Комбинирани столове за тоалет и баня

Сгъваеми и не сгъваеми комбинирани тоалетни столове на цена 200 лв. Продажба и безплатни през НЗОК. Тоалетни инвалидни колички.

Инвалидни комбинирани столове за тоалет и баня. Цени от  200 лв. Получаване веднага

Комбинирани столове за тоалет и баня на колела. Сгъваеми и не сгъваеми комбинирани инвалидни столове за свободна продажба и безплатни с получена целева помощ.

Други модели комбинирани столове за тоалет и баня за възрастни хора и инвалиди с допълнителни екстри и принадлежности. Вижте преките връзки към тях най-долу на тази страница

Важно! От 1 юли 2022 г дейността по предоставяне на помощни средства и медицински изделия за хора с увреждания се прехвърли служебно от Агенция за социално подпомагане АСП към Национална здравноосигурителна каса НЗОК.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка.    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Комбиниран стол за тоалет и баня 200 лв

На колела със спирачки и стъпенки. Тоалетно легенче и тапицирана седалка.

Безплатен инвалиден стол с Нзок код без доплащане и свободна продажба

200 лв комбиниран стол.

 

Изображение на Комбиниран стол за баня и тоалет модел 200

Комбиниран стол за баня и тоалет модел 200 

 

Инвалидни столове и колички с тоалетна част

Инвалидни колички с тоалетна част. Медицински, инвалидни санитарни столове за баня и с тоалетна част.

 

Изображение на Тоалетни колички. медицински санитарни столове за баня и с тоалетна част.

Инвалидни колички, медицински санитарни столове за баня и с тоалетна. 

Тоалетни колички инвалидни

Приложение към публикацията.

Какво трябва да направите, за да получите здравен код от НЗОК за безплатно получаване?

От 1 юли 2022 г дейността по предоставяне на помощни средства и медицински изделия за хора с увреждания се прехвърли служебно от Агенция за социално подпомагане АСП към Национална здравноосигурителна каса НЗОК. Актуална информация след първи юли 2022 г публикуваме на страница със заглавие: Помощни средства и медицински изделия за възрастни хора, инвалиди, хора с увреждания получаване от НЗОК. По-долу е пряката връзка НЗОК помощни средства получаване. Тази връзка ще ви отведе до страницата.

За хората с увреждания възрастни или стари хора, инвалиди, болни дори да не са били в болница през живота си помощта която предоставяше АСП за помощните средства сега могат да го получат през здравната каса.

Какво трябва да направите? Част от информацията:

  • Да посетите ЛКК/ТЕЛК/НЕЛК, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ;
  • Към протокола/решението да попълните на място електронно заявление за съгласие с предписаните ПСПСМИ и необходимост от предоставянето им. Заявлението може да бъде подадено и от упълномощено от Вас лице;
  • Експертни комисии на НЗОК/РЗОК ще разгледат Вашето електронно заявление и ще издадат одобрение или мотивиран отказ;.. Още подробности вижте на пряката връзка по-долу с актуалната информация с промените от 1 юли 2022 г.   НЗОК Помощни средства получаване.

Част от информацията по-долу все още не е загубила стойността си и след промените от 1 юли 2022 г. Промените по прехвърляне служебно от АСП  НЗОК на дейността по предоставяне на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ за хора с увреждания.

 

АРХИВ(преди 1 юли 2022г!)

Комбинирани столове за тоалет и баня безплатни с целева помощ от АСП и през НЗОК след 1 юли 2022 г в лимита от 200 лв и свободна продажба

Комбиниран стол модел 200 произведен в България

За свободна продажба 230лв с ДДС и безплатни с получена целева помощ 200 лв от АСП и НЗОК.

Комбиниран тоалетен стол в лимита на АСП и НЗОК  200 лв.

Там ще научите за комбинирани столове за тоалет и баня безплатни с целева помощ от АСП и НЗОК в лимита от 200 лв. Също така:

1. Как да ги получите ако вече имате отпуснатат целева помощ от АСП и НЗОК.

2. Докато чакате получаването на целевата помощ как да получите комбинирания стол.

3. Свободна продажба как да  получите стола ако няма да кандидатствате за помощ от АСП и НЗОК.

Тоалетните комбинирани столове отпускани срещу 200 лв помощ или свободна продажба са по специална социална програма на Воев за инвалидна количка, тоалетен стол, антидекубитален дюшек. Причина за създаване на социалната програма на Воев е дългия срок за кандидатстване и отпускане на помощта от АСП и НЗОК.

Други модели и конструкции тоалетни столове

С освободена предна част тапициран комбиниран стол за тоалет и баня модел 0808378 на колела от алуминий

От алуминий тапициран комбиниран стол, лек

Още комбинирани инвалидни столове вижте на страница комбинирани столове.

Медицински столове с тоалетна, тоалетни колички за  придвижване и хигиена

Помощни санитарни хигиенни столове и инвалидни колички с освобождаваща се част от седалката позволяваща ползване като  тоалетна без да се става от количката или стола. Инвалидни колички с тоалетно легенче и освобождаваща се част от седалката позволяваща ползване на тоалетната част без да се става от количката

Тоалетни колички инвалидни

Технически помощни средства за възрастни хора, болни хора, инвалиди и хора с увреждания. Безплатно получаване и закупуване свободна продажба

Обща информация

За тежки хора до 200кг комбиниран стол

За тежки хора до 200кг комбиниран стол

Габаритна ширина на стола 72см, тегло на стола 15.3кг, тапицирана седалка 56см/дълбочина 42см

За тежки хора помощни средства

За тежки хора помощни средства

Патерици за тежки хора с тегло до 225кг, проходилки за хора до 225кг, тоалетни столове и столове за баня за тежки хора до 225кг, инвалидни колички с ширина на седалката 56см, бастуни за хора до 225кг, колани за вдигане и повдигане на хора, други помощни средства.

Помощни средства за хора с наднормено и свръх тегло,  пълни хора, хора с размери  XXXL. Бариатрик помощни средства. Bariatric Products

Заповядайте в магазина ни или попълнете формата за заявка. Ако не сте в София или от София не е задължително да сте в магазина за да поръчате. Поръчка по телефона или поръчка по електронната ни поща. Обслужваме цяла България.

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София

Воев, Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Важно. Не сме дрогерията!

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:

„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г в ИАЛ-Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса.

Специализиран сайт за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни помощни средства ПСПСМИ през здравната каса и свободна продажба. Правата на хората с увреждания