Продажба с депозит

Продажба на помощни средства с депозит и получаване веднага. Възстановяване  сумата за депозита по желание от вас.

Важно! От 1 юли 2022 г има нов ред по предоставяне на помощните средства и медицински изделия за хората с увреждания, възрастните, болните ПСПСМИ . Дейността от АСП преминава в здравната каса НЗОК с въвеждането на промени.

 

Официална информация от здравната каса: Какво трябва да направите ако сте човек с увреждане и имате нужда от помощно средство, приспособление, съоръжение или медицинско изделие (ПСПСМИ)?

  1. Да посетите ЛКК/ТЕЛК/НЕЛК, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ;
  2. Към протокола/решението да …“

Пълната информация и всяка промяна може да следите на НЗОК Помощни средства получаване.

Вижте също НЗОК ЗАБРАНИ И ИЗИСКВАНИЯ ПСПСМИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА.
НЗОК Забрани и изисквания ПСПСМИ.

 

РАБОТИМ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА ЗА БЕЗПЛАТНИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПСПСМИ И СВОБОДНА ПРОДАЖБА

Воев-София ЕООД регистрация 099/2008 г ИАЛ-АХУ и Договор със здравната каса НЗОК № 22-8060/01 07 2022.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина. Ако вече сте избрали:
Форма за поръчка.  

Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

АРХИВ: Информацията по-долу е преди промените от 1 юли 2022 г.

Защо да купите с депозит необходимото ви помощно средство?

Веднага може да получите и ползвате помощното средство. За болни на легло например е много важно антидекубиталния дюшек да се постави навреме преди да се получат рани от залежаване.

Когато кандидатствате но все още не сте получили Заповед за отпускане на целева помощ от Агенция за социално подпомагане /АСП/може да получите веднага помощните средства срещу депозит.

През времето за чакане на помощта от Агенция за социално подпомагане /АСП/ помощните средства изписани в Заповедта на АСП се ползват. Ако вече имате издадена заповед за отпускане на помощта може веднага да получите помощното средство

След като осигурите на болния необходимото помощно средство за обслужването му, може да чакате получаване на заповедта от АСП. След получаването й си възстановявате сумата от депозита.

 

Инвалидна количка нова на цена 350лв(или 486лв), антидекубитален дюшек нов на цена 220лв, комбиниран стол за тоалет и баня на цена 200лв… Преки връзки

 

Инвалидна количка за 100 и нова за 350лв

 

Антидекубитален дюшек при залежаване в легло

 

Комбиниран стол за тоалет, баня на цена 200лв

 

Санитарен магазин за инвалиди, възрастни хора и хора с увреждания „Воев“ Руски паметник – Пирогов, София център

ул.Шандор Петьофи № 1

 

Магазин санитарен Воев, в центъра на София

 

 

Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Ако сте от населено място от страната

с наложен платеж, или банков превод+ доставка с куриерска фирма

Ако сте избрали изделието вижте Начин на плащане и Поръчка

 

 

 

Получаване на помощни средства веднага с депозит използвайки

Социалната програма „Воев“

Социална програма „Воев“

Възможност за социално слаби, финансово затруднени или по други причини нуждаещи се да получат спешно помощни средства и услуги на достъпни цени.

 

Получаването на помощни средства срещу депозит може да стане от хора които чакат да им издадат заповед за помощ от АСП, а също така и от хора които няма да кандидатстват за помощ от АСП. За повече подробности обадете се на стационарните ни телефони.

Ако не ви се занимава с тежката бюрократична схема за получаване на помощ от АСП може да закупите помощните средства в брой или да ги наемете без да са необходими документи доказващи увреждания и заболявания. Тогава за подробности може да посетите страници:

Свободна продажба в брой  и Наем  

 

 

 

 Обща информация

 Мисия
Нашата мисия е да информираме хората с увреждания и техните близки за възможностите да бъде облекчено тяхното ежедневие използвайки помощни средства. Да Ви запознаем с подробности , за кои помощни средства може да получите Целева помощ от АСП и какви документи трябва да подготвите в тази връзка. Как да получите помощните средства на които имате право и от които се нуждаете без това да бъде за ваша сметка т.е да ги получите безплатно.
Обадете се по телефона или ни посетете в магазина ни за конкретни указания. Така няма да загубите излишно време.

Може да закупите всяко едно помощно средство предлагано от нас без да вадите каквито и да е документи. Необходимо е да се заплати стойността му.

При спешни случаи всяко помощно средство може да се получи предварително , като се закупи и след това се комплектоват необходимите документи за възстановяване на сумата. 
Обадете ни се за да разберете за тази възможност.

Ако вече имате отпусната целева помощ , заповядайте в магазина ни. Изборът при нас от помощни средства е много-голям. Заедно с вас ще изберем онова помощно средство, което най-добре отговаря на начина ви на живот и на уврежданията които имате. Когато вие нямате възможност, това може да го направи ваш близък. Ако сте от населено място извън София няма проблем да ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство.

Преди да предприемете каквото и да е информирайте се предварително за правата си, за да не злоупотребят с тях за ваша сметка длъжностни лица-лични лекари, ЛКК комисии, лицензирани фирми предоставящи помощни средства. Направете така че, срещу парите отпуснати от държавата да получите максималното за вас, а не някой друг да се възползва за ваша сметка. Имате повече права , отколкото предполагате. Правото на избор никой не може да ви го отнеме. Внимавайте служебни лица да не злоупотребят с вашите права за ваша сметка. Вие сте тези, които ги упълномощавате за това. Подробности на страница Корупция при помощ от АСП

Получаване на  целева помощ от Агенция за социално подпомагане вижте в: 

Помощ от АСП

Ако сте направили своя избор

Заповядайте в магазина ни или се обадете на стационарните ни телефони 02/8519962, 02/ 8519375. Може да поръчате или пишете на електронната ни поща E mail: help_voev@abv.bg . За ваше удобство най-долу на страницата има

 

 

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

 

Страница от Специализиран сайт на „Воев“ за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни помощни средтва и медицински изделия ПСПСМИ  през здравната каса и свободна продажба. Правата на хората с увреждания и актуална информация за тях.