Пренасяне на болни хора, транспортиране

Сваляне и качване по стълбите на хора в кооперации, сгради и къщи без асансьор със стол, носилка, катерачи. Пренасяне на болни хора, транспортиране, придвижване, евакуиране.

Как да преместим, пренесем или транспортираме хора без асансьор

При постъпване или след изписване от болница, когато пациента не е в състояние да се придвижва сам, когато трябва да се слиза или изкачва по стълби в сгради и къщи без асансьор близките му ако за първи път се сблъскват с това не знаят как да решат такъв проблем.

Информацията по-долу има за цел да ви ориентира какви са начините за решаване на такива проблеми.

Лентата с изображения: Сваляне и качване по стълбите на хора в кооперации, сгради и къщи без асансьор със стол и с носилка. Преместване на хора с помощта на колан и лифтер • С трансферна дъска преместване на хора • Лифтер електрически до 150 кг за вдигане и сваляне на хора • Изкачване и слизане по стълби с инвалидна количка на катерач • Транспортиране и придвижване с инвалидна количка • Рампа за преодоляване на стълби.

Сваляне и качване по стълбите на хора в кооперации, сгради и къщи без асансьор със стол, носилка, катерач

В ежедневието на хората преместване на възрастни, болни хора или трудно подвижни тежки хора в домашни условия.

Понякога на хората се налага да решават проблеми свързани с пренасяне, преместване, придвижване или транспортиране на близките им, които не могат самостоятелно да се придвижат от едно място до друго, от точка А до точка Б. Сваляне или качване на етажи без асансьор, придвижване до поликлиниката за преглед или за постъпване в болница, преместване от леглото на друго място у дома на трудно подвижни, болни или възрастни хора… Случаите са най-различни, но общото е че се налага и трябва да се извърши преместване, придвижване или транспортиране от близките на нуждаещият се, които до тогава не са се сблъсквали с решаването на такива проблеми.

При направен избор.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други. 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.


Форма за поръчка.

Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Сваляне и качване по стълбите на хора в кооперации, сгради и къщи без асансьор

Евакуиране на болни хора. Качване и сваляне на хора по стълбите на жилищни кооперации, сгради и къщи.

Стол носилка за качване и сваляне на хора по стълбите на жилищни кооперации, сгради и къщи

Стол за сваляне на хора по стълби

код 0806473, стол за евакуация на хора 

Носилка за преместване на хора, наем и продажба

Носилка за пренасяне на хора. 

Изкачване и слизане по стълби с инвалидна количка

Преодоляване на стълби при изкачване и слизане между етажите с инвалидна количка посредством леки преносими рампи и специални катерачи на стълби

Преодоляване на стълби от 2 до 6 стъпала, изкачване и слизане с инвалидна количка посредством телескопична рампа 120-213 см

Леки преносими рампи за преодоляване на стъпала. Поставяте и преминавате с инвалидната или детска количка по релсите. Прибирате рампата до следващия път. Практично и лесно и не пречите на съседите. За външни стъпала на входове или сълби между етажите на сгради без асансьор.

2 до 6 стъпала преодоляване с рампа

Телескопична рампа 120-213 см, код 0805400

Изкачване и слизане по стълби с инвалидна количка монтирана към верижни и колесни катерачи

Електрически катерачи верижни и колесни с акумулатори за изкачване и слизане по стълби на хора с инвалидни колички.

Преодоляване на стълби Sherpa, Yack KSP Италия

Верижен стълбищен катерач модел Sherpa 902 N Италия.

Инвалидни колички

Рингови инвалидни колички, инвалидни колички за хора с ДЦП, транспортни инвалидни колички, трансферни инвалидни колички, инвалидни колички с чужда помощ, инвалидни колички с меки подбедрици и регулиращ гръб, ролатор-количка 2 в 1, акумулаторни инвалидни колички и скутери и много други различни конструкции вижте на Инвалидни колички

Инвалидни колички за 300лв код 0808483(седалка 41см) и 0808383 (седалка 46см). За хотели, вили…

Местене, преместване на лежащо болен

Как да преместим лежащо болен в домашна обстановка? За преместване на болен дъска трансферна. Колани за вдигане или повдигане на болни. Стълба въжена с ръкохватки за самостоятелно вдигане и лягане в легло. Лифтери за преместване, вдигане и сваляне на хора. Въртяща се  опора за крака. Изправяне от седнало положение в леглото.

Местене, преместване на лежащо болен

Ако трябва да заведем трудно подвижен в медицински център за преглед или за постъпване в болница, как може да го направим на самостоятелен ход? С какви помощни средства трудно подвижен може да се придвижва самостоятелно или с наша помощ у дома или навън?

Помощни средства за самостоятелно придвижване на трудно подвижни хора

Помощни средства за ходене, придвижване

Съдържание на тази страница:

Проходилка за възрастни но и проходилка комбинирана с тоалетен стол и помощни дръжки за изправяне от тоалетна чиния, патерици подмишечни но и подколянна патерица за ходене  без помощта на ръцете, ролатор но и ролатор-количка 2 в 1, канадка и четири опорен  бастун но канадка с четириопорен бастун в едно изделие и други подобни комбинации и конструкции ще намерите в тази публикация на Воев. Ако сте с наднормено тегло и това което се предлага за повечето хора е за такива с тегло до 100кг, а вие сте над 150кг? На страницата по-долу ще намерите специални усилени конструкции помощни средства за тежки хора с тегло от 100кг до 225кг.

Приложения от интернет пространството

Сваляне по стълбите със специален стол носилка

Ferno Model 40 Chair Видео представяне Сгъваем стол за пренасяне (евакуация) на болни хора по стълби в сгради и къщи без асансьор.

Страница от сайта на Воев за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали, лицензирана фирма с регистър 099/2008 в ИАЛ и договор с НЗОК за помощни средства ПСПСМИ. С магазин в центъра на София, Руски паметник – Пирогов.

 

Воев Пирогов-Руски паметник, свободна продажба и безплатни през здравна каса на помощни средства, медицински изделия и санитарни материали магазин на Шандор Петьофи № 1

 

Важно. Не сме дрогерията!

Воев, Руски паметник-Пирогов, София
Санитарен магазин Воев, Руски паметник-Пирогов, София