Пудра прах абсорбираща течности

Франция

• Cleanis TV

• Пудра прах поемаща до 450 пъти по-голямо теглото си течности и меки материали превръщащи урината и течности в амалгама, гел

Абсорбираща пудра прах превръщайки течности в желе подобна маса

GelMax® Super-Absorbent Powder

 

Gelmax пудра

 

Продукти  GelMax® запазена марка на Cleanis Париж, Франция

 

* Количествата от Gelmax във вид на прах/пудра/, са изчерпани и не се предлагат. Можете да закупите тампони или вложки, както и изделията с тях – Care Bag торбички с вградени вложки за подлоги, тоалетни столове, за повръщане и уринаторни торбички.

 

 

В основата на GelMax® са кристали с изключителни характеристики.
GelMax® във вид на прах/пудра/, тампон или вложка може да поеме до 450 пъти по-голямо тегло от собственото тегло от течности и меки материали и течността да се втвърди .

Супер абсорбиращите кристали осъществяват бърз процес на втвърдяване  чрез формиране на компактна амалгама. Кристалите забавят процеса на гниене на карбамида в амоняка отговорен
за миризмите. Това физическо изолиране намалява окислението на  въздуха  в получената желеобразна маса и ограничава риска от разпространение на микроби.

 

В болници и лаборатории, в къщи и на други места изсипаните флуиди и течности могат да бъдат заразни. Ето защо тези течности и флуиди могат да бъдат опасни  при ръчно изчистване(избърсване), отстраняване и изхвърляне. С GelMax® тампоните и GelMax®  пудрата отстраняването и изхвърлянето на разлети опасни заразни течности е по-безопасно.

GelMax® прах(пудра) и тампони са в състояние да поемат и желират течности като урина и телесни течности. Благодарение на супер абсорбиращ кристали, процесът на желиране се провежда при първия контакт с течността чрез образуване на компактна амалгама, като забавя превръщането на уреята в амоняк причината за миризми. По този начин желеобразната маса се отстранява физически ограничавайки риска от разпространение на микроби.

GelMax® пудра и тампони има много начина на използване, в различна среда (битови, медицински, промишлени). Препоръчително е пудрата да се поръси директно в контейнера съдържащ  течностите.

 

„Воев-София“ ЕООД е единствен вносител за България на продуктите на Cleanis Париж, Франция.

 

Продуктите може да закупите в магазина ни в центъра на София или да поръчате на обявените телефони. За ваше удобство по-долу има форма за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната.

 

Вижте и другите свързани продукти на Cleanis

 

Абсорбиращи течности тампони GelMax® на Cleanis

 

GelMax® Super-Absorbent Pad

Супер абсорбент, подложка тампон

 

Супер абсорбент, подложка тампон за продуктите на Cleanis

Вложките са основна съставна част на всички Кеър бег торбички на Cleanis

 

Кеър бег торбички на Cleanis

Care Bag

 

Care Bag торбичка за подлога

 

 

 

„Воев“ 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280 SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
Санитарен магазин за възрастни хора, инвалиди, хора с увреждания
центъра на София,  ПИРОГОВ – Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1,

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Поръчай сега

    Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД (не е електронна търговия!)

    Преди да попълните формата, моля прочетете указанията най-долу:

    Име и фамилия(задължително).

    Вашият телефон (задължително).

    Вашият Email (задължително)

    Указания за правилно попълване на формата: Важно. Наложен платеж за сметка на Получателя с „Еконт Експрес“! Ако е до поискване, впишете Еконт-адреса на офиса на ЕКОНТ. За да да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката това желание. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата. Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден. Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват! Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали спазвайте инструкцията за попълване.
    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.Знаете ли че: Възможност от Еконт за два пъти по-ниска такса за наложен платеж - 1,45%, когато платите с ecoints или банкова карта.
    За продажби на едро пишете на etvoev@abv.bg

     

     

    „Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.