Бельо с абсорбатор на урина, вложки

Комфорт и активен живот на жени и мъже при урологични и хигиенни проблеми. При неволно изпускане на урина специално бельо.

Дамско и мъжко бельо с абсорбатор на урина при неволно изпускане

Случаите и причините на неволно изпускане на урина от мъже и жени могат да бъдат най-различни. Инконтиненцията, неволното изпускане на урина може да създаде дискомфорт в работата ни, вкъщи или когато сме навън. Решение на проблема е ползването на специално бельо с вграден абсорбатор на урина. Този абсорбатор в бельото поема неволно изпусната урина. Дамското и мъжко бельо с абсорбатор могат да се перат в пералнята, както обикновеното бельо и да се използва многократно. Друга подобна възможност са специалните вложки за бельо с абсорбатор на урина. Може да ползвате бельото, което имате и вътре в него да поставите вложки с абсорбатор. Неволно изпуснатата урината се поема от вложките. Те са за многократна употреба и могат да се перат в пералня.

Подробно темата е разработена на страница При инконтиненция, защита на тяло, бельо. Представени са продуктите на Conni Австралия с цени и параметри. Може да поръчате, имаме наличности на склад.

Още за стоки и изделия за ежедневието и дома предназначени за жени и за мъже със специфични приложения

Продукти и изделия за ежедневието предназначени за жени, предназначени за мъже

Специализирани страници само за жени и само за мъже на тема Комфорт и активен живот при урологични и хигиенни проблеми

За жени продукти

За мъже продукти

Санитарен магазин Воев, ул Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник
Свободна продажба и безплатно получаване с помощ от Агенция за социално подпомагане на помощни средства, медицински изделия, санитарни и хигиенни материали. Санитарен магазин Воев, ул Шандор Петьофи № 1, Пирогов-Руски паметник

Магазин Воев, Пирогов-Руски паметник. Свободна продажба и безплатни с помощ от АСП помощни средства, медицински изделия и санитарни материали. София, ул Шандор Петьофи № 1. 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280(в работно време на магазина)