Санитарни материали и консумативи

Санитарни и хигиенни материали за еднократна употреба на водещите европейски фирми Dr Helewa Care Франция и Dymacare Великобритания  вече може да закупите в центъра на София или да поръчате до всички населени места

 Вижте обновените и допълнени с информация страници Санитарни материали и Хигиенни материали. Санитарно – хигиенните материали отразени в сайта voevmedical.com  са налични в магазина на Воев в центъра на София. Може да поръчате, а може да ги закупите на място в магазина.

 

За болни и за здрави хора санитарни и хигиенни материали

Без вода измиване на тяло на къмпинг, планина при спортуване

Без вода измиване на тяло на къмпинг, планина, спорт, велосипед…

Обща информация за хигиенните и санитарни материали за еднократна употреба

Санитарни материали. Общо представяне

 

 Санитарните материали на френската фирма Dr Helewa може да видите на страници: Торбички с вложки абсорбатор на урина и телесни течности  и Ръкавица сухо миене.

Ръкавици за без вода измиване на тяло, глава и коса. Торбички за еднократна употреба за подлоги, тоалетни столове, за повръщане, уринаторни торбички.

Dr Helewa продукти торбички с абсорбатор и мокри ръкавици за коса и тяло

Dr Helewa продукти торбички с абсорбатор и мокри ръкавици за коса и тяло

Санитарните материали на английската фирма Dymacare, шапки за сухо миене на глава и коса, както и ръкавици за безводно къпане може да видите на страница Dymacare® безводно къпане, измиване

 

„Воев“ 02/8519962,02/8519375, 0888 893280  SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg

Санитарен магазин за инвалиди, възрастни и болни хора, хора с увреждания на ул.Шандор Петьофи № 1 между ПИРОГОВ и Руски паметник

Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията.
Изображение на Информация за Воев За нас

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г в регистъра на ИАЛ Изпълнителна агенция за лекарствата-Агенция за хората с увреждания. Договор с НЗОК за безплатно предоставяне на помощни средства ПСПСМИ за хората с увреждания.

Специализиран сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни през здравна каса и свободна продажба. Права на хората с увреждания.