Наем кислороден концентратор 4 лв

Отдаване под наем за 4 лв на кислороден концентратор за дишане на кислород в домашни условия при ковид, ХОББ, белодробни заболявания, клъстерно главоболие.

За 4 лв на ден може да наемете кислороден концентратор с дебит до 5 литра/минута

При връщане на концентратора предлагаме преференциална цена за закупуване ако желаете.

Воев-София ЕООД е вносител и дистрибутор на кислородни концентратори IRENE, Thorax, FORCE(10lt). Доказали се във времето качествени и надежни кислородни концентратори на производителя Mobiak. Воев-София ЕООД e представител за България на всички помощни и медицински изделия на Mobiak.

Отдаване под наем и свободна продажба. Воев-София ЕООД, дистрибутор на кислородни концентратори, бутилки за медицински кислород и консумативи.

Може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по телефона или да попълните формата за поръчки. Форма за поръчка

Може да се обадите в работното време на обявените ни телефони 0888 893280, 01 8519962, 02 8519375.

Условия при отдаването под наем на кислороден концентратор

Кислородни концентратори IRENE и THORAX на Mobiak до 5 литра в минута дебит.

А. За 4 лв/ден с минимален срок на наемане 15 дни. Гаранционен депозит 500 лв.

I. Наемане на Thorax и Irene  срещу гаранционен депозит от 500 лв

1. Кислородния концентратор Thorax или IRENE се отдава под наем срещу гаранционен депозит от 500 лв и представяне на лична карта. Получава се  в магазина ни в центъра на София ул Шандор Петьофи №1, Руски паметник-Пирогов и задължително се връща на същия адрес след изтичане на наемния срок. 

2. Минимален срок за наемане 15 дни. Цена на наема 60 лв. Плаща се при наемането на концентратора. При връщане на кислородния концентратор в срок и в изправен вид без наранявания и нарушение на външния вид включително и на опаковката на клиента се връща  пълната стойност на гаранционния депозит. При ползване на концентратора за срок по-малък от 15 дни се заплаща пълния наем. Преди изтичане на наемния срок, същият може да се удължи с предизвестие по имейл или телефон. Консумативите за лична употреба кислородна маска или носна канюла и овлажнител с които се диша медицинския кислород /неупотребявани, фабрично опаковани/ се закупуват отделно при плащане на депозита. 

3. Ако клиента не желае да закупи концентратора и го върне, като разход за него остава само наема от 60 лв и консумативите за лична употреба. Във връзка с пандемията с коронавирус от производителя се препоръчва към консумативите за лична употреба да се прибави и смяната на филтрите при всеки нов ползвател. При желание на клиента тези филтри ги предоставяме срещу заплащане. Повече по темата за Covid-19 и предпазване от зарази вижте Концентратор под наем най-важното.

При връщане на кислородния концентратор в срок и в изправен вид без наранявания и нарушение на външния вид включително и на опаковката на клиента се връща  пълната стойност на гаранционния депозит.

4. Наемайки апарата нуждаещият се може да прецени дали да закупи за постоянно от същия модел на преференциална цена. За да се закупи кислороден концентратор не е задължително преди това да е  бил нает.

5. Наетия кислороден концентратор задължително се връща и то в указания наемен срок. При интерес за закупуване на същия модел концентратор цената за закупуване се договаря допълнително.

Б. Минимален срок за наемане 30 дни за 4 лв/ден. Без гаранционен депозит.

Кислородния концентратор IRENE или THORAX се получава в магазина ни с лична карта и се подписва Договор с условията за връщането му.

Кислородния концентратор се получава в магазина ни на ул Шандор Петьофи № 1 намиращ се в София между Руски паметник и Пирогов. За получаване по куриер на кислороден концентратор до всички населени места в страната вижте подробности на страницата ни Наемане на кислородни концентратори, бутилки.

Кислородните концентратори IRENE и Thorax отдавани под наем са предназначени за дишане на медицински кислород в домашни условия. За заразени и лекувани в болница от ковид след изписването им при препоръчано от лекарите приемане на медицински кислород продължение на лечението в домашни условия. При ХОББ и други белодробни заболявания, клъстерно главоболие.

Изображение на Кислороден концентратор Thorax

За всякакви въпроси може да се свържете с нас на обявените телефони в работно време на магазина ни 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280

Санитарен магазин Воев в центъра на София. Наем и свободна продажба на кислородни концентратори и леки бутилки с медицински кислород

между ПИРОГОВ и Руски паметник

Не сме дрогерията на партера!!!

ВОЕВ , ул.Шандор Петьофи № 1. Телефони в обявеното работно време 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280, E mail:etvoev@abv.bg