Измиване без вода, хигиена на тяло и глава

Шапки, ръкавици, кърпи за безводно измиване и без изплакване. цени и видео представяне.

Измиване и изплакване без вода на тяло, глава и коса. Къпане без вода на лежащо болни и на  хора със страх от вода

В планината, на къмпинг, при спортуване, на работа с велосипед. При военни или хуманитарни операции, масови мигрантски и бежански преселвания и кризи. При недостиг на вода. За здрави хора освежаване на тялото, главата и косата, за изряден външен вид. Къпане на тежко болни хора, на лежащо болни хора, на хора със страх от вода.

За гледане на хора в хосписи, болници, в домове за стари хора, в къщи, при пътуване по суша, въздух и вода. Приложение за най-различни случаи от ежедневието на хората.

 

Продукти за сухо безводно къпане и измиване. Шапки, ръкавици, мокри кърпи 

Хигиена без вода

Продължение на темата Измиване без вода, хигиена на тяло и глава е другата тема в сайта Хигиена без вода. В нея ще намерите Хигиена с вода и без вода на лежащо болен Хигиена без вода.

ХИГИЕНА БЕЗ ВОДА

Хигиена без вода при липса на вода или недостиг на вода,  страх от вода, в кемпера или караваната, къмпингуване. Хуманитарни кризи и най-различни други случаи в които не може да се ползва вода за хигиенни нужди. Без вода и без изплакване, миене на тяло, глава, коса с помощта на влажни ръкавици, шапки, кърпи. Съвременни санитарни материали Dr Helewa Care от Франция и Innocare с произведени в Англия влажни шапки, ръкавици кърпи за сухо измиване на тяло и глава.

Изображение на Хигиена без вода сухо измиване тяло и глава, торбички с абсорбатор

 

В другия ни фирмен сайт ще намерите всички продукти на Хигиена без вода.

Други продукти с висока степен на защита от зарази

Торбички за повръщане и уринаторни торбички с абсорбент превръщаш течностите в гел. Торбички за тоалетни столове и подлоги

Специализирана страница за хигиена при пътуване Пътуване, повръщане, уриниране, хигиена.

 

Видео клипове с представяне на санитарните продукти  на водещи световни фирми може да видите на страница Видео санитарни и хигиенни материали

Цените на всички санитарни материали шапки, ръкавици, кърпи за безводно измиване и без изплакване, както и торбичките със супер абсорбент може да намерите на Цени и опаковки на санитарни материали

 

В магазина ни може да закупите продуктите, може да ги поръчате като попълните формата за заявка или ни се обадите на обявените телефони.

Изпълняваме поръчки и доставка с куриер до всички населени места. 

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:

„Воев-София“ ЕООД, регистрация в ИАЛ и Агенция за хората с увреждания удостоверение №099/2008 г. Договор със здравната каса за безплатно предоставяне на помощни средства ПСПСМИ. 

Специализиран сайт за Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни със здравен код НЗОК и свободна продажба. Правата на хората с увреждания

„Воев“, магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София

Воев, Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Важно. Не сме дрогерията!