Доставки

Доставки в София и страната на помощни средства за възрастни хора, инвалиди и хора с увреждания

 Условия за доставка на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ, санитарни материали и други продукти и изделия.

 Доставки на Воев за София и страната

Помощните средства и всички изделия, които са обемисти и не могат да се носят в ръка като: Инвалидни колички- рингови- акумулаторни, скутери и и други ги доставяме в София безплатно. За останалите населени места с наложен платеж по ЕКОНТ с които имаме сключен договор. Всички изделия, които предлагаме в сайта или в магазина, които могат да се носят на ръка можете да получите на посочен от  вас адрес с куриерски фирми по избор за ваша сметка. Ние предпочитаме ЕКОНТ. В сайта ни са указани: фабрична опаковка и тегло.  Сами може предварително да пресметнете стойността на куриерската услуга по калкулатора на куриерската фирма или може да ни се обадите на нас за тази информация. За подробности може да се свържете с нас на обявените по-долу телефони. За ваше удобство най-долу на страницата има форма за поръчка.

В новия ни фирмен сайт куриерската услуга на ЕКОНТ се изчислява автоматично за всеки избран от вас продукт. https://voev.bg/.

За всички наши клиенти от населените места извън София плащане на пътните разходи за избор и получаване на помощни средства през здравната каса

Парична компенсация за пътни разходи. Малко хора знаят че имат това право, когато на хората с увреждания ПСПСМИ не могат да бъдат предоставени по настоящ адрес и присъствието на лицата е необходимо. Заплаща се стойността на билета за автобус или влак от населеното място, където живеете до населеното място на лицензираната фирма. Специализирана публикация  Право на парична компенсация за пътни разходи.

Обслужваме всички населени места в страната с ЕКОНТ за сметка на клиента. При наложен платеж при заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод(ППП). Ще получите от ЕКОНТ като лицензиран пощенски оператор фискален документ за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закон за пощенски услуги. Този фискален документ замества касова бележка в доказателство за извършено плащане. Запазете го!

При желание да се възползвате от правото си за връщане на закупена стока в 14 дневен срок, то същата трябва да бъде върната за ваша сметка куриерската услуга и стоката да е  НЕИЗПОЛЗВАНА и с НЕНАРУШЕНА опаковка! 

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка.    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Регистрация Удостоверение №099/2008 г  ИАЛ-Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса НЗОК.
Страница от уебсайта на Воев  https://voevmedical.com/

Санитарен магазин за инвалиди, възрастни или болни хора в центъра на София между ПИРОГОВ и Руски паметник

ул.Шандор Петьофи № 1, „Воев“ 02/8519962,02/8519375, 0888 893280
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията.

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280