Свободна продажба

Помощни средства, санитарни и хигиенни материали може да закупите в брой, свободна продажба без да са ви необходими медицински и други документи доказващи увреждания и заболявания

Ако сте получили здравни кодове от НЗОК за помощни средства ПСПСМИ  от нас „Воев“ може да ги получите

Всичко което предлагаме през здравната каса, също така можете да го закупите от нас в брой със собствени средства без да представяте каквито и да са документи.

Важно! От 1 юли 2022 г има нов ред по предоставяне на помощните средства и медицински изделия за хората с увреждания, възрастните, болните ПСПСМИ . Дейността от АСП преминава в здравната каса НЗОК с въвеждането на промени.

 

Официална информация от здравната каса: Какво трябва да направите ако сте човек с увреждане и имате нужда от помощно средство, приспособление, съоръжение или медицинско изделие (ПСПСМИ)?

  1. Да посетите ЛКК/ТЕЛК/НЕЛК, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ;
  2. Към протокола/решението да …“

Пълната информация и всяка промяна може да следите на НЗОК Помощни средства получаване.

Вижте също НЗОК ЗАБРАНИ И ИЗИСКВАНИЯ ПСПСМИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА.
НЗОК Забрани и изисквания ПСПСМИ.

 

РАБОТИМ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА ЗА БЕЗПЛАТНИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПСПСМИ И СВОБОДНА ПРОДАЖБА

Воев-София ЕООД регистрация 099/2008 г ИАЛ-АХУ и Договор със здравната каса НЗОК № 22-8060/01 07 2022.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина. Ако вече сте избрали:
Форма за поръчка.  

Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Кои сме ние „Воев“?

Информация за „Воев“

Продажба свободно и предоставяне на помощни средства ПСПСМИ през НЗОК. Санитарни и хигиенни материали за здрави и болни хора. Наемане

Руски паметник-Пирогов, ул.Шандор Петьофи № 1, магазин „Воев“ за санитарни и хигиенни материали, помощни средства

На главната страница на сайта  може да видите всички технически помощни средства, санитарни и хигиенни материали и услуги, които предлагаме

Плащане и получаване на място в магазина

Плащане с наложен платеж или банков превод

Можем да ви изпратим продуктите с куриерска фирма. Обслужваме цялата страна.

Всяко помощно средство или медицинско изделие може да се закупи свободно в брой без да са необходими документи доказващи увреждане.

Освен указаната продажна цената на самото изделие, проверете седмичните промоции.

Ако сте избрали изделието заповядайте в магазина ни. Ако сте от друго населено място може да попълните формата за заявка най-долу на страницата.

Помощни средства под наем

Могат да бъдат наети  инвалидни колички, проходилки,

антидекубитални дюшеци за лежащи, ролатори, 3 и 4 опорни бастуни, уреди за раздвижване, канадки, облегалки за легло…

Условия за наемане на помощни средства

Лична хигиена без вода и без изплакване с вода

Специализиран магазин за санитарни и хигиенни продукти, магазин за възрастни хора, инвалиди, болни хора и хора с увреждания. Може да изпратите избраното от вас до всяко населено място в страната. Приемаме и изпращаме пратки и в чужбина.

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

„Воев“ Магазин за свободна продажба на помощни средства и безплатно получаване през НЗОК , санитарни и лични хигиенни материали в центъра на София,  Руски паметник –  Пирогов

Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280