За хотели промоция

Промоция на инвалидна количка за хотели без грижи за помпане и без поддръжка

Могат да се възползват и да закупят рингова инвалидна количка на свободна продажба и хора, които не желаят да кандидатстват за  помощ от АСП или НЗОК.

Модели 0808383 и 0808483 на Mobiak. Промоция до изчерпване на количествата

Подходящи инвалидни колички за достъп в обществени сгради

Свободна продажба и безплатни с помощ от НЗОК и АСП. Бандажни непомпащи гуми без грижи за подръжка. 

Инвалидна количка 0808383 и 0808483

 

Размери и параметри

Цена 300лв. При продажба се начислява 20% ДДС

Модела 0808383 с ширина на седалката 46см е подходящ за универсални цели – за повечето хора със стандартни размери и тегло. Стои в сгънат вид в хотела, стъпенките и подлакътниците не се снемат. Гумите са бандажни не помпащи се. При нужда инвалидната количка се разгъва и ползва. Подходяща и за самотни хора или живеещи на село или вилни зони без опасност от пукане на гумите и без да е необходима поддръжка на количката.

Може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по телефона или да попълните формата за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях Форма за поръчка

Инвалидните колички модели 0808383 и 0808483 на Mobiak могат да се закупят на свободна продажба не само от хотели. Възможност за всички които нямат време и намерение да кандидатстват в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка. В този случай инвалидната количка е предвидена за свободна продажба без каквито и да са медицински документи.

Инвалидните колички модели 0808383 и 0808483 на Mobiak са подходящи за ползва на вили, селски райони, за самотни хора без да има нужда от грижи за помпане и лепене на спукани гуми.

Нормативни документи за достъпност в урбанизираната територия и изисквания

Наредба № РД-02-20-2/ 26.01.2021Г на МРРБ, обнародвана в ДВ бр 12 от 12 Февруари 2021г. Поправка ДВ бр 18 от 2 Март 2021г. 

Специализирана страница на Воев Изделия за достъпност в сградите и съоръженията.

 

За хотели от 1 до 5* и мотели универсалната инвалидна количка е задължителна

съгласно Постановление No 217 от 17 август 2015 г. за приемане на Наредба за изискванията към местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечения и за реда за определяне на категория, отказ, понижаване, спиране на действието и прекратяване на категорията

Свободна продажба на инвалидни колички за хотели и за всеки който пожелае със собствени пари да закупи инвалидна количка

без да се занимава с изваждане на документи за получаване на помощ от АСП. Подходящи за самотни хора, хора живеещи във вилни селища или на село с лоши пътища. 

Помощни средства и медицински изделия. Обслужваме цялата страна. Може да ги закупите от магазина ни в центъра на София или да ги поръчате по телефона. Може да поръчате като попълните формата за поръчки по-долу на страницата.

Подход за инвалидна количка. Телескопична рампа

При нужда се разгъва, ползва и прибира. Удобна лека конструкция във вид на куфарче.

Олекотена рампа 77-210см модел 8161

Рампа за инвалидни колички 77-210см

Портативна рампа телескопична за инвалидни колички и скутери 77-210см

Сгъваема рампа на ролка 90х72см

rampa sgavaema 8515 173x127

 

 

Как да оборудваме тоалетната в хотела съгласно изискванията на наредбите за достъп на хора с увреждания?

В помощ на фирмите изпълнители на проекти за бани и тоалетни за хора с увреждания, инвалиди във връзка с  НАРЕДБА за проектиране, изпълнение и поддържане на строежите в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания. За хотели за оборудване на  тоалетни за инвалиди във връзка с изискванията на Наредба за изискванията към местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечения и за реда за определяне на категория, отказ, понижаване, спиране на действието и прекратяване на категорията

За инвалиди оборудване на тоалетна и баня

Тоалетна с ръкохватки и разделител-конструктивно решение I

Пирогов-Руски паметник, магазин „Воев“ ул. Шандор Петьофи № 1

02/8519962,02/8519375, 0888 893280, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg

Важно ! Не сме дрогерията.

Плащане и получаване на място в магазина

Плащане с наложен платеж или банков превод

Можем да ви изпратим помощните средства с куриерска фирма. Обслужваме цялата страна.

За други помощни средства вижте главната страница на сайта

Лицензирани фирми за помощни средства „Воев“:
Удостоверения № 099/2008г. и № 024-I/2013г на Министерство на труда и социалната политика – Агенция за хората с увреждания /МТСП – АХУ/.

Страница от https://voevmedical.com/