при  възстановяване в къщи след смяна на става, както и при възрастни хора  повдигнати тоалетни седалки

Първите дни на възстановяване в къщи след операция на тазобедрена става много е важна позата при ползване на тоалетна. Надстройката повдига с необходимата височина тоалетната чиния. Още може да научите на След смяна на става. Какво трябва да прави пациент преди и след операция на тазобедрена става, какво трябва да спазва първите дни на възстановяване у дома. Видео представяне При сменена става повдигната тоалетна

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка.    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Повдигане височината на съществуваща тоалетна чиния без да се извършва ремонт на тоалетната с помощта на универсални надстройки бързо поставящи се и снемащи се.

Повдигнати тоалетни седалки с височина 10 и 15 см, универсални за монтаж към всички тоалетни чинии

Монтирани върху тоалетната чиния надстройките увеличават с 10 см или с 15 см височината на стандартна тоалетна чиния. 

Важно условие което трябва да имате предвид при избора на надстройка за тоалетна чиния

Дали да изберете бързоснемащи  с притискащи винтове и с по-ниска цена надстройки за повдигане на тоалетната без да премахвате съществуващите седалка и капак или да изберете по-висок клас надстройки с подлакътници и 3 степени на регулиране височината на седалката от типа монтиращи се стабилно на мястото на съществуващите седалка и капак? Избора зависи от състоянието, подвижноста на пациента и от собственото му тегло.

По-високия клас повдигнати тоалетни седалки са по-стабилно закрепени към тоалетната чиния.

Ако не можете да направите сами избора най-добре е да се консултирате със служителите в магазина ни.      

Цени на универсални за монтаж към всички тоалетни чинии повдигнати седалки с два закрепващи винта  притискащи ги към тоалетната чиния от категорията по-нисък клас, бързо и  лесно поставяне, сваляне. 

Серия Mobiak

• Код 0808340 мека повърхност 10 см цена 65 лв.

Код 0808231(до 136 кг) и 0805510(до 250 кг) без капак 10 см на цена 74 лв.

Код 0808183(до 136 кг) и 0805512(до 250 кг) с капак  10 см  на цена 79 лв.

• Код 0808345(до 136 кг) и 0805511(до 250 кг) без капак 15 см на цена 89 лв.

• Код 0808184(до 136 кг) и 0805513(до 250 кг)  15 см с капак на цена 97 лв.

Цените са с ДДС.

Серия надстройки Mobiak за тоалетни чинии  повдигащи тоалетната чиния с височини от 10 и 15 см с капак и без капак. Подходящи за хора с нормено и над нормено тегло достигащо до 250 кг. Още информация за надстройките на Mobiak ще намерите на тази страница.

0808340 Надстройка с мека повърхност

Надстройка за повдигане на тоалетната чиния с притискащи винтове Мобиак, Meyra, Vitea, Aquatec

изображение на Монтирана надстройка за повдигане на тоалетна чиния

Монтирана надстройка за повдигане на тоалетна чиния-поставяне

MEYRA Германия   Meyra седалка повдигаща тоалетната чиния. На тази страница ще намерите изображения на повдигнатите седалки и параметрите им.

MEYRA код 522  10 см без капак и MEYRA код 532  10 см с капак.

• Vitea Полша код 0031  10 см без капак. Vitea код 0031-01 10 см с капак.

• Aquatec Германия  10 см без капак и с капак.

• от  Холандия модел 530, 10 см с капак.   

Ново! Може да се комбинира повдигната седалка с опора с подлакътници.

Опора с подлакътници

Подлакътници за тоалетна чиния.

Надстройки със специални закрепващи пластмасови скоби 

Herdegen, Франция Rekordsan, AS501 UP11. Вижте подробности и снимки на  Herdegen,Rekordsan, AS501 UP11 надстройки.

Herdegen 10см без капак 

По-висок клас надстройки с подлакътници и стабилен монтаж

 TSE 1 на Dietz Reha Produkte Германия надстройка с подлакътници и регулиране на височината на 3 степени.

Вижте по-долу новия модел на Dietz Reha Produkte Германия SmartFix

Надстройка с подлакътници TSE1 на Dietz Германия

 

Повдигната надстройка с подлакътници на мястото на стандартните седалка и капак

Новия модел на Dietz Reha Produkte Германия заместващ TSE 1

Модел SmartFix Германия

Изображение на SmartFix повдигната седалка за тоалетна

Подробности на Повдигната седалка.

Избор на повдигната тоалетна седалка

Кога се поставя надстройка към тоалетната чиния повдигаща височината й? Избор на конструкция, модел и цена според състоянието на ползващия и съществуващата тоалетна чиния повдигната тоалетна седалка . Специализирана страница, която да ви помогне в избора ако имате нужда от това Избор на повдигната тоалетна седалка Каква повдигната седалка да изберем подходяща за нашия случай и с какво да се съобразим при избора ни.

Как се монтират и закрепват универсалните повдигнати тоалетни седалки вижте Видео с инструкции за монтаж на надстройки за повдигане височината на тоалетната чиния 

На страница Магазин Воев видео помощни средства може да намерите видео с показан монтаж на повдигнати тоалетни седалки. На същата страница има видео представяне на най-различни изделия, които предлагаме в магазина.

Надстройките за повдигане на тоалетни чинии от серията Mobiak са за бързо и лесно поставяне и сваляне, универсални за всякаква тоалетна чиния или моноблок. Посредством два притискащи винта надстройките бързо и лесно се поставят и свалят. Съществуващите капак и седалка на тоалетната чиния не се свалят. Подходящи са всички видове стандартни тоалетни чинии включително и за моноблок.

Ако сте направили своя избор и нямате нужда от още подробности имате следните възможности:

Да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да поръчате по формата за поръчка

Ако все още не сте направили своя избор, може да разгледате и други модели и конструкции повдигнати седалки Повдигане на тоалетни

Дръжки и ръкохватки допълнително монтирани към стената за сядане и ставане от тоалетната чиния

Ако повдигнатата седалка за тоалетна чиния няма подлакътници какви помощни дръжки могат да се монтират към стената за по-лесно сядане и ставане от тоалетната чиния. Помощни дръжки в банята и тоалетната, за ваната и леглото. Подвижни и стационарни дръжки и ръкохватки със скрит монтаж. Мобилни подвижни дръжки  за стената без пробиване на отвори. Държачи и ръкохватки

Дръжки за стена, баня, вана, болнично легло

След смяна на става първи дни вкъщи. Преустройство на дома при смяна на става, повдигане височината на тоалетната чиния 

Смяна тазобедрена става, патерици и надстройки

Още информация

Как да стигнем от стаята до тоалетната и банята и с какви помощни средства?

Общо за помощните средства за ходене Помощни средства за ходене, придвижване.   Цени и  правила за ползването им според заболявания и уврежданията.

Магазин специализиран за надстройки повдигащи височината на тоалетната чиния София, Пирогов-Руски паметник, ул Шандор Петьофи № 1

Важно! Не сме дрогерията

Плащане в магазина или наложен платеж при получаване на стоката. Доставяме с куриер в цялата страна за сметка на клиента.  Обслужваме всички населени места в страната. От магазина  изпращаме пратки за цялата страна.

Магазин ВОЕВ София ПИРОГОВ-РУСКИ ПАМЕТНИК

„Воев“ 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, ул. Шандор Петьофи № 1

Важно! Не сме дрогерията.

Изображение на Информация за Воев За нас

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г в регистъра на ИАЛ Изпълнителна агенция за лекарствата-Агенция за хората с увреждания. Договор с НЗОК за предоставяне безплатно на помощни средства ПСПСМИ за хората с увреждания.

*ПСПСМИ Помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия.