Социална програма за тоалетен стол, дюшек, инвалидна количка…

Помощни средства и медицински изделия с депозит по специална социална програма  на фирма „Воев“. Закупуване в брой и получаване веднага без формалности

 

Получаване от магазина ни в центъра на София или получаване с куриерски фирми до всички населени места в страната на помощни средства и медицински изделия за възрастни хора, хора с увреждания, болни хора. Свободна продажба и продажба с помощ от АСП, специализиран санитарен магазин „Воев“, Пирогов-Руски паметник София. „Воев-София“ ЕООД лицензирана в МТСП-Агенция за хората с увреждания, удостоверение 099/2008.

 

Важно! Не сме дрогерията

 

"Воев" магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Ако ще кандидатствате за помощ от АСП или ако имате вече издадена Заповед за отпусна помощ срещу депозит, докато чакате получаването на парите от социално подпомагане вие  получавате и ползвате помощните средства. Като получите помощта доплащате до размера на помощта получена от АСП.

Втора възможност. Ако желаете може веднага да закупите в брой и да получите помощните средства без да се занимавате с получаване помощ от АСП.

Различни възможности според Вашите желания и финансови възможности. За повече информация вижте информацията по-долу или ни се обадете на обявените ни телефони.

 

Ще получите още нещо ако ще кандидатствате за помощ от АСП. Ние безплатно ще Ви консултираме за това какво да направите за  да си възстановите сумата за депозита и да получите помощта.

За да получите помощните средства срещу депозит не са необходими документи доказващи заболяване или увреждане. Необходимо е само да заплатите депозита. Специално за антидекубитален дюшек има възможност дюшека  да премине в наем. От същото може да се възползвате ако болния няма вече нужда от дюшек поради различни причини включително и при летален изход.

 

От тази програма могат да се възползват всички нуждаещи се от помощни средства без значение дали са инвалиди с ТЕЛК, дали са възрастни хора, които никога не са постъпвали в болница, изобщо за хора които по една или друга причина имат нужда от помощни средства за да се обслужват или да бъдат обслужвани в бита и ежедневието.

Възможност с депозит възрастни хора, хора с увреждания и болни хора да получат веднага помощни средства, докато кандидатстват или докато чакат получаване на помощ от АСП. Важно! За да се възползвате от тази възможност важна е датата на издадената заповед от АСП за отпускане на помощта и документите които ние издаваме в тази връзка. За да се възползвате от възможността за закупуване с помощ от АСП или да си възстановите сумата при предварително закупуване е необходимо да се съобразите при покупката на помощните средства с нашите указания в магазина.

„Воев-София“ ЕООД

удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания

 За нас 

Причина за създаване на социалната програма на Воев е дългия срок за кандидатстване и отпускане на помощта от АСП съгласно Правилник за приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания / ППЗИХУ/. Времето от кандидатстване до получаване от Агенция за социално подпомагане /АСП/ на целева помощ за закупуване на помощни средства на практика е с продължителност около 2 месеца.

Социалната програма на Воев дава възможност на нуждаещи се да получат спешно помощни средства и услуги на достъпни цени. Социално слаби, финансово затруднени или по други причини нямащи финансови възможности болни хора могат да се възползват от нея.

За да може повече хора да имат достъп до  социалната програма на Воев с депозит на по-ниска стойност от стойността на продукта да получат веднага помощни средства разчитаме на добросъвестността на ползващите програмата да направят всичко възможно да си получат помощта от АСП. Ние безплатно консултираме за всеки конкретен случай какво трябва да направите, за да получите помощта от АСП.

Не са необходими документи доказващи увреждания или заболявания.

 

 

 

√ Срещу депозит на по-ниска стойност от стойността на продукта получавате нови инвалидна количка, антидекубитален дюшек за хора на легло, комбиниран тоалетен стол, проходилка и …

 

Антидекубитален дюшек за 250лв, инвалидна количка за 350лв, комбиниран стол за тоалет и баня за 250лв, проходилка за 58лв и други помощни средства закупуване в брой или получаване  с депозит

 * Инвалидна количка нова за 350лв свободна продажба в брой се предлагат само модели 0808383 и 0808483, с депозит от 400лв се предлагат инвалидни колички по избор от различни модели с възможност за възстановяване на сумата с помощ от АСП. За повече разяснение за различните възможности може да ни се обадете на обявените ни телефони.

 

Антидекубитален дюшек за 250лв         Комбиниран инвалиден стол за 250лв

 

За хора до 120кг дюшек             Инвалидна количка за 100 и нова за 350лв  

 

Универсална проходилка за 58лв

            

150 KTS MCT 20 sgav OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Антидекубитален дюшек 0223005 MobiakCare. Спешно получаване за 150лв. или наемане. Социална програма на Воев

 

150 proh s tapi sgynata

 

Получаване веднага на нови помощни средства на по-ниска цена от продажната. Плащайки депозита вие получавате веднага за ползване необходимото помощно средство.

1. Веднага започвате ползвате , да обслужвате нуждаещият се или самият той се обслужва сам. При социално слаби или финансово затруднени хора една добра възможност за получаване веднага.

2. Кандидатствате и чакате помощта отпускана от Агенция за социално подпомагане за закупуване /около 2 месеца/.  Когато получите помощта ще си възстановите дадената сума за депозит,  а на нас ще платите реалната продажна цена в размера на  отпуснатата целевата помощ. Така без да чакате ползвате инвалидната количка, стола, проходилката или дюшека. При лежащо болни хора нуждаещи се от антидекубитален дюшек, за да не получат рани от залежаване не може да се чака 2 месеца и тази наша програма  е една добра възможност за тях.

3. Имате възможността да си възстановите сумата от депозита кандидатствайки в Агенция за социално подпомагане за отпускане на помощ за закупуване.

Важно! За да се възползвате от тази възможност важна е датата на издадената заповед от АСП за отпускане на помощта и документите които ние издаваме в тази връзка. За тази цел трябва да се съобразите с нашите указания в магазина при покупката на помощните средства.

4. Ако не ви се занимава с тежката бюрократична схема за получаване на помощ от АСП може да закупите помощните средства в брой или да ги наемете без да са необходими документи доказващи увреждания и заболявания.

   

Къде и как да ни намерите

Магазин в центъра на София
между ПИРОГОВ и Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1,
„Воев“ 02/8519962,02/8519375, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията
 

 

Ако сте направили своя избор

Плащане в брой в магазина на място

Ако сте в София или живеете в София заповядайте в магазина ни на

ул.Шандор Петьофи № 1 в центъра на София между Руски паметник и Пирогов

Тук може да изберете, пробвате и платите избраното от вас помощно средство

 

Може да изберете и изпратите избраното от вас в други населени места в страната

Плащане при поръчка по електронната поща или обаждане по телефона

Плащане предварително с платежно нареждане или плащане наложен платеж при получаване. Предварителна поръчка по телефона, скайп или със заявка по електронната ни поща

 

„Воев“ 02/8519962,  02/8519375, 0888 893280,  SKYPE : voevisf,

 

Ако нещо ви затруднява обадете ни се и ние ще ви помогнем.

Обслужваме всички населени места в страната.

Най-долу на страницата има форма за поръчка.

 

 

Още информация

Целева помощ от Агенция за социално подпомагане за закупуване на помощни средства за възрастни хора, инвалиди, хора с увреждания, болни хора.

Помощ за закупуване

Преди това обаче е добре да прочетете за корупционните практики при помощните средства и съвети за това как да се предпазите за да не злоупотребят с вас и вашите права

Корупционни практики

 

√ Наем на инвалидни колички за 5лв. на ден

Условия за наемане на  инвалидни колички модели

Spirea, Bisan,  Atlas lite German, Breezy

Подробности по наемането на инвалидни колички, проходилки, патерици, канадки, дюшек за лежащо болни и други помощни средства вижте на страница:

Наемане на помощни средства     Наем помощни средства

     150 II upotr Rik clasik   Rik Atlas light Inv bild 1 150x150jpg         Rik BTC 2D 150x150 404

                            Spirea                       Atlas lite German, Invacare                      Bisan                     

 Rik II upotr sunrise breezy 150x150

Breezy

 

 

 

√ Наемане на антидекубитален дюшек за 3лв. на ден

Ако ви трябва антидекубитален дюшек само за няколко дни вместо да го купувате може да го наемете. Ако не знаете колко дни ще е необходим антидекубитален дюшек за вашия болен вземането под наем е подходяща форма за предпазване на болния от получаването на рани от залежаване. Ако сте закупили от нас в брой антидекубитален дюшек, но вече не ви е необходим може закупен дюшек да премине в наем, като върнете компресора. 

 

Антидекубитална система от матрак, компресор, тръби

Антидекубитална система от матрак, компресор, тръби

 

 

Условия за наемане на антидекубитален дюшек

 Депозит 150лв, нов матрак вакумиран във фабрична опаковка

При получаването се заплащат 150лв. с матрак вакумиран във фабрична опаковка
-След изтичане на наемния срок, при  връщане на  компресора/ във вида в който е получен-работещ, без механични повреди по него/ от сумата 150 лв. се приспада:
-стойността на матрака  100 лв. Поради хигиенни и медицински съображения матраците не се връщат и  остават собственост на клиента.
-сумата за ползване под наем-изчислява се като  броя на наетите календарни дни се умножат по 3 лв. на календарен ден, започвайки от деня на получаване. Деня на връщане на компресора се счита за нает. Минимален срок на наемане-5 дни.

Пример:
Платени 150 лв. при получаване.
Ползване 5 календарни дни  5х3=15 лв.
При връщане на компресора със свързващите тръбички към него/ във вида в който е получен-работещ, без механични повреди по него/, се връща сумата:
150-100-15=35 лв. и матрака остава собственост на клиента.

Ако не се върне дюшека комплект до 30 дни от наемането,  счита се за закупен.

При тежки случаи подходяща форма за спешно поставяне на антидекубитален дюшек под болни на легло без да се плаща цялата стойност на дюшека 372лв. При летален край, компресора се връща.

 

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:
„Воев-София“ ЕООД  Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

Специализиран сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от „Социално подпомагане“ и свободна продажба. Правата на хората с увреждания.

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни ако се наложи да се уточнят подробности по доставката.
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280.
Поръчките се обработват в обявеното работно време на магазина.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg или се обадете на 08771 93280

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Доставките се извършват с ЕКОНТ

Допълнителни указания

[Опишете по-долу задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(ако е до поискване-адреса на офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако не желаете доставка с ЕКОНТ попълнете данните на куриерската фирма за която желаете. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.
]

Разходите по доставката са за ваша сметка
* До офис на куриерска фирма е по-евтино отколкото доставка на адрес.
** Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

 

BGtop