За хотели промоция

Нова инвалидна количка за 300лв подходяща за хотели и свободна продажба за хора нямащи намерение да кандидатстват за помощ от АСП, без грижи за помпане и без поддръжка

 

модели 0808383 и 0808483 на Mobiak

Промоция до изчерпване на количествата

 

Инвалидна количка 0808383 и 0808483

 

 

Размери и параметри

Цена 300лв. При продажба се начислява 20% ДДС

 

Модела 0808383 с ширина на седалката 46см е подходящ за универсални цели – за повечето хора със стандартни размери и тегло. Стои в сгънат вид в хотела, стъпенките и подлакътниците не се снемат. Гумите са бандажни не помпащи се. При нужда инвалидната количка се разгъва и ползва. Подходяща и за самотни хора или живеещи на село или вилни зони без опасност от пукане на гумите и без да е необходима поддръжка на количката.

 

Инвалидните колички модели 0808383 и 0808483 на Mobiak могат да се закупят на свободна продажба не само от хотели. Възможност за всички които нямат време и намерение да кандидатстват в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка. В този случай инвалидната количка е предвидена за свободна продажба без каквито и да са медицински документи.

Инвалидните колички модели 0808383 и 0808483 на Mobiak са подходящи за ползващите ги на вили, селски райони, за самотни хора без да има нужда от грижи за помпане и лепене на спукани гуми.

 

За хотели от 1 до 5* и мотели универсалната инвалидна количка е задължителна

съгласно Постановление No 217 от 17 август 2015 г. за приемане на Наредба за изискванията към местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечения и за реда за определяне на категория, отказ, понижаване, спиране на действието и прекратяване на категорията

Свободна продажба на инвалидни колички за хотели и за всеки който пожелае със собствени пари да закупи инвалидна количка

без да се занимава с изваждане на документи за получаване на помощ от АСП. Подходящи за самотни хора, хора живеещи във вилни селища или на село с лоши пътища. 

 

Помощни средства и медицински изделия. Обслужваме цялата страна. Може да ги закупите от магазина ни в центъра на София или да ги поръчате по телефона. Може да поръчате като попълните формата за поръчки по-долу на страницата.

 

Подход за инвалидна количка. Телескопична рампа

 

При нужда се разгъва, ползва и прибира. Удобна лека конструкция във вид на куфарче.

Олекотена рампа 77-210см модел 8161

 

Рампа за инвалидни колички 77-210см

 

Портативна рампа телескопична за инвалидни колички и скутери 77-210см

 

Сгъваема рампа на ролка 90х72см

 

rampa sgavaema 8515 173x127

Как да оборудваме тоалетната в хотела съгласно изискванията на наредбите за достъп на хора с увреждания?

 

В помощ на фирмите изпълнители на проекти за бани и тоалетни за хора с увреждания, инвалиди във връзка с  НАРЕДБА за проектиране, изпълнение и поддържане на строежите в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания. За хотели за оборудване на  тоалетни за инвалиди във връзка с изискванията на Наредба за изискванията към местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечения и за реда за определяне на категория, отказ, понижаване, спиране на действието и прекратяване на категорията

За инвалиди оборудване на тоалетна и баня

 

Тоалетна с ръкохватки и разделител-конструктивно решение I

 

Пирогов-Руски паметник, магазин „Воев“ ул. Шандор Петьофи № 1

02/8519962,02/8519375, 0888 893280, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg

 

Важно ! Не сме дрогерията.

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Плащане и получаване на място в магазина

Плащане с наложен платеж или банков превод

Можем да ви изпратим помощните средства с куриерска фирма. Обслужваме цялата страна.

За други помощни средства вижте главната страница на сайта

 

Форма за попълване

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

Форма за поръчка

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg. Ако нямате възможност да посетите магазина ни може да поръчате попълвайки формата по-долу(не е електронна търговия).
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни за доставката!
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280. Поръчките се обработват в работното време на магазина и се изпращат по ЕКОНТ за Ваша сметка. До офис на ЕКОНТ е по-евтино отколкото доставка на посочен от Вас адрес.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Допълнителни указания

[ Задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(До поискване-адреса офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.]
Важно. Наложен платеж! Ако желаете да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата.

Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

 


Лицензирани фирми за помощни средства „Воев“:
Удостоверения № 099/2008г. и № 024-I/2013г на Министерство на труда и социалната политика – Агенция за хората с увреждания /МТСП – АХУ/.

Страница от http://voevmedical.com/