Патерици, бастуни, проходилки, опори

Патерици 14лв, канадки 15лв, проходилки за възрастни 60лв, бастуни 20лв. Опори при ставане и сядане в тоалетната, банята, ваната, леглото.

За възрастни хора, инвалиди и болни за придвижване и опора бастуни, патерици, проходилки, ролатори, канадки

Свободна продажба и безплатно получаване на помощни средства за възрастни, болни и инвалиди с получена помощ от Социално подпомагане, „Воев“ санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов.

на лентата с изображение • Патерици леки подмишечни • Патерица 14лв, канадка 15лв • Универсална проходилка, лека, сгъваема • Проходилка модел 180 базов за 58лв • Проходилки, най-горе на снимката проходилка на две нива и ползване в тоалетната • Ролатор – количка, изделие с две функции в едно • Други помощни средства за ходене и придвижване– на снимката мобилна преносима сгъваема опора и подколянна патерица тип свободни ръце

Всички изделия и възможности за самостоятелно движение и придвижване на инвалиди, възрастни или болни хора може да видите и да си изберете на Проходилки, патерици В този раздел на сайта ще намерите, както разпространените класически конструкции проходилки, патерици, бастуни, канадки, ролатори, така също и: Патерици свободни ръце • Канадка и 4 опорен бастун 2 в 1 • Канадки с амортесьор • Проходилка-тоалетен стол 6 функции в едно изделие • Бастун регулуруем с шип за сняг •

Форма за поръчка

Ако сте направили своя избор имате следните възможности:

Да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка.

Плащане в магазина или наложен платеж при получаване на стоката. Доставяме с куриер в цялата страна за сметка на клиента.  Обслужваме всички населени места в страната. От магазина  изпращаме пратки за цялата страна.

Цени и конструкции патерици и канадки

Патерици 14лв/брой , канадки 15лв/брой. Всичко за патериците Правила за ползване, различни конструкции подмишечни, подлакътни, тип „свободни ръце“ вижте в раздел Патерици

Патерица подмишечна модел ПО 01 оптимален модел съчетаващ качество, тегло и цена 14лв за хора със среден ръст, височина на патерицата 113 до 143см се регулира. Цена 14лв/брой. При продажба се начислява 20% ДДС. Възможност за получаване на патерици модел ПО 01 докато чакате получаване помощ от АСП. Патериците и канадките могат да се закупят и на свободна продажба.


Бастуни конструкции и цени

Различни модели в раздел Бастуни. Регулируеми бастуни, 3 и 4 опорни бастуни, канадка -бастун 2 в 1, бастуни за тежки хора…Аксесоари и принадлежности за тях.

Проходилки за възрастни сгъваеми, регулируеми, леки

Универсални проходилки за възрастни хора на цена 58лв фиксирани и раздвижни, сгъвами и леки, регулиране на височината им Проходилки за възрастни хора универсални от 58лв Също така ако сте тежък до 190кг може да видите Усилена проходилка с регулиране по ширина, както и други специални конструкции проходилки, ролатори в раздел Проходилки

Възрастни хора или инвалиди, хора с увреждания докато чакат помощ от Агенция за социално подпомагане за безплатно получаване на проходилка могат срещу 58 лв веднага да получат и ползват проходилката. След издаване на Заповед от АСП за проходилката ние ще им възстановим 58лв. Проходилката може да се закупи и на свободна продажба.

Ролатори за придвижване и пазаруване предназначени за възрастни хора. Ролатор-количка, уред 2 в едно

С ролаторите трудно подвижни възрастни хора могат да се придвижват и пазаруват самостоятелно. Ролатор-количка 2 в едно е проходилка, която позволява както самостоятелно придвижване така също и придвижване на ползващия ролатора от придружител-това в случаите в които възрастния човек излязал няма сили да се прибере в къщи. Докато чака придружителя(ако не е с него) седи на специалната седалка.

Опори, дръжки, ръкохватки в банята, тоалетната, леглото при сядане, ставане, придвижване

Вижте изделията в разделите Опори ръце, крака и Ежедневие приспособления предназначени не само за възрастни хора, болни и инвалиди.

Други средства за движение, придвижване и ходене

Помощни средства за ходене, придвижване

Санитарен магазин • Воев • на Руски паметник в София специализиран в продажба и отдаване под наем на помощни средства, медицински изделия, кислородни концентратори и бутилки, санитарни материали. Безплатни инвалидни колички, тоалетни столове, антидекубитални дюшеци, проходилки с получена помощ от АСП.

Санитарен магазин Воев, Руски паметник-Пирогов, София

0888 893280, 02 851 9962, 02 851 9375 Воев, 1606 София, ул. Шандор Петьофи № 1. МТСП-Агенция за хората с увреждания регистрация 099/2008