Комбиниран тоалетен стол в лимита на АСП 200лв

България

• Комбиниран стол безплатно
• Спешно получаване преди помощта
• Други комбинирани столове
• Тоалетни колички
• За банята и тоалетната

Докато чакате получаването на целева помощ получавате веднага комбиниран стол

Вижте по-долу за такава възможност

 

 

Комбиниран стол за баня и тоалет модел 200

 

 

Комбиниран стол за баня и тоалет модел 200 сн.2

•Подлакътници и стъпенки снемащи се

 

Комбиниран стол модел 200 произведен в България

Цена за свободна продажба и с помощ от АСП 200лв с ДДС

 

Нов ред, лимити помощ АСП от 2018

Какво трябва да знаем за промените от 1 юли 2018, така че да получим максималното което законът ни е определил? Какви са възможностите и правата ни? Значение на термините използвани в наредбите и законите.

Нов ред, лимити помощ АСП от 2018

 

 

При получена вече целева помощ от АСП, безплатно комбиниран стол в лимита 200лв

Ако сте получили целевата помощ от социално подпомагане, безплатно може да получите в лимита от 200лв комбиниран стол модел200

 

За 200лв комбиниран тоалетен стол  може да получите  ако кандидатствате за помощ от АСП или ако имате вече издадена Заповед за отпусната помощ.  Докато чакате получаването на помощта от социално подпомагане вие  получавате и ползвате стола. Като получите целевата помощ от АСП ви връщаме сумата 200лв. При фатален изход на болния не се дължи нищо ако не успеете да получите помощта от АСП.

Ще получите още нещо ако ще кандидатствате за помощ от АСП. Ние безплатно ще Ви консултираме за това какво да направите за  да си възстановите сумата за депозита и да получите помощта.

 

За да получите комбинирания стол срещу 200лв не са необходими документи доказващи заболяване или увреждане. Необходимо е само да заплатите депозита.

Тоалетните комбинирани столове отпускани срещу 200лв са по специална социална програма на Воев за инвалидна количка, тоалетен стол, антидекубитален дюшек. Причина за създаване на социалната програма на Воев е дългия срок за кандидатстване и отпускане на помощта от АСП.

Социалната програма на Воев дава възможност на нуждаещи се да получат спешно помощни средства и услуги на достъпни цени. Социално слаби, финансово затруднени или по други причини нямащи финансови възможности болни хора могат да се възползват от нея.

Ние безплатно консултираме за всеки конкретен случай какво трябва да направите, за да получите помощта от АСП. Не са необходими документи доказващи увреждания или заболявания.

Ако сте направили своя избор

Заповядайте в магазина или се обадете на стационарните телефони 02/8519962, 02/ 8519375. Може да поръчате или пишете на електронната ни поща E mail: help_voev@abv.bg . За ваше удобство най-долу на страницата има форма за поръчка

Ако сте от населено място от страната

с наложен платеж, или банков превод+ доставка с куриерска фирма

Ако не сте направили своя избор вижте и друга конструкция комбиниран стол за тоалет и баня в лимита на АСП

LK8005W и 0809156 сгъваем комбиниран стол на колела

LK8005W и 0809156 сгъваем стол на колела

 

 

Комбиниран тоалетен стол на колела за тоалет и баня

 

Комбиниран стол модел LK8005W и 0809156

Цена за свободна продажба и с помощ от АСП 200лв с ДДС

 

Други модели и конструкции тоалетни столове

Тоалетен стол с регулираща се височина на тапи

 

 

Lk 8013/0809155 олекотен тоалетен стол

 

 

 

Още столове вижте на страница комбинирани столове.

 

Медицински столове с тоалетна, тоалетни колички за  придвижване и хигиена

Помощни санитарни хигиенни столове и инвалидни колички с освобождаваща се част от седалката позволяваща ползване като  тоалетна без да се става от количката или стола. Инвалидни колички с тоалетно легенче и освобождаваща се част от седалката позволяваща ползване на тоалетната част без да се става от количката

Тоалетни колички инвалидни

 

Тоалетни колички. медицински столове, тоалетна

 

Ако сте направили своя избор

Може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по обявените ни телефони или да попълните контактната форма за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях.

Поръчай сега

  Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)

  Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)

  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
  За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

  Лицензирана фирма за помощни средства “Воев”:
  “Воев-София” ЕООД, Удостоверение №099/2008г на МТСП-Агенция за хората с увреждания

   

  Магазин за помощни средства за инвалиди, възрастни хора, болни хора, хора с увреждания в центъра на София, Руски паметник-Пирогов “Воев”

   

   

  Магазин санитарен Воев, в центъра на София

   

  Важно. Не сме дрогерията!

   

  “Воев” магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

   

  Специализиран сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от Социално подпомагане и свободна продажба. Права на хората с увреждания.