Кислородни бутилки, концентратори. Дишане

Дишане медицински кислород от концентратори и леки носими кислородни бутилки от 2,3 и 5 литра вместимост. Наемане и продажба.

Кислородни бутилки и концентратори за медицински кислород при проблеми с дишането

Кислородни концентратори и леки алуминиеви бутилки с кислород на специализирания завод на Mobiak. Кислородна терапия. Продажба на нови кислородни апарати, кислородни бутилки и принадлежности. Наемане на кислородни бутилки и кислородни концентратори за дишане

Кратка насочваща информация за терапия с медицински кислород, преки връзки към специализираните страници с подробности за продуктите, изделията, принадлежностите и услугите които предлагаме може да намерите на  Кислородна терапия. Наем и продажба

Ако информацията по-долу ви е достатъчна може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по обявените ни телефони или да попълните контактната форма за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях.

форма за поръчка

Кислородни комплекти от бутилки с дебитомери и овлажнители напълно  оборудвани за дишане на медицински кислород

Леки алуминиеви преносими бутилки пълен комплект с вместимост 2, 3 и 5литра

В комплекта: кислородна алуминиева бутилка(2, 3 или 5 литра) + вентил 25Е/0216027/+ дебитомер Е25 Click Style/ код 0807916/ 

комплект код 0808907 ( за зареждане с 2 литра) цена 420лв

комплект код 0808908 ( за зареждане с 3 литра) цена 450лв

комплект код 0808909 ( за зареждане с 5 литра) цена 520лв

комплекти със стоманени бутилки

код 0808920  10 литра на цена 595лв

Цените са с ДДС.

*Препоръчително е към комплекта да се добави+0807912 овлажнител с блокиращ вентил/клапан Poseidon Humidifier. Налягането в кислородната бутилка е високо(2 атм или 200 бара) и овлажнителя трябва да е с блокиращ обратен клапан.

Към комплекта пациента трябва да свърже личния консуматив носна канюла или маска и да зареди бутилката с кислород за дишане, за да се ползва.

Бутилките се продават празни, без кислород. Когато бутилката се продава  пълна заредена  с кислород от клиента се заплаща допълнително кислорода – 4лв за 2 литра бутилка, 6лв за 3 литра и 10лв за 5 литра бутилка. В магазина ни на място се установява дали е пълна или празна бутилката.

Всички принадлежности и консумативи могат да се закупят по-отделно

За стоманени бутилки 10 литра до 50литра вместимост вижте на страница “Кислородна терапия. Наем и продажба”

Лични консумативи

Носна канюла код 0217002 – 01. Цена на канюла 4лв/брой с ДДС или Кислородна маска код 0217005-01. Цена на маска за терапия 6лв/брой с ДДС

Допълнителни принадлежности

• Измерване в домашни условия нивата на кислорода или насищането на кръвта с кислород  Измерване с Пулсоксиметър

Пулсоксиметър

Подробности, параметри и цени. И още нещо: Защо при коронавирус трябва да се следи насищането с кислород на кръвта.

• Калъф, чанта за пренасяне на кислородна бутилка от 2 и 3 литра, код 0217000. Цена 49лв с ДДС.

Ако се нуждаете от още подробности за кислородните бутилки за дишане на кислород в домашни условия и вън от къщи, наемането им или как да изберете подходящата за вас  вижте Кислородни бутилки, терапия, наем, продажби

Там ще намерите Указания за безопасна работа с кислородните комплекти за дишане на медицински кислород от бутилка. Как най-безопасно да проверите дали бутилката е пълна с кислород или е празна?

Концентратори за медицински кислород 5 и 10 литра за домашни условия, стационарни и преносими

Кислороден концентратор IREN-5lt/мин

Код на изделието 0808194, Iren-5lt . Цена 1495лв с ДДС. Гаранционно обслужване 12 месеца от датата на закупуване.

Кислороден концентратор 10lt/мin, IREN

код 0810110, Iren 10lt/min. Кислороден концентратор IREN. Цена 3850лв с ДДС

Кислороден концентратор Thorax 5 – 5lt/мin

код 0810300, Thorax 5 – 5lt/min .Кислороден концентратор THORAX 5. Цена 1495лв с ДДС. Гаранционно обслужване 12 месеца от датата на закупуване.

Портативен импулсен мобилен кислороден концентратор AURA 5

код 0810330, Aura 5. Преносим импулсен кислороден концентратор  Aura 5. Цена 3695лв с ДДС

Ако се нуждаете от още подробности за кислородните концентратори за дишане на кислород в домашни условия и вън от къщи, наемането им или как да изберете подходящия за вас  вижте Кислородни бутилки, концентратори  Там ще намерите подробна информация за:  Кислородна бутилка или кислороден концентратор? Кое от тях да изберем? Под наем да вземем или да закупим? както и за ХОББ, клъстерно главоболие, кислород и всичко за Кислородна терапия, наем и продажба.

За ваше удобство по-долу вижте Условия за наемане на кислородни концентратори.

Приложение

Наемане на кислородни концентратори

Oxygen concentrator rental

Наемане на 5lt концентратори IRENE и THORAX 5. Закупуване на концентратори IREN 5lt и 10lt и THORAX – 5lt

Може да наемете кислороден концентратор IRENE или THORAX. След изтичане на наемния срок можете да го върнете или да го върнете и закупите от същия модел концентратор.  Може да закупите кислороден концентратор без да го наемате преди това.

Наемане на кислородни концентратори IRENE до 5 литра, THORAX до 5литра и FORCE до 10 л/мин

Концентраторите могат да се наемат срещу гаранционен депозит по условията по-долу и ограничени количества по Социалната ни програма без депозит в другия ни фирмен сайт  Наемане без депозит.

I. Наемане на Thorax и Irene  срещу гаранционен депозит от 500лв

1. Кислородния концентратор Thorax или IREN се отдава под наем срещу гаранционен депозит от 500лв и представяне на лична карта. Получава се  в магазина ни в центъра на София ул Шандор Петьофи №1, Руски паметник-Пирогов и задължително се връща на същия адрес след изтичане на наемния срок. 

2. Минимален срок за наемане – 30 дни. Цена на наема 180лв. Плаща се при наемането на концентратора. При връщане на кислородния концентратор в срок и в изправен вид без наранявания и нарушение на външния вид включително и на опаковката на клиента се връща  пълната стойност на гаранционния депозит. При ползване на концентратора за срок по-малък от календарен месец (или 30 дни) се заплаща пълен месечен наем. Преди изтичане на наемния срок, същият може да се удължи с предизвестие по имейл или телефон. Консумативите за лична употреба кислородна маска или носна канюла и овлажнител с които се диша медицинския кислород /неупотребявани, фабрично опаковани/ се закупуват отделно при плащане на депозита. 

3. Ако клиента не желае да закупи концентратора и го върне, като разход за него остава само наема от 180лв и консумативите за лична употреба. Във връзка с пандемията с коронавирус от производителя се препоръчва към консумативите за лична употреба да се прибави и смяната на филтрите при всеки нов ползвател. При желание на клиента тези филтри ги предоставяме срещу заплащане. Повече по темата за Covid-19 и предпазване от зарази вижте Концентратор под наем най-важното.

При връщане на кислородния концентратор в срок и в изправен вид без наранявания и нарушение на външния вид включително и на опаковката на клиента се връща  пълната стойност на гаранционния депозит.

4. Наемайки апарата нуждаещият се може да прецени дали да закупи за постоянно от същия модел на преференциална цена. За да се закупи кислороден концентратор не е задължително преди това да е  бил нает.

5. Наетия кислороден концентратор задължително се връща и то в указания наемен срок. При интерес за закупуване на същия модел концентратор цената за закупуване се договаря допълнително.

Пробвате и купувате от или пробвате и връщате кислородния концентратор.

II. Наемане на кислородни концентратори FORCE до  10 л/мин

Условията са същите както при Наемане на кислородни концентратори IREN и THORAX до  5 л/мин със следната разлика:

FORCE до  10 л/мин. Депозит 3000лв, цена на месечния наем 360лв. Задължително се връща в наемния срок. При интерес за закупуване на същия модел концентратор цената за закупуване се договаря допълнително.

Магазин “Воев”, санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник

Воев, София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Лицензирана фирма за помощни средства “Воев-София” ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

Специализиран сайт на Воев за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от “Социално подпомагане” и свободна продажба. Правата на хората с увреждания