Наем дюшек, носилка инвалидна количка…

Предоставяме услуги за отдаване под наем на антидекубитални дюшеци, инвалидни колички, кислородни концентратори и бутилки за дишане на кислород в домашни условия, носилки.

Отдаване под наем на инвалидни колички, кислородни концентратори и бутилки за дишане на медицински кислород, антидекубитални дюшеци, носилки и други помощни средства

канадка за 1лв на ден • ролатор за 3лв на ден • проходилка за 2лв на ден •

антидекубитален дюшек за лежащо болни за 3лв на ден • уред за раздвижване или

облегалка за легло за 5лв на ден • инвалидна количка за 5лв на ден • кислородни

концентратори лв/ден  • кислородни бутилки

Ново! Отдаваме под наем подколянни патерици „свободни ръце“ и носилка

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка.    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

 Подробна информация и условията за наемане на всички  помощни средства, които предлагаме, като услуга ще намерите на страница  Наемане на помощни средства

Някои преки връзки към Услугата отдаване под наем с цени и условия. 

• Носилка за пренасяне на хора 20лв за 24 часа под наем и свободна продажба

Носилка за пренасяне на хора

• Наемане на професионални кислородни концентратори и бутилки за дишане на медицински кислород в домашни и болнични условия

Наем кислороден концентратор

• Наемане на инвалидна количка за 5лв на ден. Продажба на нови инвалидни колички.

Инвалидна количка под наем за 5лв

Наемане на антидекубитален дюшек за болни на легло. Свободна продажба и безплатни с помощ от АСП 

Антидекубитален дюшек 220лв надуваем с камери

Ако направите своя избор: Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод Форма за поръчка   Воев, свободна продажба на помощни средства и безплатно получаване със Заповед за отпусната помощ от АСП, предоставяне на услуги по отдаване под наем на помощни средства. 

Общи условия за наемане на помощни средства

1. Минимален срок на наемане 5 дни(Носилка за пренасяне на хора 15лв за 24 часа). В наемния срок са включени деня на вземане и деня на връщане на помощното средство. Получаването и връщането се извършва в рамките на работния ден и работното време на магазина. * Изключение. Кислородните апарати и кислородни бутилки.

2. Наемането става с гарантиран депозит-връща се пълната стойност на депозита и се заплаща само стойността на наема според дните през които е наето помощното средство. Стойността на депозита е според вида и модела помощно средство. Депозита служи, като гаранция за връщане на помощното средство. Ако не се върне в срок до 30 дни, наетото помощно средство става собственост на наелият го за сметка на депозита. При връщане на помощното средство(инвалидна количка, кислороден концентратор или бутилка, антидекубитален дюшек и т.н.) във вида в който е получен се връща гарантирания депозит и се заплаща само наемната цена според броя на дните за ползване под наем.

3. Наемната цена се получава като се умножат наетите дни по наема на ден.

4. За някои помощни средства(кислороден концентратор или кислородна бутилка, подколянна патерица iWalk 2.0 и други) има възможност да се наемат и изпробват помощните средства и след това или да се върнат или закупят, като наема се приспадне от покупната цена. Така наетите помощни средства могат да се изпробват и закупят на ниски цени.

5. Наемане за 24 часа  на цена 15лв, важи само за инвалидни колички при  поискване от клиента и на цена 15лв за носилки!

Още информация

Вашия избор дали да наемете или да закупите помощни средства какви и на каква цена зависи от няколко фактора

1. Помощното средство ви трябва за няколко дни или за дълъг период от време.

Ако е за кратко, тогава е подходящо да наемете помощното средство, ако е за по-дълго по-добре е да го закупите.

2. Кандидатствате или ще кандидатствате през НЗОК за безплатно получаване от нас чрез здравната каса. Ако не може да чакате например за дюшек при лежащо болен или поради друга причина за вас е подходящо да закупите помощното средство предварително и да започнете да го използвате докато чакате решението на здравната каса. Например с депозит от 350 лв може да получите нова инвалидна количка с подходяща конструкция отговаряща на вашия начин на живот, увреждания и обслужване/сам се обслужвате или друг ви обслужва/. Когато получите кодовете от НЗОК  ще си възстановите сумата от 350 лв дадена като депозит, но ще сте избрали подходящата количка. Същото важи и за антидекубитален дюшек платен на цена 220 лв, както и за други помощни средства и медицински изделия. За да се възползвате от тази възможност трябва предварително пред служителите в магазина ни да заявите това си желание, за да ви бъдат изготвени необходимите документи.

3. Спешно ви трябва помощно средство. Може да го закупите, може да го наемете и след това да го закупите, може да го вземете с депозит …Вижте Продажба с депозит и Свободна продажба в брой

При всички случаи получавате веднага помощното средство и след това решавате във времето въпросите свързани с ЛКК и НЗОК.

4. Решили сте да закупите помощно средство без да кандидатствате за помощ за закупуване на  помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия ПСПСМИ през здравната каса.. Може веднага да го платите и да го получите без да са необходими каквито и да са медицински документи.

Магазин „Воев“, санитарен магазин за наемане и продажба на помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в София между Пирогов и Руски паметник

Воев, 1606 София ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:

„Воев-София“ ЕООД, регистър в ИАЛ №099/2008 г и Договор със здравната каса.

Специализиран сайт на Воев за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от „Социално подпомагане“ и свободна продажба. Правата на хората с увреждания