Кислороден концентратор IRENE за 1249 лв

Гърция

• За терапия кислородни концентратори
• IRENE 5l/min и FORCE 10l/min


• За кислородна терапия в къщи
• Алтернатива-кислородна бутилка

За домашни условия кислороден концентратор IRENE 

Продажби, наем, практични съвети при експлоатация в домашни условия на кислородни концентратори

IRENE кислороден концентратор 5 литра/мин

Кислороден концентратор IRENE и принадлежности овлажнител, носна канюла или маска, термопредпазител

IRENE професионален кислороден концентратор с непрекъснат поток до 5 литра в минута за дишане на медицински кислород

При ХОББ и други белодробни заболявания, клъстерно главоболие. След изписване от болница от Ковид за долекуване в домашни условия. Дишане на медицински кислород в домашни условия с регулируем дебит до 5 литра в минута.

Концентратор Irene-5lt код  0808194 цена 1249 лв с ДДС

Възможност за закупуване на на втора употреба кислородни концентратори. Отдаване под наем за 4 лв/ден. Може да ни се обадите на обявените телефони. Цени по договаряне. 

Форма за поръчка

Обслужваме цялата страна. Може да ги закупите от магазина ни в центъра на София или да ги поръчате по телефона. Може да попълните формата за поръчки. Можем да ви ги изпратим с куриерска фирма.

Подробности за изделието

IRENE домашен кислороден концентратор произвежда на място вкъщи медицински кислород

Irene  кислороден концентратор 5lt/min

 код 0808194, кислородна концентрация 93 +- 3%, 1-5 литра /мин, шум 37dB, тегло 21кг. сертификат: CE, ISO 13485, размери 39х33.7х62см,  гаранция 2 години. Транспортна опаковка 44.6х38.6х68см,  24кг

Технически данни от производителя

Model MOBIAKCARE – Golden Series – Irene-5lt/min

Power Consumption(W) 480 Watt
Workinq voltaqe(V/Hz) 230 + /- 10% / 50 +/- 1
Flow Rate (L/mln) 1-5
Concentration (%) 93 +/-3
Outlet pressure (Mpa) 0,05- 0,08
Sound level (dB) 37
Electrical category: Class II Type B
Product category: Class IIb rule 11
Net Weight (Kg) 24
(mm Dimension) 390x337x620
Oxygen percent alarm When Oxygen percent is lower than 82%

IRENE е кислороден концентратор продукт на MobiakCare

Важно! При ползване на кислороден концентратор от повече от един ползвател. Завода производител на кислородни концентратори Mobiak препоръчва смяна на филтритe. Във връзка с COVID-19 карантинен срок до следващия ползвател 7дни.

Кислороден концентратор IRENE на MobiakCare подходящ за кислородно лечение в къщи и в болнични заведения

• Специализирана страница. Лечение с медицински кислород при ХОББ, клъстерно главоболие и други заболявания. Прием на кислород в домашни условия. Обзорна и насочваща информация за прием на медицински кислород в домашни условия, с какво трябва да се съобразим и с какви способи да го осигурим. ХОББ, клъстерно главоболие,кислород

Кислороден концентратор 5lt/min, IRENE

Важно! 1. При включване на концентратора дебита трябва да бъде на показание „0“. След няколко минути концентратора е готов за работа и трябва да му зададете предписания дебит на кислорода. Ако оставите по-дълго време дебита на показание „0“ концентратора автоматично ще включи отляво индикация в червено „O2“ т. е спряно подаване на кислород. За да изгасне червената светлина трябва да преместите дебита от „0“ на предписания от лекуващия лекар дебит и концентратора ще произвежда и подава към пациента необходимия медицински кислород.

                 2. Когато се ползва непрекъснато кислородния концентратор, след 8 часа непрекъсната работа е необходимо да се изключи най-малко за 15 минути. След това може отново да работи непрекъснато максимум още 8 часа.

 Как се сменят филтрите на кислороден концентратор  IRENE

Разглобяване, устройство, експлоатация  на кислородния концентратор Iren

Вижте видео клипа в другия ни сайт  https://voev.bg/  на Кислороден концентратор

 Кислороден концентратор 10lt/мin FORCE

Изображение на Кислороден концентратор 10lt FO2RCE

Force ново поколение до 10л/мин

Ако лекуващия лекар ви е предписал дебит по-голям от 5литра/минута вие се нуждаете от модела Force. Вижте цена и технически параметри в другия ни фирмен сайт на Концентратор до 10 л/мин.

Наемане на кислородни концентратори

Oxygen concentrator rental

Наемане на 5lt концентратори IRENE и THORAX 5. Закупуване на концентратори IRENE 5lt и THORAX – 5lt

Може да наемете кислороден концентратор IRENE или THORAX. След изтичане на наемния срок можете да го върнете или да го върнете и закупите от същия модел концентратор.  Може да закупите кислороден концентратор без да го наемате преди това.

Наемане на кислородни концентратори IRENE до 5 литра, THORAX до 5литра и FORCE до 10 л/мин

Концентраторите могат да се наемат срещу гаранционен депозит по условията по-долу и ограничени количества по Социалната ни програма без гаранционен депозит. Как без гаранционен депозит вижте на  Наемане без депозит.

I. Наемане на Thorax и Irene  срещу гаранционен депозит от 500 лв

1. Кислородния концентратор Thorax или IRENE се отдава под наем срещу гаранционен депозит от 500 лв и представяне на лична карта. Получава се  в магазина ни в центъра на София ул Шандор Петьофи №1, Руски паметник-Пирогов и задължително се връща на същия адрес след изтичане на наемния срок. 

2. Минимален срок за наемане – 30 дни. Цена на наема 120 лв. Плаща се при наемането на концентратора. При връщане на кислородния концентратор в срок и в изправен вид без наранявания и нарушение на външния вид включително и на опаковката на клиента се връща  пълната стойност на гаранционния депозит. При ползване на концентратора за срок по-малък от календарен месец (или 30 дни) се заплаща пълен месечен наем. Преди изтичане на наемния срок, същият може да се удължи с предизвестие по имейл или телефон. Консумативите за лична употреба кислородна маска или носна канюла и овлажнител с които се диша медицинския кислород /неупотребявани, фабрично опаковани/ се закупуват отделно при плащане на депозита. 

3. Ако клиента не желае да закупи концентратора и го върне, като разход за него остава само наема от 120 лв и консумативите за лична употреба. Във връзка с пандемията с коронавирус от производителя се препоръчва към консумативите за лична употреба да се прибави и смяната на филтрите при всеки нов ползвател. При желание на клиента тези филтри ги предоставяме срещу заплащане. Повече по темата за Covid-19 и предпазване от зарази вижте Концентратор под наем най-важното.

При връщане на кислородния концентратор в срок и в изправен вид без наранявания и нарушение на външния вид включително и на опаковката на клиента се връща  пълната стойност на гаранционния депозит.

4. Наемайки апарата нуждаещият се може да прецени дали да закупи за постоянно от същия модел на преференциална цена. За да се закупи кислороден концентратор не е задължително преди това да е  бил нает.

5. Наетия кислороден концентратор задължително се връща и то в указания наемен срок. При интерес за закупуване на същия модел концентратор цената за закупуване се договаря допълнително.

Пробвате и купувате от или пробвате и връщате кислородния концентратор.

При закупуване на кислородните концентратори, за да се ползва гаранционно обслужване трябва да е платена пълната стойност и да е издадена гаранционна карта. При закупуване в цената на комплекта са включени необходимите консумативи за индивидуално ползване + филтри. 

 Когато разстоянието от кислородния концентратор до нуждаещият се от кислород е по-голямо може да се използва Oxygen Therapy Tube свързваща удължителна тръбичка 7.5м, код 0217011 или 2 тръбички х7.5м(свързващ конектор м/у тях код 0807645 Oxygen Tube Conector). Такъв е случая, когато кислородния концентратор е в друго помещение или е далече от пациента.

Във връзка с COVID-19 коронавирус! Отдаване под наем на кислородни концентратори.

Как да се предпазим от предаване на инфекция от предишен ползвател

Концентратор под наем най-важното

 Лечението с кислород се извършва по указания на лекуващият лекар. При приемане на кислород в къщи използвайки кислородна бутилка или кислороден концентратор трябва да се спазват точно назначените от лекуващият лекар прием на кислород дебит (настройва се дебитомера) и време. Приема се толкова кислород, колкото е предписал лекаря.

Когато поради различни причини нямате указания на лекуващия лекар може да се възползвате от препоръката на производителя на кислородни концентратори и бутилки Mobiak 1-2 литра в минута дебит(поток на кислорода ) в продължение 45-60 минути на ден. 

Пулс оксиметър

Лекуващия лекар назначава лечението с кислород дебит в литри за минута и време за приемане  на медицински кислород след като е измерил нивото на кислорода в кръвта на пациента.  Импулсния оксиметър измерва нивата на кислорода или насищането на кръвта с кислород без да е необходима кръвна проба и това може да го направите вие в домашни условия.

Оксиметър, терапия с кислород, измерване

0801023 Пулс оксиметър DL50

Ако не сте направили своя избор вижте

Кислородни бутилки и концентратори 

Кислороден концентратор или кислородна бутилка?

Наемане на концентратори Irene-5lt/min и Thorax. Продажби. Наемане на преносими комплекти от 3 и 5 литра алуминиеви кислородни бутилки за дишане на медицински кислород. Продажби

Кислородна терапия. Наем и продажба

Кислородни бутилка, концентратор. Наем и…

Кислороден концентратор в къщи. Практични съвети

Пускане в действие на кислороден концентратор в къщи

Видео на APRIA Healthcare. Oxygen Concentrator Setup & Application

Още едно видео. Home Med Equip  Using and Maintaining the InvaCare Homefill Humidifier with John from Home Med Equip

 

Инструкции за употреба и почистване на овлажнители на медицински кислород

Овлажнители на медицински кислород

 

Алтернативни на концентраторите изделия 

Кислородни бутилки и Портативни мобилни кислородни концентратори

Кислородни бутилки

Особеност на бутилките за медицински кислород за дишане. Предварително зареждане с медицински кислород. Ползване до изчерпване на зареденото количество кислород и последващо зареждане отново.

Консумативи за кислородна терапия, принадлежности

Консумативи за кислородна терапия, принадлежности

Стимулиращ спирометър
Дихателен апарат за тренировки на дишане с дълбоко вдишване
Inhalation Exercisers CA-MI Pulmo-Gain Италия ,код  0809461

Стимулиращ спирометър

Санитарен магазин в центъра на София. Магазин за инвалиди
между ПИРОГОВ и Руски паметник
, ул.Шандор Петьофи № 1,

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените ни телефони.

„Воев“ 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280, SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
Санитарен магазин в центъра на София. Магазин за инвалиди
между ПИРОГОВ и Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1,
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Страница от сайта на  „Воев“
Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:
„Воев-София“ ЕООД, Регистрация №099/2008 г в ИАЛ(АХУ) и Договор със здравната каса НЗОК.