Поръчка до Воев от сайта etvoev.com

Поръчка до Воев от сайта etvoev.com как да поръчам помощни средства, медицински изделия, санитарни материали и консумативи за София и страната

За да Ви обслужим навреме и в срок моля попълнете Формата за поръчка по-долу спазвайки указанията в нея. Изпратете я и ние ще я получим автоматично(ще получите съобщение когато е успешно). 

Ако тази Форма за поръчка е трудна за Вас не се колебайте да ни позвъните на 0888 893280, 02 851 9962, 02 851 9375 в работното време на магазина. Ние ще приемем поръчката Ви. Понякога може да  забавим нашето обаждане за потвърждение на поръчката, ако в това време обслужваме клиенти в магазина. 

  Форма за поръчка от сайта etvoev.com на фирма "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)
  Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)

  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
  Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават.Знаете ли че: Възможност от Еконт за два пъти по-ниска такса за наложен платеж - 1,45%, когато платите с ecoints или банкова карта.
  За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

   

  Кратки общи указания

  При възникнали проблеми не се притеснявайте и ни позвънете, за да приемем поръчката на 02/851 9962, 02/851 9375 и 0888 893280 в работното време на магазина.
  По имейл може да поръчате ако по някаква причина не може да изпратите формуляра, може да да го направите по електронната поща: Имейл за поръчки: help_voev@abv.bg

  На телефоните може да поръчате и да Ви обслужим  по-бързо 
  от Понеделник до Петък между 10.30 и 16.00 часа на 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280. Това е времето, когато в магазина има на работа двама служителя.

  Всичко което предлагаме в магазина ни в центъра на София, ул.Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов може да намерите и в другия ни сайт https://voevmedical.com/

  Ако сте в София или живеете в София заповядайте в санитарния ни магазин  „Воев“ в центъра на София на ул.Шандор Петьофи № 1,  Руски паметник – Пирогов

  Тук може да изберете, пробвате и платите избраното от вас помощно средство или да го изпратите от магазина ни по ЕКОНТ до всяко населено място на страната.

  Плащане и доставка

  Плащане в брой в магазина. Плащане с платежно нареждане и доставка с куриерска фирма.  Наложен платеж при получаване с куриерска фирма.

  Магазин  „Воев“ на ул.Шандор Петьофи № 1, Руски паметник – Пирогов

  Санитарен магазин  „Воев“ на партера в 9 етажна сграда срещу служебния вход на Пирогов откъм улица Шандор Петьофи № 1. Важно! Не сме дрогерията! 

   

  Магазин Воев с местоположение Руски паметник-Пирогов
  Санитарен магазин в София, Пирогов-Руски паметник на ул.Шандор Петьофи № 1, „Воев“

  Лицензирана фирма за помощни средства 
  „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г в ИАЛ -Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса за предоставяне на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ, Воев-София ЕООД.

  Специализиран сайт на Воев за медицински изделия и помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни със здравни кодове НЗОК и свободна продажба, наемане. Правата на хората с увреждания.