Начин на плащане

Плащане на избраното от вас изделие от сайта на Воев за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали

Плащане и получаване в магазина. Плащане с платежно нареждане и доставка с куриерска фирма.  Наложен платеж при получаване с куриерска фирма

 

Извършваме свободна продажба и продажба  с помощ от социално подпомагане АСП. Безплатно получаване с отпусната целева помощ от АСП

 

Плащане в брой в магазина на място

Ако сте в София или живеете в София заповядайте в магазина ни на

ул.Шандор Петьофи № 1 в центъра на София между Руски паметник и Пирогов

Тук може да изберете, пробвате и платите избраното от вас помощно средство

В магазин „Воев“ на ул.Шандор Петьофи № 1, София може да изберете и изпратите избраното от вас в други населени места в страната

Плащане при поръчка по електронната поща или обаждане по телефона

Плащане предварително с платежно нареждане или плащане наложен платеж при получаване. Предварителна поръчка по телефона, скайп или със заявка по електронната ни поща

 

Обслужваме всички населени места в страната с ЕКОНТ за сметка на клиента. При наложен платеж при заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод(ППП). Ще получите от ЕКОНТ като лицензиран пощенски оператор фискален документ за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закон за пощенски услуги. Този фискален документ замества касова бележка в доказателство за извършено плащане. Запазете го!

При желание да се възползвате от правото си за връщане на закупена стока в 14 дневен срок, то същата трябва да бъде върната за ваша сметка куриерската услуга и стоката да е  НЕИЗПОЛЗВАНА и с НЕНАРУШЕНА опаковка!

 

„Воев“ 02/8519962,  02/8519375, 0888 893280,  SKYPE : voevisf,

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg. Ако нямате възможност да посетите магазина ни може да поръчате попълвайки формата по-долу(не е електронна търговия).
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни за доставката!
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280. Поръчките се обработват в работното време на магазина и се изпращат по ЕКОНТ за Ваша сметка. До офис на ЕКОНТ е по-евтино отколкото доставка на посочен от Вас адрес.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Допълнителни указания

[ Задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(До поискване-адреса офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.]
Важно. Наложен платеж! Ако желаете да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата.

Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

 

 Инвалидни колички акумулаторни и рингови, инвалиден стол тоалетен стол и стол за баня, комбиниран стол, дюшеци за лежащо болни антидекубитални дюшеци, проходилки  проходилки, ролатори ролатори, канадки  канадки, патерици патерици, бастуни регулируеми, три и четири опорни бастуни , слухови апарати и батерии за тях, гръдни епитези и много други помощни средства и медицински изделия могат да се получат от нуждаещите се по четири начина: 

Помощни средства: Безплатно с помощ от социалното министерство. Свободна продажба. Срещу депозит. Наемане.

Още  информация

Най-ниски цени на помощни средства

Продажба в брой. Свободна продажба

В магазина ни в центъра на София на ул.Шандор Петьофи № 1,

между Пирогов и Руски паметник

Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията

Плащане в брой и получаване веднага.

 

"Воев" магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Продажба с платежно нареждане

С банков превод след уточняване на изделието. Съгласуване условията за доставка. Поръчка. Обслужваме всички населени места в България

Продажба с наложен платеж

Плащане при получаване с куриерска доставка. Предварително съгласуване на условията за доставка. Поръчка. Обслужваме всички населени места в България

Специални случаи на продажби

Продажба с получена помощ от Агенция за социално подпомагане. Безплатно получаване.

В магазина на Руски паметник-Пирогов, ул.Шандор Петьофи № 1,

 

Плащане в брой+Заповед за целева помощ+ лична карта/копие или оригинал/ на правоимащия и на получаващия помощните средства. На практика БЕЗПЛАТНО.

За хората от населените места извън София

-Доставка с куриерска фирма. Плащане по банков път или с наложен платеж.
-Плащане на пътните от АСП и получаване помощните средства от офиса в София

 

При спешни случаи продажба срещу депозит

На получилите заповед за отпусната целева помощ, но все още не получили парите или желаещите да закупят на свободна продажба помощни средства. Получаване на помощни средства веднага срещу депозит на по-ниска цена.

Възможност за възстановяване сумата за депозита

ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА
КОМБИНИРАН стол за тоалет и баня или по-отделно ТОАЛЕТЕН стол и СТОЛ за баня
АНТИДЕКУБИТАЛЕН ДЮШЕК за лежащо болни
ПРОХОДИЛКА
и други помощни средства

Условията за получаване на помощни средства с депозит 

Продажба с депозит

 

 Може спешно да закупите и получите веднага

това от което имате най-голяма нужда и да го получите веднага. Няма проблем всяко едно помощно средство да закупите в брой без да са необходими документи.

Ние ще Ви запознаем с подробности , за кои помощни средства  може да получите Целева помощ от Агенция“Социално подпомагане“/АСП/ и какви документи трябва да подготвите в тази връзка. Как да получите помощните средства на които имате право и от които се нуждаете и това да не бъде за ваша сметка. Тогава  не са необходими  документи, а е необходимо да се заплати стойността му. При спешни случаи всяко помощно средство може да се получи предварително, като се закупи и след това се комплектоват необходимите документи за възстановяване на сумата. Обадете ни се по телефона или посетете офиса ни за конкретни указания. Така няма да загубите излишно време.
Ще направим още нещо: Ще ви консултираме безплатно на какви още помощни средства имате право.

 Най-ниски цени на помощни средства

Ако вече имате отпусната целева помощ

Заповядайте в магазина ни. Изборът при нас от помощни средства е много-голям. Заедно с вас ще изберем онова помощно средство, което най-добре отговаря на начина ви на живот и на уврежданията които имате. Когато вие нямате възможност, това може да го направи ваш близък.

Важно за хората с увреждания от населени места извън София

Получилите целевата помощ от АСП за закупуване помощни средства извън населеното място. Изплащане на пътните разходи на хора с увреждания при получаване на помощни средства и медицински изделия. Съгласно Правилник за Приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания /ППЗИХУ/

Чл. 45. (1)  Лицата по чл. 39, нуждаещи се от помощни средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия, имат право на допълнителна парична помощ за пътни разходи в страната, когато тези помощни средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия не могат да бъдат изработени, закупени или ремонтирани по постоянен адрес и тяхното присъствие е необходимо.
(2) За получаване на допълнителната парична помощ по ал. 1 лицето представя в дирекция “Социално подпомагане” по постоянен адрес:
1. билет за използваното превозно средство – влак втора класа или автобус;
2. документ от лицето, което изработва, предоставя или извършва ремонт на помощните средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия, потвърждаващ, че лицето се е явило за вземане на мярка, проба или за получаване на готовото помощно средство, приспособление, съоръжение и/или медицинско изделие.
(3) Допълнителна парична помощ по ал. 1 получават и придружителите на децата до 18 години.
(4) Лицата, които ползват личен превоз, получават допълнителна парична помощ по ал. 1 в размерите за влак втора класа или автобус срещу представен документ по ал. 2, т. 2.

 

Преди да предприемете каквото и да е

информирайте се предварително за правата си, за да не злоупотребят с тях за ваша сметка длъжностни лица-лични лекари, ЛКК комисии, лицензирани фирми предоставящи помощни средства. Направете така че, срещу парите отпуснати от държавата да получите максималното за вас, а не някой друг да се възползва за ваша сметка. Имате повече права , отколкото предполагате. Правото на избор никой не може да ви го отнеме.
Ако сте от населено място извън София
няма проблем да ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство.

Можете да се обадите на обявените ни телефони или ни посетите в магазина в центъра на София. Ние ще ви консултираме за вашия конкретен случай. Нашите консултации са безплатни.

 

Извършваме доставки в София и страната

За София доставките са безплатни за всички изделия, които са обемисти и не могат да се носят в ръка. Инвалидни колички- рингови- акумулаторни , комбинирани столове, скутери и т.н.

За подробности може да се свържете с нас на обявените по-горе телефони.

За населените места извън София

доставките се извършват с куриерски фирми по избор на получателя и за негова сметка.
В тази връзка в информацията за помощните средства са указани: фабрична опаковка и тегло и може предварително да се пресметне стойността на куриерската услуга.

По всякакви въпроси свързани с доставката може да ни се обадите на обявените телефони.

 

Ако не сте избрали помощно средство, ние ще ви помогнем за избора.

След съгласуване на продажната цена, куриерската фирма и условията по доставката изпращаме пратката на посочения адрес.

„Воев“ 02/8519962,02/8519375, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
Магазин в центъра на София
между ПИРОГОВ и Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1,
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията

 

Магазин санитарен Воев, в центъра на София

 

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г на МТСП-Агенция за хората с увреждания

За възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК специализиран сайт за помощни средства и медицински изделия. Безплатни с целева помощ от „Социално подпомагане“ и свободна продажба. Правата на хората с увреждания.