Дръжки помощни за баня, тоалетна, легло

Помощни дръжки, ръкохватки за баня, тоалетна, легло. Опори стационарни и мобилни.

За хващане и придвижване помощни дръжки и ръкохватки в тоалетната, банята и леглото. Опори и приспособления

 

В публикацията ще намерите: Конструктивни решения в банята, тоалетната, за леглото опори и дръжки за хващане при сядане, ставане, изправяне и придвижване Помощни дръжки в банята и тоалетната, за ваната и леглото. Подвижни и стационарни дръжки и ръкохватки със скрит монтаж. Мобилни подвижни дръжки  за стената без пробиване на отвори. Държачи и ръкохватки Повдигнати седалки за тоалетни чинии с подлакътници и дръжки за хващане •  Дръжки и ръкохватки допълнително монтирани към стената за сядане и ставане от тоалетната чиния Как да стигнем от стаята до тоалетната и банята , с какви помощни средства?

 

На лентата с изображения: Подвижна ръкохватка за стената, опора във ваната, разделител в банята за инвалиди, дръжки за стената, вертикална дръжка в леглото • Повдигната тоалетна чиния с монтирана надстройка с капак и помощни дръжки за хващане • Легло механично с монтирани вертикална и хоризонтална дръжки, предпазни странични решетки • Подвижна опора модел 0380 • Вертикални, хоризонтални дръжки за леглото, стойка за изправяне от тоалетната чиния и мобилна сгъваема опора-парапет

 

Форма за поръчка

 

Поради големия асортимент от изделия за банята, тоалетната и леглото, за да направите своя избор и да разберете за цените е необходимо с преките връзки по-долу да разгледате специализираните страници. Ако сте запознати с нашите изделия и не ви е необходима допълнителна информация може да поръчате, като попълните формата за поръчка. Може да се обадите на нашите телефони за поръчка или да посетите магазина ни в центъра на София между Руски паметник и Пирогов. Плащане в магазина или наложен платеж при получаване на стоката. Доставяме с куриер в цялата страна за сметка на клиента.  Обслужваме всички населени места в страната. От магазина  изпращаме пратки за цялата страна.

 

Помощни дръжки в банята и тоалетната, за ваната и леглото. Подвижни и стационарни дръжки и ръкохватки със скрит монтаж. Мобилни подвижни дръжки  за стената без пробиване на отвори. Държачи и ръкохватки

Дръжки за стена, баня, вана, болнично легло

 

Подвижна опора  за сядане, изправяне и придвижване. Подвижен парапет

Подвижна сгъваема опора с широко приложение в дома: За придвижване от стаята до банята, тоалетната или спалнята. В тоалетната, както и в леглото опора за сядане или изправяне. След употреба може да се сгъне и прибере например под леглото до следващо ползване.

Подвижната сгъваема опора-мобилен парапет е многофункционална и лека. Можете да я  използвате като допълнителна опора, когато се изправяте от стол или от леглото, когато се изправяте от тоалетната чиния или излизате от тоалетната. Можете дори да я използвате, когато влизате и излизате от банята. Където и да ходите, мобилната опора ще ви даде повече увереност. Можете лесно да сгънете опора за лесно съхранение и да я пъхнете под леглото например.

Mobility handrail. Изделието е внос от Нидерландия(Холандия)

Видео представяне на подвижна опора модел 0380 в  YouTube   Друго видео представяне Mobility Handrail

Подвижна опора модел 0380. Цена 199лв с ДДС

Регулируеми помощни стойки за изправяне от леглото, от тоалетната чиния…

Стойки за изправяне от легло, тоалетна

 

 

Още информация

Как да стигнем от стаята до тоалетната и банята и с какви помощни средства?

Общо за помощните средства за ходене Помощни средства за ходене, придвижване.   Цени и  правила за ползването им според заболявания и уврежданията.

 

Тоалетни и бани  с монтирани помощни дръжки и ръкохватки, разделители, аксесоари и приспособления

Toilet for disabled person

Конструктивни решения на оборудвани тоалетни и бани за инвалиди с дръжки и ръкохватки, конструктивни решения за хотели

За инвалиди обзавеждане, оборудване тоалетна, баня

 

Ако сте направили своя избор може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по обявените ни телефони или да попълните контактната форма за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях.

 

Магазин Воев, специализиран за помощни дръжки и ръкохватки за баня, тоалетна, легло в София, Пирогов-Руски паметник, ул Шандор Петьофи № 1

Важно! Не сме дрогерията

 

Лицензирана фирма „Воев-София“ ЕООД регистрирана в МТСП-АХУ, удостоверения №099/2008

„Воев“ 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, ул. Шандор Петьофи № 1