Патерици бастуни проходилки опори

Патерици 20 лв, канадки 21лв, проходилки за възрастни 72 лв, бастуни 20лв. Опори при ставане и сядане в тоалетната, банята, ваната, леглото.

Патерици бастуни проходилки опори за възрастни хора, инвалиди и болни за придвижване и опора 

 

Свободна продажба и безплатно получаване на помощни средства за възрастни, болни и инвалиди със здравни кодове от НЗОК, „Воев“ санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов.

на лентата с изображение • Патерици леки подмишечни • Патерица 20 лв, канадка 21 лв • Универсална проходилка, лека, сгъваема • Проходилка модел 180 базов за 72 лв • Проходилки, най-горе на снимката проходилка на две нива и ползване в тоалетната • Ролатор – количка, изделие с две функции в едно • Други помощни средства за ходене и придвижване– на снимката мобилна преносима сгъваема опора и подколянна патерица тип свободни ръце

Всички изделия и възможности за самостоятелно движение и придвижване на инвалиди, възрастни или болни хора може да видите и да си изберете на Проходилки, патерици В този раздел на сайта ще намерите, както разпространените класически конструкции проходилки, патерици, бастуни, канадки, ролатори, така също и: Патерици свободни ръце • Канадка и 4 опорен бастун 2 в 1 • Канадки с амортесьор • Проходилка-тоалетен стол 6 функции в едно изделие • Бастун регулуруем с шип за сняг.

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да попълните и изпратите формата за поръчка. Обслужваме всички населени места в страната с наложен платеж или банков превод. Ако не идвате в магазина желателно е да попълните формата за поръчка, за да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел и други.
02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.
Форма за поръчка.    Важно! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Проверете стоката преди да платите! Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ.

Важно! От 1 юли 2022 г дейността по предоставяне на помощни средства и медицински изделия за хора с увреждания се прехвърли служебно от Агенция за социално подпомагане АСП към Национална здравноосигурителна каса НЗОК.

За хората с увреждания възрастни или стари хора, инвалиди, болни дори да не са били в болница през живота си помощта, която предоставяше АСП за помощните средства сега могат да го получат през здравната каса. Какво трябва да направите:

Част от информацията.

1. Да посетите ЛКК/ТЕЛК/НЕЛК, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ;

2. Към протокола/решението да попълните на място електронно заявление за съгласие с предписаните ПСПСМИ и необходимост от предоставянето им. Заявлението може да бъде подадено и от упълномощено от Вас лице;

3. Експертни комисии на НЗОК/РЗОК ще разгледат Вашето електронно заявление и ще издадат одобрение или мотивиран отказ;.. Още подробности вижте на пряката връзка по-долу с актуалната информация с промените от 1 юли 2022 г.   НЗОК Помощни средства получаване.

Цени и конструкции патерици и канадки

Патерици 20 лв/брой , канадки 21 лв/брой. Всичко за патериците Правила за ползване, различни конструкции подмишечни, подлакътни, тип „свободни ръце“ вижте в раздел Патерици

 

Бастуни конструкции и цени

Различни модели в раздел Бастуни. Регулируеми бастуни, 3 и 4 опорни бастуни, канадка -бастун 2 в 1, бастуни за тежки хора…Аксесоари и принадлежности за тях.

 

Проходилки за възрастни сгъваеми, регулируеми, леки

 

Универсални проходилки за възрастни хора на цена 72 лв фиксирани и раздвижни, сгъвами и леки, регулиране на височината им Проходилки за възрастни хора универсални. Също така ако сте тежък до 190кг може да видите Усилена проходилка с регулиране по ширина, както и други специални конструкции проходилки, ролатори в раздел Проходилки

 

Ролатори за придвижване и пазаруване предназначени за възрастни хора. Ролатор-количка, уред 2 в едно

С ролаторите трудно подвижни възрастни хора могат да се придвижват и пазаруват самостоятелно. Ролатор-количка 2 в едно е проходилка, която позволява както самостоятелно придвижване така също и придвижване на ползващия ролатора от придружител-това в случаите в които възрастния човек излязал няма сили да се прибере в къщи. Докато чака придружителя(ако не е с него) седи на специалната седалка.

 

Опори, дръжки, ръкохватки в банята, тоалетната, леглото при сядане, ставане, придвижване

Вижте изделията в разделите Опори ръце, крака и Ежедневие приспособления предназначени не само за възрастни хора, болни и инвалиди.

 

Други средства за движение, придвижване и ходене

Помощни средства за ходене, придвижване

 

Санитарен магазин • Воев • на Руски паметник в София специализиран в продажба и отдаване под наем на помощни средства, медицински изделия, кислородни концентратори и бутилки, санитарни материали. Безплатни инвалидни колички, тоалетни столове, антидекубитални дюшеци, проходилки със здравни кодове от НЗОК.

Санитарен магазин Воев, Руски паметник-Пирогов, София



Лицензирана фирма за помощни средства 
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г в ИАЛ -Агенция за хората с увреждания. Договор със здравната каса за предоставяне на помощни средства и медицински изделия ПСПСМИ, Воев-София ЕООД.

Сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни ПСПСМИ през здравна каса и свободна продажба. Права на хората с увреждания.