Как работим при пандемия в условията на извънредно положение

Останете вкъщи! Ние ще доставим. Магазин • Воев •

При пандемии и обявено извънредно положение.

Продължаваме да работим за Вас!
Магазин „Воев“ – гр. София продължава да обслужва клиенти в условията на извънредно положение! Ние смятаме, че нуждите и обслужването на Вашите близки е важно и искаме да помогнем. Тук сме заради Вас! Продължаваме да работим – приемаме поръчки по телефон, имейл, или чрез формата за поръчки в сайтовете ни. Изпращаме с куриер в цялата страна. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на работния ден.

За тези които посетят магазина ни(ако здравните власти разрешават това!) сме предприели всички мерки за предпазване от зарази и инфекции, както на клиентите така и на служителите в магазина.

 

Режим на работа на магазин Воев в условията на извънредно положение, противоепидемични мерки в условията на коронавирус COVID-19

въведени върху цялата територия на Република България 2021г,

Магазин „Воев“ • Задоволяване потребностите на клиентите с най-висока степен на защита от зараза

Обслужваме всички населени места в страната

Нашите служители ще приемат, обработят и изпратят направените от вас поръчки. Те ще бъдат на работните си места в магазина, но няма да имате физически контакт с тях. В рамките на обявеното работно време можете да разговаряте и контактувате с тях по указаните по-долу начини. Спазвайте инструкциите по-долу ако искате да бъдете обслужени. Управител на „Воев-София“ ЕООД инж. Георги Воев

Приемане на поръчки Воев-София ЕООД, магазин Руски паметник Яна Бухова

Важно! На тази страница се публикува актуалния ред и правила за пазаруване от магазин Воев съобразно действащите към момента решения на Народното събрание и разпореждания на Министъра на здравеопазването, както и разпорежданията на Столична община

Важно! Възможностите за поръчка и изпращане на пратките важат когато фирмите за куриерски услуги и транспортните фирми работят в условията на въведено изънредно положение. В момента те работят и ще доставят пратките от нашия магазин на посочения от вас адрес.

Важно!

COVID-19, Защита и предпазване от зарази с подходящи продукти внос от Франция и Великобритания предлагани от Воев

Вижте по-долу на тази страница

Обслужването на клиентите в рамките на обявеното работно време, се извършва както следва независимо дали клиентите ни са посетили нашите уебсайтове или са пристигнали на място, където е магазина ни в София на ул. Шандор Петьофи №1 а именно:

Приемаме и изпълняваме поръчки (наложен платеж с куриер), направени само:

а/ на обявените ни телефони 0888 893280; 02/ 8519962;02/9533603 или

б/ по електронната ни поща help_voev@abv.bg или

в/ чрез контактната форма във https://voevmedical.com/ и https://www.etvoev.com/ поместена в нашите фирмени уебсайтове

Приетите от нас поръчки се изпращат с наложен платеж за сметка на получателя. Може също така да се плати по банка стойността на поръчаното и само стойността на куриерската услуга да се плати при получаването на пратката. По желание на клиента за избягване на физически контакт с куриера куриерската услуга може да бъде включена в стойността на избрания продукт и да бъде платена по банка. Така се избягва контакта с куриера.

За защита на нашите служители и за ваша защита прекия контакт на служителите в магазина с клиентите е забранен. Също така е забранен прекия контакт на служителите ни с куриерите на фирмите, които получават от нас пратките за доставка по заявените от клиентите адреси.

Ако направите своя избор можете:

• Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате

• Да попълните и изпратите формата за поръчка.

• Плащане с наложен платеж или банков превод.

Банковата ни сметки(след като потвърдим поръчката!):

Воев-София ЕООД, BG200006699, София, ул. Владайска 56

УниКредит Булбанк UNCRBGSF BG21UNCR70001523868528 в лв


02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина

Обслужваме всички населени места в страната. Куриерската услуга е за сметка на клиента.

 

Всичко което имаме в наличност е на ваше разположение. Всичко което все още можем да внесем допълнително от Франция, Великобритания, Холандия и Гърция по ваша заявка също. За дарителски кампании от физически лица, организации и фирми докато я има възможността изпълняваме поръчки за доставки от тези страни също.

Може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по телефона или да попълните формата за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях
Форма за поръчка

 

Съвети от Воев към клиентите

 

Поръчвате по телефона или Поръчвате като попълните формата за поръчка Плащате по банка или с наложен платежПолучавате поръчаното у дома без да рискувате излизане навън

Най-добре сте защитени от COVID-19 Ако: Плащате ни по банка стойността на продукта включително и стойността на куриерската услуга за доставка на адрес. Това го отбелязвате в поръчката до нас. От куриерската фирма(ако сте поискали от нас да изпратим на посочен от вас адрес, а не до поискване ) получавате доставката на адреса. Не се разплащате в брой, кеш! Ако е наложително вашият подпис на документи правите го с ваша химикалка на мин разстояние 3 метра отдалеченост на куриера от вас. Махате външната опаковка и си дезинфектирате ръцете.

Нашите служители в магазин „Воев“ нямат физически контакт с куриера при предаване на стоката, работят при заключена входна врата на магазина без физически контакт с клиенти и куриери. Пазим нашите служители, пазим и вас.

*Когато банковия превод е от УниКредит Булбанк в нашата сметка парите пристигат веднага.

Останете вкъщи! Ние ще ви доставим поръчаното от вас!

В работното време на магазина ще обработим поръчаното и ще ви го изпратим на посочения от вас адрес. Нашите служители ще се погрижат за това, а вие няма нужда да рискувате излизане от дома.

logo Voev

COVID-19, Защита и предпазване с подходящи продукти внос от Франция и Великобритания предлагани от Воев

Ръкавици овлажнени с лосион предназначени за сухо къпане на тяло, глава и коса

Ръкавици за сухо къпане на тяло, глава и коса от Dr Helewa Франция с вътрешен защитен слой предпазващ от зарази

Торбички с абсорбатор тип Care Bag с висока степен на защита от зарази

Хигиена без вода

 

Dr Helewa продукти торбички с абсорбатор и мокри ръкавици за коса и тяло
Dr Helewa торбички и ръкавици

Ръкавици и шапки овлажнени с 2% Chlorhexidine за сухо къпане на тяло, глава и коса Dymacare® Великобритания

Dymacare Великобритания

 

DYMACARE продукти ръкавици, шапки, кърпи за сухо къпане
DYMACARE продукти ръкавици, шапки,

Пулсоксиметър

Важен помощник по време на COVID-19

От опита в Италия по време на пандемията COVID-19 важен помощник за контрол. Ниското съдържание на кислород в кръвта е показател за заболяване. Пръстовия пулсоксиметър показва съдържанието на кислород в кръвта и измерва пулса без нужда от кръвна проба.

Пулс оксиметър
Пулсов оксиметър

Оксиметър, терапия с кислород, измерване

Модели Puls Oxymeter My SPO2 50D и Sanitas

Страница от сайта на Воев за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали, лицензирана фирма в МТСП-АХУ 099/2008 с магазин в центъра на София, Руски паметник – Пирогов.

Магазин Воев, Пирогов-Руски паметник. Свободна продажба и безплатни със здравни кодове НЗОК помощни средства, медицински изделия и санитарни материали. София, ул Шандор Петьофи № 1. 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280(в работно време на магазина)

Важно! Не сме дрогерията.

Местоположение. Магазин Воев, санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов
Местоположение в центъра на София.. Магазин Воев, санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов


Санитарен магазин в центъра на София, Пирогов-Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280
Воев-София ЕООД с регистрация ИАЛ-Агенция за хората с увреждания 099/2008. Договор със здравната каса за предоставяне безплатно на помощни средства ПСПСМИ.