Изпускане по малка и голяма нужда. Защита

Изпускане по малка нужда, инконтиненция. С абсорбатор на урина бельо за машинно пране. Абсорбиращи урина вложки в стандартно бельо. Изпускане по голяма нужда, енкопреза. Хигиена и защита на тялото, бельото, леглото. Протектори.

Какво да правим при напикаване?

 

При възрастни хора и деца при изпускане по малка и голяма нужда подходящо бельо и санитарни изделия. След раждане проблеми с  неволно изпускане на урина, при деца напикаване в леглото, при възрастни хора или лежащо болни …

 

Старческо изпускане на урина. Изпускане по малка и голяма нужда при възрастни хора. Нощно напикаване при деца.
Енкопреза, инконтиненция, фекална инконтиненция.

*Инконтиненция – неволно не контролирано изпускане на урина. Енкопреза – волно или неволно изпускане по голяма нужда на неподходящи места

Неволно изпускане на урина може да се случи в ежедневието при кихане, кашляне, смях, при възбуда при резки движения или при придвижване до тоалетната. След урологични операции, след раждане или други причини пораждащи неволно изпускане на урина(инконтиненция) при млади или възрастни.

 

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други. 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.


Форма за поръчка.

Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

 

Изпускане по малка нужда при жените

 

Специално бельо с вграден абсорбатор на урина за машинно пране. Специални вложки с абсорбатор на урина за поставяне в обикновено бельо.

 

 

Conni Австралия. Дамско бельо с абсорбираща част

 

 

Вложка в бельото дамска при инконтиненция на Conni

 

Изпускане по малка нужда при мъжете

 

Мъжко бельо с вграден абсорбатор. Продукт Conni Австралия

 

 

Вложка с абсорбатор в мъжко бельо

както и информация за Предпазване на тялото и леглото при напикаване в леглото

 

Подробности с видео представяне, параметри и цени ще намерите на страниците:

Напикаване, изпотяване в леглото 

 При напикаване и обилно изпотяване в леглото как да се предпазим и как да го предпазим? Инконтиненция, изпускане на урина. Напикаване на деца, напикаване при възрастни, напикаване по време на сън, неволно напикаване при болен или след употреба на алкохол. Най-различни случаи на напикаване или обилно изпотяване в леглото. Как и с какво да се предпазим ние самите и как да предпазим леглото? Отговорите на тези и други подобни въпроси, като например болен в къщи на легло и проблемите в тази връзка  се надявам да намерите в тази публикация. Също така ще намерите конкретни съвременни изделия и санитарни материали , цените им и кратка информация за тях. *Инконтиненция(неволно не контролирано изпускане на урина) 
Напикаване, изпотяване в леглото

При инконтиненция защита на тяло, бельо

Дамско и мъжко бельо с вграден абсорбатор на урина. Протектори за тялото и леглото при инконтиненция, неволно изпускане на урина. Санитарни материали за предпазване на бельото, тялото и леглото при инконтиненция, неволно изпускане на урина. При неволно изпускане на урина за многократна употреба и машинно пране: Интимно бельо с абсорбатор на урина, Подложки за прикрепяне към стандартно мъжко и дамско бельо,   Протектори предпазващи не само леглото, но и тялото при инконтиненция
Продукти на Conni Австралия за предпазване на тялото, бельото, леглото при неволно изпускане на урина.
Неволно изпускане на урина може да се случи в ежедневието и   продуктите на Conni Австралия ще ви помогнат да се справите с неприятните последствия и мирис. Хората жени и мъже с такива проблеми вън от къщи, на работа или в други случаи могат да се чувстват комфортно с вложките за многократна употреба или със специалното интимно бельо с вграден абсорбатор на урина. В къщи за защита на тялото и леглото са четирислойните протектори със суха горна част и долна задържаща течностите повърхност.

При инконтиненция, защита на тяло, бельо

Протектори сухи към тялото след напикаване в леглото и задържащи течности с четирислойна хигроскопична система

Хигроскопични протектори задържащи течности до 2.5литра в продължение до 8 часа със суха горна част и защитна долна част и  Водоустойчиви дишащи двуслойни протектори. Conni протектори за машинно пране и сушене.

Протектори за тяло и легло при напикаване

Видео тест на Conni   Conni Bed Pad бързо абсорбира влагата, премества и блокира влагата от повърхността и центъра на подложката, така че потребителят да остане сух и удобен  TECHOLOGY- HOW IT WORKS

 

 

Други продукти на Conni Австралия и други продукти за защита на леглото и тялото 

Как да изберем подходящ протектор

Протектори за защита на тялото, леглото или матрака, протектори за крак и рамо в банята, протектори против декубитални рани

Предпазване от намокряне в банята на рани на крака или рамото, на леглото или тялото при напикаване, при залежаване на болни на легло за предпазване от получаване на рани и още за други подобни случаи служат протекторите. В тълковния речник „протектор“ означава предпазител.

Как да изберем подходящ протектор

 

Напикаване в леглото. Инконтиненция. Защита

 

https://youtu.be/_-X_GpLFE2s

 

И още видео

Видео тест на Conni   Conni Bed Pad бързо абсорбира влагата, премества и блокира влагата от повърхността и центъра на подложката, така че потребителят да остане сух и удобен  TECHOLOGY- HOW IT WORKS  ТЕХНОЛОГИЯ – КАК РАБОТИ

 

 

Мокри кърпи, шапки и ръкавици за сухо измиване без вода на тяло, глава и коса и без изплакване. При изпускане по голяма нужда 5 in 1 DYMACARE® от Великобритания

5 in 1 DYMACARE® Великобритания

 

При изпускане в леглото по голяма нужда при възрастни и лежащо болни хора мокри кърпи от DYMACARE® Великобритания

 

Мокри кърпи „5 функции в 1″  33х22cm. DYMACARE® CONTINENCE CARE 5 in 1 WIPES

• защитна бариера • овлажнява • почиства • антибактериална • дезодорира

Dymacare® безводно къпане, измиване

 

Катетри тип презерватив, уринаторни торбички, дискретни уринаторни комплекти при инконтиненция 

Причините за не волево изпускане на урина – увреждане на гръбначния стълб, мултиплена склероза, Спина Бифида. Също така при рак на пикочния мехур, проблеми с простатата.

Уринарен комплект Conveen® Optima urisheath, решение на Coloplast за мъже с уринарна инконтиненция

Комплект за събиране урина при мъже. Нормален живот при проблеми свързани с незадържане на урина или при често уриниране. Дискретен, надежден и много лесен за употреба, надеждно решение за цял ден. Урошийтс презерватив с уринаторна торбичка, Conveen solution Coloplast за външно събиране на урина с колани за дискретно закрепване към крака

 

Урошийтс презерватив с уринаторна торбичка, Conveen solution Coloplast

 

Всички изделия, които предлагаме може да видите на главната страница https://voevmedical.com/

Ако сте направили своя избор може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по обявените ни телефони или да попълните контактната форма за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях.

 

Подлоги и уринатори

Вижте раздел Подлоги, уринатори, консумативи

 

Част от изделията

Мобилен писоар комбиниран за жени и мъже

 

Писоар мобилен за пътуване модел 300

 

Подлоги

 

Подлога с капак модел 120

 

Уринатори

 

Вертикални уринатори с поставка

 

 

РАБОТИМ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА ЗА ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПСПСМИ И СВОБОДНА ПРОДАЖБА

Ако не сте в София или сте от друго населено място от страната

с наложен платеж, или банков превод+ доставка с куриерска фирма

 

Санитарен магазин в София, Пирогов-Руски паметник на ул.Шандор Петьофи № 1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Важно. Не сме дрогерията!

 

Санитарен магазин Воев, Руски паметник-Пирогов, София

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008 г в регистъра на ИАЛ Изпълнителна агенция за лекарствата-Агенция за хората с увреждания. Договор с НЗОК за ПСПСМИ за хората с увреждания.

*ПСПСМИ Помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия
 

Страница от специализиран сайт за помощни средства . Безплатно получаване през НЗОК здравната каса и свободна продажба. Информация за права на хората с увреждания, възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК.