Доставки

Доставки в София и страната

на помощни средства за възрастни хора, инвалиди и хора с увреждания

 

 Доставки за София

Помощните средства и всички изделия, които са обемисти и не могат да се носят в ръка като: Инвалидни колички- рингови- акумулаторни , комбинирани столове, скутери и т.н. ги доставяме в София безплатно. Всички изделия, които предлагаме в сайта или в магазина, които могат да се носят на ръка можете да получите на посочен от  вас адрес с куриерски фирми по избор за ваша сметка. В сайта ни са указани: фабрична опаковка и тегло.  Сами може предварително да пресметнете стойността на куриерската услуга по калкулатора на куриерската фирма или може да ни се обадите на нас за тази информация. За подробности може да се свържете с нас на обявените по-долу телефони. За ваше удобство най-долу на страницата има форма за поръчка.

 

 

 Доставки за населените места извън София

Доставяме избраните от вас в магазина или от сайта помощни средства и медицински изделия в София или в цялата страна.

 

Доставките се извършват с куриерски фирми по избор на получателя и за негова сметка.
В сайта ни са указани: фабрична опаковка и тегло.  Сами може предварително да пресметнете стойността на куриерската услуга по калкулатора на куриерската фирма или може да ни се обадите на нас за тази информация. По всякакви въпроси свързани с доставката може да ни се обадите на обявените телефони. За ваше удобство най-долу на страницата има форма за поръчка.

 

Как да платите? 

 

Вижте в  Начин на плащане 

Ако сте не сте се запознали с реда за получаване на помощни средства  вижте тези страници:

Свободна продажба С депозитПродажба с целева помощ от АСП

 

Ако не сте избрали помощно средство, ние ще ви помогнем за избора.

След съгласуване на продажната цена, куриерската фирма и условията по доставката изпращаме пратката на посочения адрес.

 

За всички наши клиенти от населените места извън София плащане на пътните разходи за избор и получаване на помощни средства

Важно !!!!   Съгласно Правилник за Приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания /ППЗИХУ/

Чл. 45. (1)  Лицата по чл. 39, нуждаещи се от помощни средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия, имат право на допълнителна парична помощ за пътни разходи в страната, когато тези помощни средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия не могат да бъдат изработени, закупени или ремонтирани по постоянен адрес и тяхното присъствие е необходимо.
(2) За получаване на допълнителната парична помощ по ал. 1 лицето представя в дирекция “Социално подпомагане” по постоянен адрес:
1. билет за използваното превозно средство – влак втора класа или автобус;
2.  документ от лицето, което изработва, предоставя или извършва ремонт на помощните средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия, потвърждаващ, че лицето се е явило за вземане на мярка, проба или за получаване на готовото помощно средство, приспособление, съоръжение и/или медицинско изделие.
(3) Допълнителна парична помощ по ал. 1 получават и придружителите на децата до 18 години.
(4) Лицата, които ползват личен превоз, получават допълнителна парична помощ по ал. 1 в размерите за влак втора класа или автобус срещу представен документ по ал. 2, т. 2.

 

 

Обслужваме всички населени места в страната с ЕКОНТ за сметка на клиента. При наложен платеж при заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод(ППП). Ще получите от ЕКОНТ като лицензиран пощенски оператор фискален документ за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закон за пощенски услуги. Този фискален документ замества касова бележка в доказателство за извършено плащане. Запазете го!

При желание да се възползвате от правото си за връщане на закупена стока в 14 дневен срок, то същата трябва да бъде върната за ваша сметка куриерската услуга и стоката да е  НЕИЗПОЛЗВАНА и с НЕНАРУШЕНА опаковка!

 

 

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg. Ако нямате възможност да посетите магазина ни може да поръчате попълвайки формата по-долу(не е електронна търговия).
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни за доставката!
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280. Поръчките се обработват в работното време на магазина и се изпращат по ЕКОНТ за Ваша сметка. До офис на ЕКОНТ е по-евтино отколкото доставка на посочен от Вас адрес.

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Допълнителни указания

[ Задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(До поискване-адреса офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.]
Важно. Наложен платеж! Ако желаете да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата.

Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

 

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

 

Страница от уебсайта на Воев  https://voevmedical.com/

 

Санитарен магазин за инвалиди, възрастни или болни хора в центъра на София между ПИРОГОВ и Руски паметник

ул.Шандор Петьофи № 1, „Воев“ 02/8519962,02/8519375, 0888 893280
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията.

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280