Възглавници обзор, предназначение

Възглавници за лакът, глава, разделител за крака, при хемороиди и при сънна апнея. Ортопедични. Антидекубитални възглавници за седене и за глава, въртящи се. Спане с възглавница между краката и други специални конструкции.

Възглавници за различни части и области на тялото, предпазващи и създаващи комфорт

Възглавници с различни предназначения. Разделител за крака, бедра кога се налага това? Възглавници при хемороиди или възглавници предпазващи от получаването на рани декубитални вследствие заседяване или залежаване дълго време в една и съща поза. Възглавници при сънна апнея. Спане с възглавница между краката, в кои случаи се препоръчва от лекарите? При смяна на става възглавница за между бедрата. Въртящи се възглавници и други специални конструкции и модели. Това което трябва да се има предвид е че в тази публикация не са представени широко познатите обикновени възглавници за спане.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.

Форма за поръчка. Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

На лентата горе с изображенията на първата снимка най-горе положение на тялото с колянна възглавница между краката и ортопедична възглавница на главата. Следват отляво на дясно въртяща се възглавница, възглавница за релакс на краката и главата, триъгълна възглавница за облягане и за краката, за седене антидекубитални възглавници, за пета и лакът възглавничка • на втората снимка възглавница за коляно • на следващата снимка ортопедична възглавница за глава • лумбална възглавница • Възглавница за хемороиди CPAP възглавница за сънна апнея • Санитарен кръг • Облегалка за легло •

Някои от най-продаваните и най-търсени възглавници

Триъгълна клиновидна възглавница

Служи в леглото за облягане на гърба или за краката. Особено подходяща за хора, които дълго време се залежават в леглото, като болни на легло, възрастни хора. За всякакви хора е подходяща за и създава комфорт например при четене или спане.

При болни на легло е много подходяща за заемане на полулегнало положение на тялото. За предпазване от декубитуси трябва да се премахнат или намалят силите на натиск и триене, които увреждат кожата, мастната тъкан и мускулите. За целта се използва и антидекубитален дюшек който променя формата си според натиска от тялото и предпазва от получаването на рани от залежаване. При преместване на лежащо болни хора трябва да се избягва какъвто и да е опън на кожата. Позицията в леглото трябва да е с глава, повдигната под наклон не повече от 30 градуса. По този начин се избягва приплъзване на тялото водещо до протриване на кожата, тъй-като човешкият скелет се движи в обратна посока на кожната повърхност.

Размери на възглавницата код 0807949

( Показана е също и на лентата с изображения долу най-вляво на първата снимка )

основа 28х59см,  две правоъгълни страни с размери 59х60см

две триъгълни страни с размери 28х60х60, с цип на калъфа

код 0807949. Триъгълна възглавница 60х59х28см, цена 99лв с ДДС. Цвят черен.

Изображение на Опорна клиновидна триъгълна многофункционална възглавница черна

Още подробности и изображения на страница Триъгълна възглавница за легло, облегалка

Показаните цветове на възглавницата са илюстративни, за да покажат приложението й.

Триъгълна възглавница
Триъгълна възглавница 0807949

Триъгълна възглавница с по-малки размери, модел 100:

50х50х25см. С цип на калъфа, код 100. Триъгълна възглавница 50х50х25см, цена 79лв с ДДС

Възглавници за спане с възглавница между краката

Възглавница за между бедрата

Ако сте сменили тазобедрена става при спане се препоръчва от лекарите възглавница за между бедрата изработена със специална конструкция за целта.

При сменена тазобедрена става възглавница за между бедрата. За краката възглавница разграничителна

За да предпазите Вашата тазобедрена става по време на ранното възстановяване, може да Ви посъветват да бъдат използвани различни средства и похвати, като например поставяне на триъгълна възглавница между бедрата Ви. д-р Васил Яблански на тема „Ендопротезиране на тазобедрена става“ http://zdrave.rozali.com/konsultaci-zdrave/p13692.html.

Възглавница разделител между краката при спане
При сменена става възглавница за между краката 0806068

размери 56x(18 горе/ 38 долу)x13cm

Възглавница за между краката с ленти за закрепване

код 0806068, цена 99 лв с ДДС

Възглавница за коляно, разделител

На втората снимка е показана на лентата с изображения.

Подробности за колянната възглавница разделител за крака на страница Възглавница за коляно, разделител при спане

код 0806067, цена 49 лв с ДДС

размери 25х20х15, 25х20х7.5 см и 30 X 35 X 15/7,5 см

Възглавница за коляно 0806067

При възпалени колене, спазми, болки в кръста за намаляване в гръбначния стълб на мускулното напрежение се препоръчва спане с възглавница между краката осигуряваща също така комфорт и мекота. Възглавницата за коляно е подходяща за случаите описани по-горе и служи като разделител между краката при спане. Препоръчва се също така за жените при спане на страни поради психологични и физиологични особености на тялото им. 

Ортопедични възглавници за инвалиден стол. Ортопедични възглавници за глава

Ортопедична възглавница с отвор
Ортопедична възглавница за седене на инвалиден стол с отвор

Ортопедична възглавница за глава
Ортопедична възглавница за глава

Възглавница с пръстени надуваема антидекубитална

Вижте я в другия ни фирмен сайт на Възглавница с пръстени.

За да направите своя избор

вижте изделията в категорията Възглавници Там може да намерите всички конструкции и модели възглавници, цените, параметрите и предназначението им с необходимите подробности.

Магазин Воев, Пирогов-Руски паметник. Свободна продажба и безплатни през здравната каса помощни средства, медицински изделия и санитарни материали. София, ул Шандор Петьофи № 1. 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280(в работно време на магазина)

Страница от сайта на Воев за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали. Лицензирана фирма Воев-София ЕООД с удостоверение в ИАЛ-АХУ № 099/2008 и договор с НЗОК. С магазин в центъра на София, Руски паметник – Пирогов.

Важно! Не сме дрогерията. От 2004 г на един и същи адрес в София на ул Шандор Петьофи № 1

Животът може да бъде по-лесен Санитарен магазин Воев, ул Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник
Животът може да бъде по-лесен Санитарен магазин Воев, ул Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник