Дръжки помощни за баня, тоалетна, легло

Помощни дръжки и ръкохватки за хващане в баня, вана, тоалетна, легло. Ставане и изправяне от тоалетната чиния и леглото, придвижване.

Допълнителни дръжки, опори и приспособления в дома за хващане и придвижване до тоалетната и банята, сядане и ставане от леглото

При трудно подвижни или лежащо болни хора, възрастни хора или хора със сменени стави за самостоятелно придвижване в дома, за по-лесно сядане или ставане от стола, тоалетната чиния или леглото, за облекчаване на ежедневието им или на обслужващите ги има различни дръжки, ръкохватки, опори и приспособления. 

Избора на най-подходящите помощни приспособления, опори дръжки, ръкохватки  зависи от проблема, който искаме да решим. Избора зависи и от състоянието на нуждаещият се. Също така зависи от това дали може да се обслужва сам или има нужда от придружител.  

Конструктивни решения в банята, тоалетната, за леглото опори и дръжки за хващане при сядане, ставане, изправяне и придвижване Помощни дръжки в банята и тоалетната, за ваната и леглото. Подвижни и стационарни дръжки и ръкохватки със скрит монтаж. Мобилни подвижни дръжки  за стената без пробиване на отвори. Държачи и ръкохватки Повдигнати седалки за тоалетни чинии с подлакътници и дръжки за хващане •  Дръжки и ръкохватки допълнително монтирани към стената за сядане и ставане от тоалетната чиния Как да стигнем от стаята до тоалетната и банята , с какви помощни средства?

На лентата с изображения: Подвижна ръкохватка за стената, опора във ваната, разделител в банята за инвалиди, дръжки за стената, вертикална дръжка в леглото • Повдигната тоалетна чиния с монтирана надстройка с капак и помощни дръжки за хващане • Легло механично с монтирани вертикална и хоризонтална дръжки, предпазни странични решетки • Подвижна опора модел 0380 • Вертикални, хоризонтални дръжки за леглото, стойка за изправяне от тоалетната чиния и мобилна сгъваема опора-парапет • Повдигнати тоалетни седалки с подлакътници при изправяне и сядане, универсални повдигнати седалки за всякакви тоалетни чинии • Мобилна преместваема дръжка • Дръжки за закрепване към стена.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка.    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Ако не сте запознати с изделията ни прочетете по-долу или в специализираните ни страници ще намерите информация за цени, параметри, приложение.  Преките връзки към тези страници са указани по-долу. Видео представяне на изделията, които предлагаме с преки връзки към тях може да намерите на Магазин Воев видео помощни средства

В банята, тоалетната, ваната и леглото монтиране на помощни дръжки и ръкохватки 

Дръжки за стена, баня, вана, болнично легло

Подвижни и стационарни дръжки и ръкохватки със скрит монтаж. Мобилни подвижни дръжки  за стената без пробиване на отвори. Държачи и ръкохватки. Стойки и опори за сядане и изправяне. На тази страница ще намерите цените, размерите, начините на монтаж, видео представяне и преки връзки към специализираните страници с повече подробности за изделията, които предлагаме. Вижте също и Стойки за изправяне от легло, тоалетна

Всякакви дръжки, ръкохватки, опори за банята, тоалетната леглото на възрастни хора, хора с увреждане, болни или инвалиди. Тук може да се ориентирате кои и какви помощни изделия са подходящи за вас при сядане и ставане от леглото и тоалетната чиния или дивана, при придвижване с помощни дръжки, ръкохватки, опори за ръце и крака.

Подвижна опора  за сядане, изправяне и придвижване. Подвижен парапет

Подвижна сгъваема опора с широко приложение в дома: За придвижване от стаята до банята, тоалетната или спалнята. В тоалетната, както и в леглото опора за сядане или изправяне. След употреба може да се сгъне и прибере например под леглото до следващо ползване. Мобилен парапет подвижна опора Подвижната сгъваема опора-мобилен парапет е многофункционална и лека. Можете да я  използвате като допълнителна опора, когато се изправяте от стол или от леглото, когато се изправяте от тоалетната чиния или излизате от тоалетната. Можете дори да я използвате, когато влизате и излизате от банята. Където и да ходите, мобилната опора ще ви даде повече увереност. Можете лесно да сгънете опора за лесно съхранение и да я пъхнете под леглото например.

Mobility handrail. Изделието е внос от Нидерландия(Холандия)

Видео представяне на подвижна опора модел 0380 в  YouTube   Друго видео представяне Mobility Handrail

Подвижна опора модел 0380. Цена 199лв с ДДС

Патерици, бастуни, проходилки и ролатори

Разпространените и познати опори за придвижване в къщи и навън за възрастни хора и инвалиди може да намерите в раздел проходилки и ролатори  Патерици и канадки, бастуни регулируеми, сгъваеми, три и четири опорни, проходилки и ролатори, шипове за сняг против плъзгане и …

Помощни средства в ежедневието на възрастни хора, инвалиди, болни

Още изделия може да намерите и на страница Приспособления, изделия, вещи в помощ на възрастни хора, хора с увреждания, болни и инвалиди За ежедневието помощни средства

Още 

Как да стигнем от стаята до тоалетната и банята и с какви помощни средства?

Общо за помощните средства за ходене Помощни средства за ходене, придвижване.   Цени и  правила за ползването им според заболявания и уврежданията.

Тоалетни и бани  с монтирани помощни дръжки и ръкохватки, разделители, аксесоари и приспособления

Toilet for disabled person

Конструктивни решения на оборудвани тоалетни и бани за инвалиди с дръжки и ръкохватки, конструктивни решения за хотели

За инвалиди обзавеждане, оборудване тоалетна, баня

Напълно оборудвано болнично легло в къщи. Вертикална и хоризонтална дръжка, предпазни рамки и колела за болнични легла. Протектори и дюшеци.

За болни на легло възрастни хора или хора с увреждания, инвалиди в къщи болнично легло. Възможност за комплектоване с допълнителни принадлежности – дръжки за хващане хоризонтални и вертикални, предпазни прегради, колела със спирачки. Паравани, стойки за системи за вливане. Протектори за легла. Ново!  При напикаване и обилно изпотяване в леглото протектори четирислойни със суха горна част поемащи до 2.5 литра течности за 8 часа.

Легло, принадлежности, напикаване, изпотяване

Ако сте направили своя избор може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по обявените ни телефони или да попълните контактната форма за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях.

Магазин Воев, специализиран за помощни дръжки и ръкохватки за баня, тоалетна, легло в София, Пирогов-Руски паметник, ул Шандор Петьофи № 1

Важно! Не сме дрогерията

 

Лицензирана фирма „Воев-София“ ЕООД регистрирана в ИАЛ-АХУ, удостоверения №099/2008. Договор със здравната каса НЗОК.

„Воев“ 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, ул. Шандор Петьофи № 1