Проходилки за възрастни универсални от 58лв

Проходилки , подвижни опори, ролатори. Продажби в брой, с помощ от АСП, наемане.

От 58лв проходилки за инвалиди, болни или възрастни хора, алуминиеви сгъваеми

В публикацията ще намерите: Проходилки за възрастни хора, инвалиди, трудно подвижни и болни хораДруги помощни средства за ходене и придвижване • След смяна на става при възстановяване първите дни в къщи правила за ползване на помощни средства • Правила за ползване на проходилки и патерици при сядане и ставане от стола или леглото, изкачване и слизане по стълби и други движения и действия с помощни средства.

На лентата с изображения най-горе по реда на подреждане: Проходилка сгъваема на тапи базов модел 180 • Различни Проходилки:  проходилка на 2 колела и 2 тапи, проходилка на две нива, проходилка само на тапи, проходилка на 2 нива над тоалетна чинияПроходилка на две нива • Помощни средства при смяна на става повдигнати тоалетни седалки, помощни дръжки, патерица и проходилка за ходенеСвръх лека проходилка тип ролаторПодвижна опора сгъваема, мобилен парапетдве изображенияПроходилка и тоалетен стол в едно изделие с шест функции 6-in 1 Walker.

Форма за поръчка

Ако информацията на тази страница е достатъчна за вас или познавате изделията ни може да поръчате от тук, но ако ви е необходима  още информация може да я получите на указаните преките връзки по-долу. 

Ако направите своя избор имате следните възможности:

Да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони и поръчате • Да попълните формата за поръчка

Плащане в магазина или наложен платеж при получаване на стоката. Доставяме с куриер в цялата страна за сметка на клиента.  Обслужваме всички населени места в страната. От магазина  изпращаме пратки за цялата страна.

Коя проходилка е най-подходяща и как да изберем модел или конструкция?

1. Универсална проходилка, сгъваема, лека и с 2 скоби в комплекта(модел 180) се превръща в крачеща или раздвижна, само на тапи или на тапи и колела. Подходяща за всички случаи. Когато не се ползва се съхранява сгъната и не заема място в жилището.

 2. Проходилка на две нива с две различни височини за ставане от легло или стол и за придвижване. При ставане се ползват по-ниските ръкохватки а при придвижване по високите. Проходилката на две нива може да се ползва при сядане и ставане и от тоалетната чиния. 

3. Има и многофункционални проходилки включително такива с функции на тоалетен стол и проходилка в едно с 6 различни възможности за ползване (модели 011 и 0809177).

 4. Ролатора е вид проходилка, но с повече възможности. Ползващият го може да се придвижва с него, да пазарува, да сяда на него и да отпочива. При ролатора-количка ползващият може да бъде придвижен до къщи от друг ако не е в състояние да се придвижи сам.  При ролатори със специални конструкции, като например ролатор с подлакътни опори(модел 0808368) има антибрахиални опори предпазващи от брахиален плексит и този ролатор служи за придвижване и рехабилитация на трудно подвижни хора. 

Проходилки универсални фиксирани и раздвижни, крачещи, на две нива, само на тапи или на тапи и колела и други конструкции леки и сгъваеми

Проходилка за 58 лв, условие за получаване 

Докато кандидатствате или чакате получаването на целева помощ от Социално подпомагане срещу 58лв може да получите от нас проходилка базов модел 180. Плащате, ползвате и след като получите Заповед за отпускане на целева помощ 72лв от АСП ви възстановяваме сумата. Предварително трябва да уведомите служителите в магазина че желаете да се възползвате от тази възможност – задължително условие!

Проходилките може да закупите свободна продажба, безплатно да получите с отпусната помощ от АСП или да наемете.

    Всички проходилки са сгъваеми леки и са за хора с тегло до 100кг.

Базов модел 180: изпълнение само на тапи(4тапи), тегло 2.6кг и регулираща се височина 77-91см, цена 72лв с ДДС. Възможност за получаване срещу 58лв за тези които ще кандидатстват или чакат получаването на помощ от АСП. Целевата помощ за проходилка отпускана от АСП е в размер на 72лв с ДДС.

Цени на проходилките

Модел 180-01(2 колела отпред и 2 тапи отзад). Цена 78лв с ДДС

Модел 180-01 универсална(раздвижна и фиксирана) на две нива. Цена 78лв с ДДС

Модели с намалена височина за възрастни 180-2 и за деца 180-03.  Цена 72лв с ДДС

Базовия модел 180 е универсална проходилка, която според нуждите с помощта на 2 скоби намиращи се в комплекта може да бъде раздвижна или фиксирана. Много лека конструкция удобна за придвижване крачейки с нея(раздвижна) или местейки я като стол(фиксирана). Когато не се ползва може да бъде сгъната и прибрана без да заема много място.

* Закупуване допълнително на 2 тапи общо за 5лв може да превърне проходилката и в двата модела: само на тапи или на 2 колела и 2 тапи.

Още подробности и изображения на различните модели може да намерите на страница:  Универсална проходилка модел 180  Параметри и как се получават различните варианти от базовия модел 180 на проходилката. Възможности за получаване на проходилка от възрастни хора, хора с увреждания и инвалиди, болни и нуждаещи се: Свободна продажба • Отдаване под наем за 2лв на ден • Спешно получаване срещу депозит от 58лв, докато получите помощ от АСП.

Ако все още не сте направили своя избор, може да разгледате и други възможности за ходене и придвижване при трудно подвижни хора или изправяне на лежащо болни.

Подвижна сгъваема опора за придвижване, мобилен парапет при сядане и ставане

Подвижна опора, код 0380, цена 199лв с ДДС.

Изображения и информация на Мобилен парапет подвижна опора

Проходилка и тоалетен стол в едно изделие с 6 функции

Произход Нидерландия(Холандия), модел 011 и Произход Mobiak, модел 0809177.

Цена 225лв с ДДС

Проходилка тоалетен стол, уред 6 функции в 1

Придвижване с проходилка тип ролатор

Свръх лек ролатор с кошница за пазаруване и седалка за сядане превръщаш се в количка за придвижване ако нямаме сили да се приберем в къщи Ролатор количка. Двойно предназначение

Ролатор модел 0808368 на MobiakCare е с кошница за пазаруване, седалка за сядане,  обща стъпенка за краката и спирачка на колелата. Ролатора се ползва самостоятелно за придвижване или  като инвалидна количка с чужда помощ, като се бута от придружаващия. Когато се ползва като количка за придвижване облегалката се обръща с едно движение на ръката, премества се ползващия от другата страна на седалката ,спуска се стъпенката и ролатора заедно с ползващия го се бута от придружителя. Това е много практично, когато излезлия с ролатора вън от къщи поради липса на сили или други причини не може да се прибере сам.

код 0808368 Ролатор-количка. Цена 249лв с ДДС(цвят бордо или червен)

код 0810615 Ролатор-количка. Цена 249лв с ДДС(цвят син)

Още модели и конструкции проходилки вижте в категория  Проходилки

Ако ви е сменена тазобедрената става полезна информация за правилата, които да спазвате при сядане и ставане от легло или стол, придвижване с проходилка и патерици, приспособяване на дома за първите дни в къщи след изписване от болницата. Защо трябва да се повдигне височината на тоалетната чиния и как да го направите без да извършите ремонт?

След смяна на става първи дни в къщи-проходилка, патерица, повдигане на  тоалетната чиния

Проходилките и патериците са помощните средства с които започва възстановяването в къщи след смяна на тазобедрена става. Правила за ползване им. Видео. Всичко това ще намерите на специализираната страница  След смяна на става 

Още

Ходене с помощни средства. Изделия и цени. Проходилки, патерици, канадки, ролатори и…

 Помощни средства за ходене, придвижване

Санитарен магазин „Воев“, София ул.Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов

Важно! Не сме дрогерията

Лицензирана фирма „Воев-София“ ЕООД регистрирана в МТСП-АХУ, удостоверения №099/2008

„Воев“ 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, ул. Шандор Петьофи № 1