Продажба с депозит

Продажба на помощни средства с депозит на по-ниска цена и получаване веднага. Възстановяване  сумата за депозита по желание от вас.

 

Защо да купите с депозит необходимото ви помощно средство?

Веднага може да получите и ползвате помощното средство. За болни на легло например е много важно антидекубиталния дюшек да се постави навреме преди да се получат рани от залежаване.

Когато сте получили Заповед за отпускане на целева помощ от Агенция за социално подпомагане /АСП/, но не сте получили сумата за закупуване на помощните средства може срещу депозит на по-ниска стойност да ги получите веднага.

През времето за чакане на помощта от Агенция за социално подпомагане /АСП/ помощните средства изписани в Заповедта на АСП се ползват. От подаване на документите  до получаване на парите са необходими 2 месеца чакане-така е по закон. Ако вече имате издадена заповед за отпускане на помощта, но съгласно закона ще я получите на следващия месец може да се възползвате от системата закупуване с депозит.

След като осигурите на болния необходимото помощно средство за обслужването му, може да чакате получаване на парите от целевата помощ. След получаването на парите си възстановявате сумата от депозита.

 

Инвалидна количка нова на цена 350 лв, антидекубитален дюшек нов на цена 250лв, комбиниран стол за тоалет и баня на цена 250лв… Преки връзки

 

инвалидна количка нова на цена 350лв

 

антидекубитален дюшек нов на цена 250лв

 

комбиниран инвалиден стол за 250лв

 

Санитарен магазин за инвалиди, възрастни хора и хора с увреждания

Руски паметник – Пирогов, София център

ул.Шандор Петьофи № 1,

Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Ако сте от населено място от страната

с наложен платеж, или банков превод+ доставка с куриерска фирма

Ако сте избрали изделието вижте Начин на плащане и Поръчка

 

 

 

Получаване на помощни средства веднага с депозит използвайки

Социалната програма „Воев“

Социална програма „Воев“

Възможност за социално слаби, финансово затруднени или по други причини нуждаещи се да получат спешно помощни средства и услуги на достъпни цени.

 

Получаването на помощни средства срещу депозит може да стане от хора които чакат да им преведат парите от помощта от АСП, а също така и от хора които няма да кандидатстват за помощ от АСП. При определени условия цената може да бъде окончателна в рамките на сумата от депозита. За повече подробности обадете се на стационарните ни телефони.

Ако не ви се занимава с тежката бюрократична схема за получаване на помощ от АСП може да закупите помощните средства в брой или да ги наемете без да са необходими документи доказващи увреждания и заболявания. Тогава за подробности може да посетите страници:

Свободна продажба в брой  и Наем  

 

 

 

 Обща информация

 Мисия
Нашата мисия е да информираме хората с увреждания и техните близки за възможностите да бъде облекчено тяхното ежедневие използвайки помощни средства. Да Ви запознаем с подробности , за кои помощни средства може да получите Целева помощ от АСП и какви документи трябва да подготвите в тази връзка. Как да получите помощните средства на които имате право и от които се нуждаете без това да бъде за ваша сметка т.е да ги получите безплатно.
Обадете се по телефона или ни посетете в офиса за конкретни указания. Така няма да загубите излишно време.

Може да закупите всяко едно помощно средство предлагано от нас без да вадите каквито и да е документи. Необходимо е да се заплати стойността му.

При спешни случаи всяко помощно средство може да се получи предварително , като се закупи и след това се комплектоват необходимите документи за възстановяване на сумата. 
Обадете ни се за да разберете за тази възможност.

Ако вече имате отпусната целева помощ , заповядайте в офиса ни. Изборът при нас от помощни средства е много-голям. Заедно с вас ще изберем онова помощно средство, което най-добре отговаря на начина ви на живот и на уврежданията които имате. Когато вие нямате възможност, това може да го направи ваш близък. Ако сте от населено място извън София няма проблем да ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство.

Преди да предприемете каквото и да е информирайте се предварително за правата си, за да не злоупотребят с тях за ваша сметка длъжностни лица-лични лекари, ЛКК комисии, лицензирани фирми предоставящи помощни средства. Направете така че, срещу парите отпуснати от държавата да получите максималното за вас, а не някой друг да се възползва за ваша сметка. Имате повече права , отколкото предполагате. Правото на избор никой не може да ви го отнеме. Внимавайте служебни лица да не злоупотребят с вашите права за ваша сметка. Вие сте тези, които ги упълномощавате за това. Подробности на страница Корупция при помощ от АСП

Получаване на  целева помощ от Агенция за социално подпомагане вижте в: 

Помощ от АСП

Ако сте направили своя избор

Заповядайте в магазина ни или се обадете на стационарните ни телефони 02/8519962, 02/ 8519375. Може да поръчате или пишете на електронната ни поща E mail: help_voev@abv.bg . За ваше удобство най-долу на страницата има

 

 

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

 

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

Страница от Специализиран сайт на „Воев“ за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни помощни средтва и медицински изделия с целева помощ от социалното министерство и свободна продажба. Правата на хората с увреждания и актуална информация за тях.

 

 

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни ако се наложи да се уточнят подробности по доставката.
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280.
Поръчките се обработват в обявеното работно време на магазина.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg или се обадете на 08771 93280

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Доставките се извършват с ЕКОНТ

Допълнителни указания

[Опишете по-долу задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(ако е до поискване-адреса на офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако не желаете доставка с ЕКОНТ попълнете данните на куриерската фирма за която желаете. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.
]

Разходите по доставката са за ваша сметка
* До офис на куриерска фирма е по-евтино отколкото доставка на адрес.
** Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

BGtop