В помощ на инвалиди, възрастни, Воев София

Инвалидни столове, опори за хващане, проходилки, инвалидни колички, дюшеци за лежащи, ролатори за пазаруване. Съвети, цени

Воев за възрастни хора, инвалиди, болни, хора с увреждания за активен и качествен живот в помощ на тях и техните близки 

В помощ на инвалиди, възрастни, Воев София. Съвети и консултации, помощни средства, медицински изделия, санитарни материали и изделия за ежедневието. На какво имат право инвалидите, болните и възрастните хора и съвети как да ги получат.

Публикация на Георги Воев, управител на лицензирана фирма Воев-София ЕООД с регистрация ИАЛ-Агенция за хората с увреждания 099/2008. Договор със здравната каса за предоставяне безплатно на помощни средства ПСПСМИ.

В сайта ми https://voevmedical.com/ на главната страница в отделните категории, раздели и страници може да намерите това от което се нуждаете ако сте възрастен, инвалид, болен или ако сте близък, приятел, колега, съсед който се грижи за такива хора.

Възрастните хора ако са трудно подвижни без да са инвалиди с ТЕЛК могат да получат безплатно от нас инвалидна количка, комбиниран инвалиден стол за тоалет и баня, проходилка, четириопорни бастуни и други помощни средства. Инвалидите с ТЕЛК също могат безплатно да ги получат тези помощни средства. Тези помощни средства могат и да се закупят и на свободна продажба.

Възрастните хора и инвалидите ако са лежащо болни освен инвалидна количка и стол могат да получат безплатно антидекубитален(предпазващ от рани) дюшек и възглавница  вместо проходилка, четириопорни бастуни. Също така могат и да се закупят на свободна продажба.

Възрастните хора и инвалидите могат да получат безплатно акумулаторна количка ако са с„Увреждане на горни и долни крайници (две бедрени ампутации с противопоказания за протезиране и съдова патология, тежка парапареза и параплегия), които увреждания не позволяват самостоятелно използване на количките по буква „а“, и ако лицето е физически и психически годно да управлява такава количка. *количките по буква „а“ са Рингови инвалидни колички с чужда помощ, едностранно задвижване, с регулиращ се гръб и/или и др.

Инвалидни колички 350, 486, 800, 3019лв

Кога възрастни хора, хора с увреждания, болни хора и инвалиди имат право на помощи Правата на хора с увреждания, възрастните хора, инвалидите и болните

 

За качествен и активен живот на инвалиди и възрастни хора изделия, уреди, приспособления, които могат да ползват самостоятелно или с придружител

На страница За ежедневието помощни средства внос от Холандия, Австралия, САЩ, Великобритания, Гърция. Също там ще намерите как да се изкъпите и измиете при липса или недостиг на вода или ако не може да ползвате банята след операция или сте болен на легло.

За да се ориентирате по-лесно за това от което се интересувате конкретно е информацията по-долу в тази публикация.

 

Важно уточнение! За консултации и съвети използвайте информацията, която съм публикувал на специализираните страници в сайта ми с преките връзки които може да намерите по-долу в тази публикация. Там може да намерите случаи подобни на вашият и да се възползвате от конкретните указания и разяснения. Потърсете подобен на вашия случай в Приложение 1 най-долу на страницата със случаите описани в това приложение.

 

Съвети за възрастни хора, болни, инвалиди при помощ от социалното

Практически съвети за възрастни хора и близките им, инвалиди, хора с увреждания и болни хора имащи право да получат безплатни помощни средства ПСПСМИ съгласно ЗХУ, Закон за хората с увреждания и ППЗХУ Правилник за приложението му.

АРХИВ. Публикация на Новинар „Кой ще гледа мама и тате“ и публикация на ТЕМА „Да ограбиш инвалид“. Внимание! Служебни лица могат да злоупотребят с правата на възрастни хора , инвалиди, хора с увреждания и болни хора.

Съвети как да избегнете това Съвети за възрастни хора, болни, инвалиди. Какво трябва да направим преди да кандидатстваме или след като сме получили здравните кодове от здравната каса НЗОК? Злоупотреби с вас.

Възрастни или млади хора, инвалиди, хора с увреждания и болни хора, какво може би не знаем за правата им. Злоупотреба с правата им, корупция

Права на инвалиди, възрастни хора, хора с увреждания, болни
Какво не знаем за правата на възрастните хора, инвалидите, хората с увреждания и болните. Как да се предпазим от злоупотреби и корупция?

Какъв е реда и при какви условия възрастни хора, инвалиди, болни и хора с увреждания могат безплатно да получат помощни средства

Безплатно получаване на помощни средства Какво безплатно може да получи възрастен, инвалид или болен? Здравни кодове за безплатно получаване на инвалидна количка, стол за тоалет и баня, проходилка за възрастни… Свободна продажба на помощни средства.

Пирогов – Руски паметник, в центъра на София магазин „Воев“ за медицински и помощни изделия за качествен и самостоятелен живот на хора в затруднено положение, съвременни санитарни материали за лична хигиена

Магазин „Воев“, София център, Руски паметник-Пирогов Воев санитарен магазин в центъра на София Пирогов – Руски паметник. Промоции. Безплатни  помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ със здравни кодове НЗОК и свободна продажба. Представителство за България на MobiakCare Гърция, всички продукти на Dymacare Великобритания и Cleanis Франция. Доставка за цялата страна.

 

Видео представяне на изделия предлагани в магазин за възрастни хора, инвалиди и болни „Воев“.  Санитарни материали, помощни средства, медицински изделия, услуги отдаване под наем

Магазин Воев видео помощни средства Видео представяне на продаваните в магазина на Воев медицински изделия, помощни средства, санитарни материали. Магазин за възрастни, болни хора, хора с увреждания и инвалиди.

 

Изделия, приспособления и вещи в помощ на възрастни, болни хора, инвалиди за улеснения в ежедневието им

За ежедневието помощни средства Обувалка за чорапи и събувалка на обувки и ботуши, държач за уринатори, дръжка за хващане на чинии, подвижна опора за краката, въртяща се възглавница за сядане, ръкохватки за изправяне в леглото, щипка за хващане предмети от разстояние, ролатор-количка за пазаруване и придвижване…Ръчно преносими в сак мини кислородни бутилки за дишане на медицински кислород • Портативни кислородни концентратори за терапия с медицински кислород • Лека инвалидна количка преносима в чанта • Лек ролатор, 2 в 1 с количка за придвижване • Лека сгъваема проходилка • Бастун побиращ се в дамска чанта • Преносим в ръка дюшек за болни на легло

Форма за поръчка

Ако сте си избрали изделие може да направите поръчка от тази страница. Ако сте в чужбина също може да направите поръчка и ние да доставим необходимото на адрес за вашия близък. Обслужваме всички населени места в страната.

Приложение № 1. Въпроси и отговори за помощни средства, права на хората.

Въпроси зададени ми в електронната поща etvoev@abv.bg с конкретни казуси и отговорите ми. Може би тук ще намерите подобен на вашия случай и ще разберете какво да предприемете. Вижте въпросите и отговорите Помощни средства, въпроси и отговори

 

Санитарен магазин в центъра на София, Пирогов-Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Важно. Не сме дрогерията!

 

Санитарен магазин Воев, Руски паметник-Пирогов, София

Воев-София ЕООД с регистрация ИАЛ-Агенция за хората с увреждания 099/2008. Договор със здравната каса за предоставяне безплатно на помощни средства ПСПСМИ.