Продажба с депозит

Продажба на помощни средства с депозит и получаване веднага. Възстановяване  сумата за депозита по желание от вас

Важно! От 1 юли 2022 г има нов ред по предоставяне на помощните средства и медицински изделия за хората с увреждания, възрастните, болните ПСПСМИ . Дейността от АСП преминава в здравната каса НЗОК с въвеждането на промени.

  Официална информация от здравната каса: Какво трябва да направите ако сте човек с увреждане и имате нужда от помощно средство, приспособление, съоръжение или медицинско изделие (ПСПСМИ)?

  1. Да посетите ЛКК/ТЕЛК/НЕЛК, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ;
  2. Към протокола/решението да …“

Пълната информация и всяка промяна може да следите на НЗОК Помощни средства получаване. Вижте също НЗОК ЗАБРАНИ И ИЗИСКВАНИЯ ПСПСМИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА. НЗОК Забрани и изисквания ПСПСМИ.

Във връзка със забраните на здравната каса, отпадна възможността срещу депозит предварително да се вземат помощни средства ПСПСМИ и след това да се възстановява сумата.

При свободна продажба не са необходими документи доказващи потребност и няма никакви ограничения за получаване на помощни средства срещу заплащане.

РАБОТИМ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА ЗА БЕЗПЛАТНИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПСПСМИ И СВОБОДНА ПРОДАЖБА

Воев-София ЕООД регистрация 099/2008 г ИАЛ-АХУ и Договор със здравната каса НЗОК № 22-8060/01 07 2022.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина. Ако вече сте избрали:
Форма за поръчка.  

Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Санитарен магазин за инвалиди, възрастни хора и хора с увреждания „Воев“ Руски паметник – Пирогов, София център ул.Шандор Петьофи № 1

Лицензирана фирма за помощни средства  „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г в ИАЛ -Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса за предоставяне на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ, Воев-София ЕООД.

Изображение на Магазин Воев с местоположение-Руски паметник-Пирогов  

Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията.

Страница от Специализиран сайт на „Воев“ за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни помощни средтва и медицински изделия ПСПСМИ  през здравната каса и свободна продажба. Правата на хората с увреждания и актуална информация за тях.