Повдигната седалка с подлакътници TSE1

Германия

• За хора с тегло: до 120 кг.
• Седалка: три настройващи се височини
• Подлакътници: снемащи се, с настройка
• Повече информация: www.dietz-reha.de

Тоалетна дъска TSE1 с по-голяма височина от стандартните тоалетни седалки. Надстройка с подлакътници за повдигане на тоалетната чиния модел TSE 1 Германия

Продукт на Dietz Reha Produkte Германия

Подробности с описание на продукта и указания за монтаж. Оригинален текст: Klassische Toilettensitzerhöhung mit verstellbarer Sitzhöhe und Sitzneigung. Der ergonomische Sitz und schwenkbare Armlehnen sorgen für maximalen Komfort. Класическа тоалетна седалка с регулируема височина на седалката и наклон на седалката. Ергономични седалки и подвижни подлакътници осигуряващи максимален комфорт.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина
Тоалетната седалка TSE1 е универсална седалка повдигаща височината на тоалетната чиния, надстройка за тоалетна с екстри: подвижни подлакътници, регулиране на височината и наклона на монтираната седалка към тоалетната чиния, регулиране наклона на подлакътниците. Снемане на единия или и на двата подлакътника ако не са необходими.
Надстройка за тоалетна чиния с  три височини на седалката 8, 12 и 16см.

Надстройката за тоалетна чиния служи за повдигане височината на седалката на стандартна тоалетна чиния, съобразена с възможностите на ползващия.

Надстройка TSE1 Германия

Надстройка TSE1 Германия

Повдигнатата седалка за тоалетна чиния TSE1 се монтира на мястото на стандартната седалка с капак. Монтажа се осъществява по същия начин, както монтажа на стандартните тоалетни дъски. Височината на повдигане на тоалетната чиния се избира според нуждите и за целта се преместват съответните два ограничителя на височината/опори опиращи в чинията/с 3 възможности за промяна на височината. Когато двата ограничителя се поставят на различни позиции се получава наклон на седалката. Наклона на подвижните подлакътници също се регулира според нуждите и желанията, като се навива или развива опорния винт.

Технически параметри

Hilfsmittelverz. Nr. 33.40.01.3017
Farbe цвят Weiß бял
Sitzhöhe (cm) Височина на седалката (см) 8/12/16
Gesamtbreite (cm) Обща широчина (см) 52
Gesamthöhe (cm) Обща височина (см) 35,5
Gesamtlänge (cm) Обща дължина (cm) 49
Max. Belastbarkeit (kg) Максимална товароподемност (кг) 120
Gewicht (kg) Тегло (кг) 4,7
Öffnung L x B (cm) Отвор L x W (см) 28 x 23

Как изглежда надстройката TSE1 монтирана върху тоалетната чиния.

Монтирана върху чинията седалка TSE1

Монтирана върху чинията седалка TSE1

Много подходяща за хора с двигателни проблеми и различни увреждания. Също така е подходяща за възрастни хора трудноподвижни вследствие на възрастта и промените на тялото свързани с това. Има три степени на височина. Закрепва се стабилно към стандартната тоалетна чиния посредством свързващи болтове.

Екстри:

• настройка 3 височини на седалката

• настройка наклона на подлакътниците

• лесно сваляне на подлакътниците

• стабилно закрепване към тоалетната чиния

• фабрична опаковка:  кашон 50см.х50см.х25см., тегло 7.6кг

Новия модел на Dietz Reha Produkte Германия заместващ TSE 1 e Smart Fix. Предлагаме го вместо TSE 1.

Модел SmartFix Германия

Подробности на Повдигната седалка.

Изображение на SmartFix повдигната седалка за тоалетна

Ако сте направили своя избор

заповядайте в магазина ни. Ако нямате тази възможност може да поръчате на обявените ни телефони или като попълните формата за поръчка най-долу на страницата.Обслужваме всички населени места в страната.

Може да ни се обадите по телефона ако имате нужда за допълнителна информация.

Ако не сте направили своя избор вижте и останалите повдигнати тоалетни седалки. Те са по-евтини и универсални и могат бързо и лесно да се поставят върху всякакви модели тоалетни чинии и моноблокове. Цените започват от 59 лв.

 Серията надстройки Mobiak

Монтирана надстройка към тоалетна чиния от типа на серията Mobiak

Посредством винтовете бързо и лесно се поставят и снемат надстройките Mobiak. Те са с постоянна височина 10 или 15см.

Видео в YouTube:  Допълнителна дръжка и повдигане на тоалетната чиния

Using the Toilet 

Универсалните повдигнати седалки могат да се комбинират с дръжки за хващане

Дръжки и ръкохватки за стена, баня, вана

Дръжки за стена, баня, вана, болнично легло

Повдигнатите седалки широко се използват когато е сменена тазобедрената става и след изписване от болницата оперирания се възстановява в къщи. Какви изисквания за подготовката на дома, както и какви правила трябва да се спазват при ходене, изкачване и слизане по стълби, сядане и ставане от леглото или  стола може да научите на страница След смяна на става. Какво трябва да прави пациент преди и след операция на тазобедрена става, какво трябва да спазва първите дни на възстановяване у дома.  След смяна на става

Смяна на става първи дни в къщи

„Воев“ 02/8519962, 02/8519375, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
Магазин ул.Шандор Петьофи № 1, между ПИРОГОВ и Руски паметник.
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до нея

Ако не сте избрали помощно средство обадете ни се и ние ще ви помогнем за избора.

Специализиран магазин за повдигнати тоалетни дъски, надстройки за тоалетни чинии „Воев“ в центъра на София ул. Шандор Петьофи №1

„Воев“ 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията
"Воев" магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев-София“ ЕООД, регистрация №099/2008 г в ИАЛ-Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса помощни средства ПСПСМИ.

Специализиран сайт за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни със здравни кодове НЗОК и свободна продажба. Правата на хората с увреждания  https://www.voevmedical.com/