Начин на плащане

В магазина или в сайта на Воев плащане и получаване на избраното от вас изделие от  помощни средства, медицински изделия, санитарни материали, услуги под наем 

„Воев“ санитарен магазин и сайт, плащане и получаване на избраното от вас

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. На страниците на преките връзки по-долу също има форма за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод.

Плащане с платежно нареждане и доставка с куриерска фирма.  Наложен платеж при получаване с куриерска фирма

Извършваме свободна продажба и продажба  с помощ от здравната каса. Безплатно получаване на помощни средства ПСПСМИ с кодове от НЗОК.

Плащане в брой в магазина на място

Ако сте в София или живеете в София заповядайте в магазина ни на

ул.Шандор Петьофи № 1 в центъра на София между Руски паметник и Пирогов. Тук може да изберете, пробвате и платите избраното от вас помощно средство. В магазин „Воев“ на ул.Шандор Петьофи № 1, София може да изберете и изпратите избраното от вас в други населени места в страната

Плащане при поръчка по електронната поща или обаждане по телефона

Плащане предварително с платежно нареждане или плащане наложен платеж при получаване. Предварителна поръчка по телефона, скайп или със заявка по електронната ни поща

Обслужваме всички населени места в страната с ЕКОНТ за сметка на клиента. При наложен платеж при заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод(ППП). Ще получите от ЕКОНТ като лицензиран пощенски оператор фискален документ за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закон за пощенски услуги. Този фискален документ замества касова бележка в доказателство за извършено плащане. Запазете го!

При желание да се възползвате от правото си за връщане на закупена стока в 14 дневен срок, то същата трябва да бъде върната за ваша сметка куриерската услуга и стоката да е  НЕИЗПОЛЗВАНА и с НЕНАРУШЕНА опаковка!

 Инвалидни колички акумулаторни и рингови, инвалиден стол тоалетен стол и стол за баня, комбиниран стол, дюшеци за лежащо болни антидекубитални дюшеци, проходилки  проходилки, ролатори ролатори, канадки  канадки, патерици патерици, бастуни регулируеми, три и четири опорни бастуни , слухови апарати и батерии за тях, гръдни епитези и много други помощни средства и медицински изделия могат да се получат от нуждаещите се по четири начина: 

Помощни средства: Безплатно през НЗОК. Свободна продажба. Срещу депозит. Наемане.

Продажба с платежно нареждане

С банков превод след уточняване на изделието. Съгласуване условията за доставка. Поръчка. Обслужваме всички населени места в България

Продажба с наложен платеж

Плащане при получаване с куриерска доставка. Предварително съгласуване на условията за доставка. Поръчка. Обслужваме всички населени места в България

Специални случаи на продажби

Безплатно получаване през здравната каса на помощни средства ПСПСМИ

В магазина на Руски паметник-Пирогов, ул.Шандор Петьофи № 1,

 

За хората от населените места извън София

-Доставка с куриерска фирма. Плащане по банков път или с наложен платеж. -Плащане на пътните разходи от АСП и получаване помощните средства от офиса в София

Важно! От 1 юли 2022 г има нов ред по предоставяне на помощните средства и медицински изделия за хората с увреждания, възрастните, болните ПСПСМИ . Дейността от АСП премина в здравната каса НЗОК с въвеждането на промени.

Плащане на пътните разходи от АСП на правоимащите до магазините на лицензираните фирми за безплатни помощни средства ПСПСМИ остана към АСП.

  Официална информация от здравната каса: Какво трябва да направите ако сте човек с увреждане и имате нужда от помощно средство, приспособление, съоръжение или медицинско изделие (ПСПСМИ)?

  1. Да посетите ЛКК/ТЕЛК/НЕЛК, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ;
  2. Към протокола/решението да …“

Пълната информация и всяка промяна може да следите на НЗОК Помощни средства получаване. Вижте също НЗОК ЗАБРАНИ И ИЗИСКВАНИЯ ПСПСМИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА. НЗОК Забрани и изисквания ПСПСМИ.  

РАБОТИМ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА ЗА БЕЗПЛАТНИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПСПСМИ И СВОБОДНА ПРОДАЖБА

Воев-София ЕООД регистрация 099/2008 г ИАЛ-АХУ и Договор със здравната каса НЗОК № 22-8060/01 07 2022.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина. Ако вече сте избрали:
Форма за поръчка.  

Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Преди да предприемете каквото и да е

информирайте се предварително за правата си, за да не злоупотребят с тях за ваша сметка длъжностни лица-лични лекари, ЛКК комисии, лицензирани фирми предоставящи помощни средства. Направете така че, срещу парите отпуснати от държавата да получите максималното за вас, а не някой друг да се възползва за ваша сметка. Имате повече права , отколкото предполагате. Правото на избор никой не може да ви го отнеме. Ако сте от населено място извън София няма проблем да ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство.

Можете да се обадите на обявените ни телефони или ни посетите в магазина в центъра на София. Ние ще ви консултираме за вашия конкретен случай. Нашите консултации са безплатни.

 

Ако не сте избрали помощно средство, ние ще ви помогнем за избора.

След съгласуване на продажната цена, куриерската фирма и условията по доставката изпращаме пратката на посочения адрес.

„Воев“ 02/8519962,02/8519375, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
Магазин в центъра на София между ПИРОГОВ и Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1,
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията
 
Изображение на Магазин Воев с местоположение-Руски паметник-Пирогов
 
 

Лицензирана фирма за помощни средства  „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г в ИАЛ -Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса за предоставяне на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ, Воев-София ЕООД.

 

За възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК специализиран сайт за помощни средства и медицински изделия.