Протектори за защита на тялото и леглото при напикаване

Как и с какво да предпазим тялото и леглото при инконтиненция, енуреза. Напикаване при деца, възрастни и болни хора

 

Инконтиненция-неволно изпускане на урина

Енуреза: Енурезис ноктурна(нощно по време на сън), енурезис диурна(дневно по време на сън) неволно изпускане по малка нужда.

Форма за поръчка

• Conni Bed Pad with tuck-ins  Протектор с прикрепващи ленти, код 001
Най-добрата комбинация на цена -качество-екстри, с размери 100х100см, с 4 слоя хигроскопичен многократен протектор за машинно пране с прикрепващи ленти.

                                      Четири слоя протектор, хигроскопичен, водоустойчив и абсорбиращ с размери100х100см. При напикаване в леглото на деца или възрастни запазва сухи тялото и леглото и с помощта на прикрепващи ленти стабилно се закрепва върху него .        

• Conni Mate Bed Pad  код 005 

Четири слоя протектор хигроскопичен, водоустойчив, абсорбиращ. Размери 95х85см,

• Conni Draw Mac код 008 , Двупластов дишащ водоустойчив  протектор. Размери 85х85см. Този продукт е водоустойчив, но не абсорбиращ. Waterproof and breathable.

Ако сте направили своя избор може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по обявените ни телефони или да попълните контактната форма за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях.

С  подложките на Conni от Австралия Conni Bed Pad with tuck-ins и Conni Mate Bed Pad, протектори с 4 слоя вие предпазвате тялото си и същевременно предпазвате леглото при напикаване. В продължение на 8часа тези протектори задържат течностите, за да не повредят леглото и същевременно горната повърхност на протектора която е в допир с тялото остава суха.

Обикновените протектори или подложки използвани при изпускане в леглото при деца,  възрастни или болни служат да защитят най-вече леглото.  С четирислойните протектори на Conni едновременно се предпазват тялото и леглото. Как става това може да видите по-долу на публикацията. Ако решите че имате нужда от тези протектори и искате да ги закупите може да посетите магазина ни, да поръчате по обявените телефони или да попълните най-долу формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната.  Живеещите в чужбина и грижещи се за близки хора в България, също могат да поръчат избраното от тях и да го изпратим на посочен  от тях адрес.

Серия протектори Conni от Австралия за предпазване на тялото, леглото и бельото

Подробности за серията Conni параметри, състав и други данни може да видите на страници

Протектори за тяло и легло при напикаване

Също така ще научите кои са водоустойчиви но не абсорбиращи, кои са водоустойчиви и абсорбиращи Протектори за тяло и легло при напикаване

 

При инконтиненция, защита на тяло, бельо

Дамско и мъжко бельо с вграден абсорбатор на урина. Протектори за тялото и леглото при инконтиненция, неволно изпускане на урина

При инконтиненция, защита на тяло, бельо

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София

Воев, Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Важно. Не сме дрогерията!

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г ИАЛ- МТСП-Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса по предоставяне безплатно на ПСПСМНИ  помощни средства.

Специализиран сайт за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни през НЗОК и свободна продажба. Правата на хората с увреждания