Протектори за тяло и легло при напикаване

Австралия

• Подложки хигроскопични със суха част за тялото и задържаща течностите част към легло при изпускане и напикаване в леглото.
• Инконтиненция и предпазване на тялото и леглото при напикаване и изпускане

Протектори предпазващи тялото и протектори предпазващи леглото при не контролирано изпускане на урина

Неволно не контролирано изпускане на урина в бельото или в леглото, инконтиненция е проблем създаващ много неудобства на деца, работещи активно хора или възрастни хора в къщи, които имат такъв проблем вследствие на заболяване или други причини. Нощно напикаване, инконтиненция, след раждане при родилки, при лежащо болни хора, след урологични операции и други подобни   причини при които се появяват проблеми за предпазване на тялото, бельото или леглото.

По-долу следват различни решения на проблемите с напикаване и изпускане на урина за защита и предпазване от последствията, както на тялото така и на леглото и бельото на страдащите от такива проблеми. 

Протектори сухи към тялото след напикаване в леглото и задържащи течности с четирислойна хигроскопична система

Хигроскопични протектори задържащи течности до 2.5литра в продължение до 8 часа със суха горна част и защитна долна част и  Водоустойчиви дишащи двуслойни протектори. Conni протектори за машинно пране и сушене.

Conni протектори за машинно пране и сушене

Видео Conni Kids Bed Pad – Original Conni Brand

 

Стремим се да предпази леглото от намокряне и повреда, а по-важно е да да предпазим детето, възрастния или болния, който се  изпуска в леглото, инконтиненция. Как да предпазим едновременно тялото и леглото при подмокряне и изпускане в леглото?

Протектори за тяло и легло при напикаване

Бельо при инконтиненция дамско и мъжко, вложки, протектори

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други. 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.


Форма за поръчка. Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

• Conni Bed Pad with tuck-ins  Протектор с прикрепващи ленти, код 001

Най-добрата комбинация на цена -качество-екстри, с размери 100х100см, с 4 слоя хигроскопичен многократен протектор за машинно пране с прикрепващи ленти

на цена 119 лв с ДДС 

При напикаване в леглото на деца или възрастни запазва сухи тялото и леглото и с помощта на прикрепващи ленти стабилно се закрепва върху него .                                  

• Conni Mate Bed Pad  код 005 цена 89 лв с ДДС,

Четири слоя протектор хигроскопичен, водоустойчив. Размери 95х85см,

• Conni Draw Mac код 008 цена 89 лв с ДДС,

Двупластов дишащ водоустойчив  протектор. Размери 85х85см. Този продукт е водоустойчив, но не абсорбиращ. Waterproof and breathable

Ако сте направили своя избор може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по обявените ни телефони или да попълните контактната форма за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях.

С  подложките на Conni от Австралия Conni Bed Pad with tuck-ins и Conni Mate Bed Pad, протектори с 4 слоя вие предпазвате тялото си и същевременно предпазвате леглото при напикаване. В продължение на 8 часа тези протектори задържат течностите, за да не повредят леглото и същевременно горната повърхност на протектора която е в допир с тялото остава суха.

Обикновените протектори или подложки използвани при изпускане в леглото при деца,  възрастни или болни служат да защитят най-вече леглото.  С четирислойните протектори на Conni едновременно се предпазват тялото и леглото. Как става това може да видите по-долу на публикацията. Ако решите че имате нужда от тези протектори и искате да ги закупите може да посетите магазина ни, да поръчате по обявените телефони или да попълните най-долу формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната.  Живеещите в чужбина и грижещи се за близки хора в България, също могат да поръчат избраното от тях и да го изпратим на посочен  от тях адрес.

Протектори комбинирани в едно за тяло и легло предпазващи ги при изпускания на урина в леглото

Conni Mate Bed Pad и Conni Bed Pad with tuck-ins от Австралия четирислойни предпазни подложки за многократна употреба за деца, възрастни и болни при неволно изпускане на урина в леглото Протектори за  машинно пране и сушене.

Протекторите Conni Mate Bed Pad и Conni Bed Pad with tuck-ins са с еднакви четирислойни дишащи повърхности. Разликата в протекторите се състои в размерите им. Conni Mate Bed се поставя свободно на леглото, а Conni Bed Pad with tuck-ins е със странични ленти осигуряващи стабилност в закрепването към леглото.

Видео тест на Conni   Conni Bed Pad бързо абсорбира влагата, премества и блокира влагата от повърхността и центъра на подложката, така че потребителят да остане сух и удобен  TECHOLOGY- HOW IT WORKS  ТЕХНОЛОГИЯ – КАК РАБОТИ

Четирислойна подложка на протектори Conni Bed Pad with tuck ins и Mate Bed Pad

Използвани термини и тяхното значение COMFORT lAYER Най-горен слой осигуряващ сух и спокоен нощен сън FILTER lAYER Филтриращ слой, ABSORBENT LAYER Абсорбиращ слой, BARRIER LAYER Защитен слой, BREATHABLE Дишаща, REUSABLE За многократна употреба

 

Абсорбираща • Mиеща се • Дишаща • Водоустойчива • За многократна употреба

Машинно пране 80°C  • Машинно сушене 80°C • Да не се гладят • Да не се избелват. Само кислород • Без химическо чистене •  Да не се използват като салфетки за попиване

 

Хидроскопична система на Conni Bed Pad with tuck ins и Conni Mate Bed Pad осигуряваща суха част към тялото. Задържане до 8 часа на изпуснатата урина и други течности, Mate Bed Pad до 2литра и Bed Pad with tuck ins до 2.5литра. Системата осигурява комфорт през нощта при напикаване или обилно потене в леглото.

Conni Bed Pad  4 слоя хигроскопична система

Видео представяне Conni Bed Pad – Washable Bed Pads

Протектор четирислоен с хигроскопична система със странични прикрепващи ленти

Conni Bed Pad with tuck-ins

Conni Bed Pad with tuck-ins Протектор 4 слоен с прикрепващи ленти

• Опаковка, кутия 35х26х5см • Четири слоя протектор с размери 100х100см(39″х39″) • За машинно пране и сушене • Със странични прикрепващи ленти за стабилност към леглото и комфорт. • Абсорбционен капацитет 2.5литра течности за 8часа

Conni Bed Pad with tuck-ins Протектор с прикрепващи ленти, код 001

Най-добрата комбинация на цена -качество-екстри, с размери 100х100см, с 4 слоя хигроскопичен многократен протектор за машинно пране с прикрепващи ленти на цена 119 лв с ДДС 

Conni bed Pad with tuck-ins, код 001. Oпаковка

Протектор четирислоен с хигроскопична система

Conni Mate Bed Pad

Conni Mate Bed Pad протектор 4слоен без прикрепващи ленти

• Опаковка, кутия 24х22х6см • Четири слоя протектор с размери 95х85см(37″х33″) • За машинно пране и сушене • Свободно поставяне върху леглото. • Абсорбционен капацитет 2литра течности за 8часа

Conni Mate Bed Pad Размери 95х85см, код 005 цена 89 лв с ДДС

Conni Mate Bed Pad протектор за легла, код 005.  Опаковка

Протектор за легло водоустойчив, дишащ

Conni Draw Mac

Conni Draw Mac водоустойчив дишащ протектор за легла модел 008

• Опаковка, платнен плик с цип 25х24х 3см • Дишащ водоустойчив двупластов протектор • За машинно пране и сушене до 80°C • За многократна употреба • Размери 85х85см, цвят бежов(Beige)

Conni Draw Mac машинно пране и сушене

Conni Draw Mac Размери 85х85см, код 008 цена 89 лв с ДДС

За продуктите на Conni Австралия

 

Налице е широко разпространена загриженост относно използването на токсични вещества в тъканите, използвани до кожата, поради отрицателните и понякога дългосрочни ефекти върху здравето. За разлика от много продукти за инконтиненция, Conni  подложки, протектори((предпазители) за матраци и абсорбиращо бельо са без химикали и аромати. Conni продукти са акредитирани Oeko-Tex и безопасни за употреба срещу кожата. В Conni са създали собствена смес от микро-фибри за нашата водоустойчива бариера на мястото на PVC поради неговата токсичност. За подробна информация се отнесете към Технологии и Стандарти.

OECO TEX Conni Standart 100

оригиналния текст на английски

There is widespread concern about the use of toxic substances in fabrics used next to the skin because of the negative and sometimes long-term effects on health. Unlike many incontinence products our Bed Pads, Mattress Protectors and absorbent underwear are free of chemicals and fragrances. Our Conni products are Oeko-Tex accredited and safe to use against the skin. At Conni, we have created a proprietary blend of micro-fiber for our waterproof barrier in place of PVC due to its toxicity. For detailed information refer to Technology and Standards.Conni Micro Plush от същата серия, както и други протектори за легло Conni Waterproof & Absorbent Mattress Protector вижте на   Протектори Conni.

Вижте и другите продукти на Conni Австралия

Дамско и мъжко бельо с вграден абсорбатор на урина. Протектори при инконтиненция, неволно изпускане на урина

При неволно изпускане на урина за многократна употреба и машинно пране интимно бельо, миещи подложки в бельото, протектори за леглото при инконтиненция за жени и мъже. Предпазване на тялото, бельото, леглото при неволно изпускане на урина.

 

Дамско бельо с абсорбатор 350мл Shantilly Pink

Вложка в бельото мъжка при инконтиненция Conni Men’s Pad 097

Подробности за хигроскопичните вложки за бельо, както и за самото бельо с вграден абсорбатор за урина, цените им може да намерите на страница При инконтиненция, защита на тяло, бельо Още протектори за легло 

Протектори антидекубитални за единични легла и за двойни легла, за спалня. За предпазване матрака, дюшека от урина, течности и замърсявания

Протектори за легло непромокаеми и водоустойчиви

Протектор непромокаем, антидекубитален

Как да изберем подходящ протектор

Много хора се затрудняват, когато има голямо разнообразие и предлагане на най-различни възможности за избор. Информация  придружена със снимки и преки връзки към продуктите може да намерите в обзорната страница за всички видове протектори за банята, леглото, тялото Как да изберем подходящ протектор 

.

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

 

Протектори за матраци и легла обикновени

Гумиран чаршаф под болен

Гумиран чаршаф за предпазване на матрака и леглото при напикаване

Чаршафи гумирани за легло при напикаване

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София

Воев, Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Важно. Не сме дрогерията!

РАБОТИМ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА ЗА ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПСПСМИ И СВОБОДНА ПРОДАЖБА

Ако не сте в София или сте от друго населено място от страната

с наложен платеж, или банков превод+ доставка с куриерска фирма

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г в регистъра на ИАЛ Изпълнителна агенция за лекарствата-Агенция за хората с увреждания. Договор с НЗОК за ПСПСМИ за хората с увреждания.

*ПСПСМИ Помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия
 

Страница от специализиран сайт за помощни средства . Безплатно получаване през НЗОК здравната каса и свободна продажба. Информация за права на хората с увреждания, възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК.