Поръчка до Воев

Как да поръчам в магазин Воев помощни средства, медицински изделия, санитарни материали и консумативи за София и страната

За да Ви обслужим навреме и в срок моля попълнете Формата за поръчка по-долу спазвайки указанията в нея. Изпратете я и ние ще я получим автоматично(ще получите съобщение когато е успешно). 

СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА ПОМОЩНИ СРЕДСТВА И МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ •  БЕЗПЛАТНО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПСПСМИ ПРЕЗ НЗОК СЪС ЗДРАВНИ КОДСОВЕ

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка-вижте по-долу и попълнете формата. Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Ако тази Форма за поръчка е трудна за Вас не се колебайте да ни позвъните на 0888 893280, 02 851 9962, 02 851 9375 в работното време на магазина. Ние ще приемем поръчката Ви, но имайте предвид текста по-горе“ желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.“ Понякога може да  забавим нашето обаждане за потвърждение на поръчката, ако в това време обслужваме клиенти в магазина. 

Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават.

Ако имате време можете да разгледате и новия ни сайт https://voev.bg/ с електронен магазин  Каталог Групи.

  Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)

  Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)

  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
  Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.Знаете ли че: Възможност от Еконт за два пъти по-ниска такса за наложен платеж - 1,45%, когато платите с ecoints или банкова карта.
  За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

  Кратки общи указания

  При възникнали проблеми не се притеснявайте и ни позвънете, за да приемем поръчката на 02/851 9962, 02/851 9375 и 0888 893280 в работното време на магазина.
  По имейл може да поръчате ако по някаква причина не може да изпратите формуляра, може да да го направите по електронната поща: Имейл за поръчки: help_voev@abv.bg

  На телефоните може да поръчате и да Ви обслужим  по-бързо 
  от Понеделник до Петък между 10.30 и 16.00 часа на 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280. Това е времето, когато в магазина има на работа двама служителя.

  Всичко което предлагаме в магазина ни в центъра на София, ул.Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов може да намерите  следвайки главната страница на сайта ни  https://voevmedical.com/

  Ако сте в София или живеете в София заповядайте в санитарния ни магазин  „Воев“ в центъра на София на ул.Шандор Петьофи № 1, 

  Руски паметник – Пирогов

  Тук може да изберете, пробвате и платите избраното от вас помощно средство или да го изпратите от магазина ни по ЕКОНТ до всяко населено място на страната.

  Плащане и доставка

  Плащане в брой в магазина. Плащане с платежно нареждане и доставка с куриерска фирма.  Наложен платеж при получаване с куриерска фирма.

   

  Магазин  „Воев“ на ул.Шандор Петьофи № 1, Руски паметник – Пирогов

  Санитарен магазин  „Воев“ на партера в 9 етажна сграда срещу служебния вход на Пирогов откъм улица Шандор Петьофи № 1. Важно! Не сме дрогерията! 

  Магазин Воев с местоположение Руски паметник-Пирогов

  Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:

  РАБОТИМ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА ЗА БЕЗПЛАТНИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПСПСМИ И СВОБОДНА ПРОДАЖБА

  Воев-София ЕООД регистрация 099/2008 г ИАЛ-АХУ и Договор със здравната каса НЗОК № 22-8060/01 07 2022.

  Пълната информация и всяка промяна може да следите на НЗОК Помощни средства получаване.

  Вижте също НЗОК ЗАБРАНИ И ИЗИСКВАНИЯ ПСПСМИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА.
  НЗОК Забрани и изисквания ПСПСМИ.

  Специализиран сайт на Воев за медицински изделия и помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни през здравната каса ПСПСМИ, свободна продажба и наемане. Правата на хората с увреждания.