Инструкция за употреба-гръдни епитези

Тази инструкция се отнася
за следните протези /епитези/ за гърди
SoSoft , So Soft Lite, Natural Touch,
Lite Touch, Freestyle, Nearly Me Basic,
Soft Touch Soft Touch Lite

Инструкции за употреба на гръдните  протези /епитези/ NEARLY ME®

Тази инструкция се отнася  и за следните протези /епитези/ за гърди SoSoft , So Soft Lite, Natural Touch, Lite Touch, Freestyle, Nearly Me Basic, Soft Touch  Soft Touch Lite

Намокрете или измийте ръчно протезата  само с мека топла сапунена вода. Други почистващи препарати не се препоръчват. Промийте щателно с хладка вода, за да отстраните всякакви сапунени или козметични остатъци, които могат да дразнят кожата. Подсушете с мек плат.

Ако гръдната протезата се носи при плуване, след употреба я почистете по гореописания начин. Не се препоръчва носенето на гръдната протезата в гореща вана или SPA центрове.

Внимание: Да се избягва продупчването на гръдните протезите покрити с тънък полиуретанов слой. Тези протези могат да бъдат повредени при убождането с остри предмети, като например бижута или игли. Да се избягва честото пристягане на гръдните протезите, защото това може да доведе до загубата на тяхната функция или въобще до пълното им непригодност и разрушаване.

Когато  гръдната епитеза NEARLY ME* не се употребява, моля съхранявайте я в оригиналната й опаковка.

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Форма за поръчка

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg. Ако нямате възможност да посетите магазина ни може да поръчате попълвайки формата по-долу(не е електронна търговия).
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни за доставката!
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280. Поръчките се обработват в работното време на магазина и се изпращат по ЕКОНТ за Ваша сметка. До офис на ЕКОНТ е по-евтино отколкото доставка на посочен от Вас адрес.

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Допълнителни указания

[ Задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(До поискване-адреса офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.]
Важно. Наложен платеж! Ако желаете да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата.

Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

Страница от website http://voevmedical.com/  на фирми за помощни средства „Воев“