Комбиниран тоалетен стол в лимита 200 лв на НЗОК

България

• Комбиниран стол на цена 200 лв НЗОК
•Безплатен НЗОК и свободна продажба
• Други комбинирани столове
• Тоалетни колички
• За банята и тоалетната

Комбиниран тоалетен стол в лимита 200 лв на НЗОК безплатен и получаване веднага

Получавате го безплатен веднага със здравен код НЗОК, както и ако го закупите на свободна продажба( без никакви формалности и документи доказващи нуждата от него).

Свободна продажба и безплатни ПСПСМИ през НЗОК Национална здравноосигурителна каса

Важна промяна в реда на отпускане на помощните средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия съкратено  ПСПСМИ на хората с увреждания.

От 1 юли 2022 г дейността по предоставяне на ПСПСМИ от Агенция за социално подпомагане АСП се прехвърли в НЗОК Национална здравноосигурителна каса. Контрола по дейността от Агенция за хората с увреждания АХУ в ИАЛ Агенция за лекарствата. Актуална информация за промените в реда може да намерите на НЗОК Помощни средства получаване.

Комбиниран стол за баня и тоалет модел 200

Комбиниран стол за баня и тоалет модел 200 сн.2

•Подлакътници и стъпенки снемащи се

Комбиниран тоалетен стол модел 200 България 

Безплатен комбиниран стол през здравната каса НЗОК в лимита 200 лв.

Свободна продажба на цена 249 лв с ДДС.

Възможности за получаване на Комбиниран стол за тоалет и баня.

• С одобрение на НЗОК с регистрационен номер и дата на издаване с изписаните помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия съкратено  ПСПСМИ с включените НЗОК-кодове правоимащите могат да ги получат от нас безплатно. Включително ако имат изписан Комбиниран стол за тоалет и баня.

• Преди получено одобрение на НЗОК предварително получаване срещу депозит. Ако искате да се възползвате от тази възможност ни се обадете предварително за подробности.

• Свободна продажба без медицински документи и Нзок кодове на здравната каса НЗОК.

Ако сте направили своя избор

Може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по телефона или да попълните формата за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях. Форма за поръчка

Архив до 1 юли 2022 г.

Важно! Правата на хората с увреждания включително и на възрастните хора трудно подвижни или лежащо болни се запазиха и след 1 юли 2022 г, но се промени начина на издаване на одобрените разрешения от здравната каса.

Нов ред, лимити помощ НЗОК и АСП през 2022г

Какво трябва да знаем за промените от 1 юли 2018 важащи и през 2022г , така че да получим максималното което законът ни е определил? Какви са възможностите и правата ни? Значение на термините използвани в наредбите и законите.

Нов ред, лимити помощ НЗОПК АСП от 2022

При получена вече целева помощ от НЗОК и АСП безплатно комбиниран стол в лимита 200 лв

Ако сте получили целевата помощ от социално подпомагане или здравната каса  безплатно може да получите в лимита от 200 лв комбиниран стол модел 200

За 230 лв комбиниран тоалетен стол свободна продажба  може да получите  веднага стола ако сте в процес на кандидатстване за помощ от НЗОК и АСП. Докато чакате получаването на помощта от социално подпомагане или от здравната каса вие  получавате и ползвате стола. Като получите целевата помощ ви връщаме сумата 200 лв толкова колкото е целевата помощ. Разхода ви е само 30 лв срещу възможността веднага да почнете да ползвате стола. При фатален изход на болния не ни дължите нищо ако не успеете да получите целевата помощ. За да се възползвате от възможността от 230 лв предварително да получите стола трябва да ни уведомите при заплащането му, за да оформим документално тази възможност. 

Ще получите още нещо ако ще кандидатствате за помощ от НЗОК и АСП. Ние безплатно ще Ви консултираме за това какво да направите за  да получите помощта.

Тоалетните комбинирани столове отпускани срещу помощ от 200 лв или свободна продажба на цена 230 лв с ДДС са по специална социална програма на Воев за инвалидна количка, тоалетен стол, антидекубитален дюшек. Причина за създаване на социалната програма на Воев е дългия срок за кандидатстване и отпускане на целева помощ от АСП или НЗОК съгласно Правилник за приложение на Закон за хората с увреждания / ППЗХУ/.

Ако сте от друго населено място освен от  София 

с наложен платеж, или банков превод+ доставка с куриерска фирма доставяме до всичко населени места.

Ако не сте направили своя избор вижте и други конструкции комбиниран стол за тоалет и баня 

LK8005W и 0809156 сгъваем комбиниран стол на колела

LK8005W и 0809156 сгъваем стол на колела

Комбиниран тоалетен стол на колела за тоалет и баня

Комбиниран стол модел LK8005W и 0809156

Тоалетен стол с регулираща се височина на тапи

Lk 8013/0809155 олекотен тоалетен стол

Още столове вижте на страница комбинирани столове.

Медицински столове с тоалетна, тоалетни колички за  придвижване и хигиена

Помощни санитарни хигиенни столове и инвалидни колички с освобождаваща се част от седалката позволяваща ползване като  тоалетна без да се става от количката или стола. Инвалидни колички с тоалетно легенче и освобождаваща се част от седалката позволяваща ползване на тоалетната част без да се става от количката

Тоалетни колички инвалидни

Тоалетни колички. медицински столове, тоалетна

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, регистрация №099/2008 г в ИАЛ-Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса НЗОК за предоставяне на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ.

Магазин за помощни средства за инвалиди, възрастни хора, болни хора, хора с увреждания в центъра на София, Руски паметник-Пирогов „Воев“

Магазин санитарен Воев, в центъра на София

Важно. Не сме дрогерията!

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Специализиран сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни ПСПСМИ през здравната каса и свободна продажба. Права на хората с увреждания.