Инструкция за употреба-гръдни епитези

Тази инструкция се отнася
за следните протези /епитези/ за гърди
SoSoft , So Soft Lite, Natural Touch,
Lite Touch, Freestyle, Nearly Me Basic,
Soft Touch Soft Touch Lite

Инструкции за употреба на гръдните  протези /епитези/ NEARLY ME®

Тази инструкция се отнася  и за следните протези /епитези/ за гърди SoSoft , So Soft Lite, Natural Touch, Lite Touch, Freestyle, Nearly Me Basic, Soft Touch  Soft Touch Lite

Намокрете или измийте ръчно протезата  само с мека топла сапунена вода. Други почистващи препарати не се препоръчват. Промийте щателно с хладка вода, за да отстраните всякакви сапунени или козметични остатъци, които могат да дразнят кожата. Подсушете с мек плат.

Ако гръдната протезата се носи при плуване, след употреба я почистете по гореописания начин. Не се препоръчва носенето на гръдната протезата в гореща вана или SPA центрове.

Внимание: Да се избягва продупчването на гръдните протезите покрити с тънък полиуретанов слой. Тези протези могат да бъдат повредени при убождането с остри предмети, като например бижута или игли. Да се избягва честото пристягане на гръдните протезите, защото това може да доведе до загубата на тяхната функция или въобще до пълното им непригодност и разрушаване.

Когато  гръдната епитеза NEARLY ME* не се употребява, моля съхранявайте я в оригиналната й опаковка.

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Форма за поръчка

Поръчай сега

  Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)

  Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

  Име и фамилия(задължително).

  Вашият телефон (задължително).

  Вашият Email (задължително)

  Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
  Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.Знаете ли че: Възможност от Еконт за два пъти по-ниска такса за наложен платеж - 1,45%, когато платите с ecoints или банкова карта.
  За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

  Страница от website https://voevmedical.com/  на фирми за помощни средства „Воев“