Проходилки за възрастни универсални от 58лв

Проходилки , подвижни опори, ролатори. Продажби в брой, с помощ от АСП, наемане.

От 58лв проходилки за инвалиди, болни или възрастни хора, алуминиеви сгъваеми

В публикацията ще намерите: Проходилки за възрастни хора, инвалиди, трудно подвижни и болни хораДруги помощни средства за ходене и придвижване • След смяна на става при възстановяване първите дни в къщи правила за ползване на помощни средства • Правила за ползване на проходилки и патерици при сядане и ставане от стола или леглото, изкачване и слизане по стълби и други движения и действия с помощни средства.

На лентата с изображения най-горе по реда на подреждане: Проходилка сгъваема на тапи базов модел 180 • Различни Проходилки:  проходилка на 2 колела и 2 тапи, проходилка на две нива, проходилка само на тапи, проходилка на 2 нива над тоалетна чинияПроходилка на две нива • Помощни средства при смяна на става повдигнати тоалетни седалки, помощни дръжки, патерица и проходилка за ходенеСвръх лека проходилка тип ролаторПодвижна опора сгъваема, мобилен парапетдве изображенияПроходилка и тоалетен стол в едно изделие с шест функции 6-in 1 Walker.

Форма за поръчка

Ако информацията на тази страница е достатъчна за вас или познавате изделията ни може да поръчате от тук, но ако ви е необходима  още информация може да я получите на указаните преките връзки по-долу. 

Ако направите своя избор имате следните възможности:

Да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони и поръчате • Да попълните формата за поръчка

Плащане в магазина или наложен платеж при получаване на стоката. Доставяме с куриер в цялата страна за сметка на клиента.  Обслужваме всички населени места в страната. От магазина  изпращаме пратки за цялата страна.

Коя проходилка е най-подходяща и как да изберем модел или конструкция?

1. Универсална проходилка, сгъваема, лека и с 2 скоби в комплекта(модел 180) се превръща в крачеща или раздвижна, само на тапи или на тапи и колела. Подходяща за всички случаи. Когато не се ползва се съхранява сгъната и не заема място в жилището.

 2. Проходилка на две нива с две различни височини за ставане от легло или стол и за придвижване. При ставане се ползват по-ниските ръкохватки а при придвижване по високите. Проходилката на две нива може да се ползва при сядане и ставане и от тоалетната чиния. 

3. Има и многофункционални проходилки включително такива с функции на тоалетен стол и проходилка в едно с 6 различни възможности за ползване (модели 011 и 0809177).

 4. Ролатора е вид проходилка, но с повече възможности. Ползващият го може да се придвижва с него, да пазарува, да сяда на него и да отпочива. При ролатора-количка ползващият може да бъде придвижен до къщи от друг ако не е в състояние да се придвижи сам.  При ролатори със специални конструкции, като например ролатор с подлакътни опори(модел 0808368) има антибрахиални опори предпазващи от брахиален плексит и този ролатор служи за придвижване и рехабилитация на трудно подвижни хора. 

Проходилки универсални фиксирани и раздвижни, крачещи, на две нива, само на тапи или на тапи и колела и други конструкции леки и сгъваеми

Докато кандидатствате или чакате получаването на целева помощ от Социално подпомагане срещу 58лв може да получите от нас проходилка базов модел 180. Как е възможно това вижте по-долу.

Проходилките може да закупите свободна продажба, безплатно да получите с отпусната помощ от АСП или да наемете.

    Всички проходилки са сгъваеми леки и са за хора с тегло до 100кг.

Базов модел 180: изпълнение само на тапи(4тапи), тегло 2.6кг и регулираща се височина 77-91см, цена 72лв с ДДС. Възможност за получаване срещу 58лв за тези които ще кандидатстват или чакат получаването на помощ от АСП. Целевата помощ за проходилка отпускана от АСП е в размер на 72лв с ДДС.

Цени на проходилките

Модел 180-01(2 колела отпред и 2 тапи отзад). Цена 78лв с ДДС

Модел 180-01 универсална(раздвижна и фиксирана) на две нива. Цена 78лв с ДДС

Модели с намалена височина за възрастни 180-2 и за деца 180-03.  Цена 72лв с ДДС

Базовия модел 180 е универсална проходилка, която според нуждите с помощта на 2 скоби намиращи се в комплекта може да бъде раздвижна или фиксирана. Много лека конструкция удобна за придвижване крачейки с нея(раздвижна) или местейки я като стол(фиксирана). Когато не се ползва може да бъде сгъната и прибрана без да заема много място.

* Закупуване допълнително на 2 тапи общо за 5лв може да превърне проходилката и в двата модела: само на тапи или на 2 колела и 2 тапи.

Още подробности и изображения на различните модели може да намерите на страница:  Универсална проходилка модел 180  Параметри и как се получават различните варианти от базовия модел 180 на проходилката. Възможности за получаване на проходилка от възрастни хора, хора с увреждания и инвалиди, болни и нуждаещи се: Свободна продажба • Отдаване под наем за 2лв на ден • Спешно получаване срещу депозит от 58лв, докато получите помощ от АСП.

Ако все още не сте направили своя избор, може да разгледате и други възможности за ходене и придвижване при трудно подвижни хора или изправяне на лежащо болни.

Подвижна сгъваема опора за придвижване, мобилен парапет при сядане и ставане

Подвижна опора, код 0380, цена 199лв с ДДС.

Изображения и информация на Мобилен парапет подвижна опора

Проходилка и тоалетен стол в едно изделие с 6 функции

Произход Нидерландия(Холандия), модел 011 и Произход Mobiak, модел 0809177.

Цена 225лв с ДДС

Проходилка тоалетен стол, уред 6 функции в 1

Придвижване с проходилка тип ролатор

Свръх лек ролатор с кошница за пазаруване и седалка за сядане превръщаш се в количка за придвижване ако нямаме сили да се приберем в къщи Ролатор количка. Двойно предназначение

Ролатор модел 0808368 на MobiakCare е с кошница за пазаруване, седалка за сядане,  обща стъпенка за краката и спирачка на колелата. Ролатора се ползва самостоятелно за придвижване или  като инвалидна количка с чужда помощ, като се бута от придружаващия. Когато се ползва като количка за придвижване облегалката се обръща с едно движение на ръката, премества се ползващия от другата страна на седалката ,спуска се стъпенката и ролатора заедно с ползващия го се бута от придружителя. Това е много практично, когато излезлия с ролатора вън от къщи поради липса на сили или други причини не може да се прибере сам.

код 0808368 Ролатор-количка. Цена 249лв с ДДС(цвят бордо или червен)

код 0810615 Ролатор-количка. Цена 249лв с ДДС(цвят син)

Още модели и конструкции проходилки вижте в категория  Проходилки

Ако ви е сменена тазобедрената става полезна информация за правилата, които да спазвате при сядане и ставане от легло или стол, придвижване с проходилка и патерици, приспособяване на дома за първите дни в къщи след изписване от болницата. Защо трябва да се повдигне височината на тоалетната чиния и как да го направите без да извършите ремонт?

След смяна на става първи дни в къщи-проходилка, патерица, повдигане на  тоалетната чиния

Проходилките и патериците са помощните средства с които започва възстановяването в къщи след смяна на тазобедрена става. Правила за ползване им. Видео. Всичко това ще намерите на специализираната страница  След смяна на става 

Още

Ходене с помощни средства. Изделия и цени. Проходилки, патерици, канадки, ролатори и…

 Помощни средства за ходене, придвижване

Санитарен магазин „Воев“, София ул.Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов

Важно! Не сме дрогерията

Лицензирана фирма „Воев-София“ ЕООД регистрирана в МТСП-АХУ, удостоверения №099/2008

„Воев“ 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, ул. Шандор Петьофи № 1