Промоция на портативен кислороден концентратор декември 2018-януари 2019

Промоция до 12 януари 2019г на ограничени количества Портативни кислородни концентратори за дишане на медицински кислород, наемане и продажба. Начало на промоцията 14 декември 2018.

Промоция до 14 януари 2019 на мобилен портативен кислороден апарат за дишане на медицински кислород вън от къщи и в домашни условия

Край на промоцията 14 януари 2019г или до изчерпване на ограничени количества.

 

Промоции за наем и продажба на Импулсни преносими кислородни концентратори AURA 5 на Mobiak

Импулсните мобилни и преносими тежащи само 3кг(с батериите 3.8) кислородни концентратори AURA 5 с импулсно подаване на медицински кислород използват болус технологията за импулсно подаване на кислород  вследствие на което кислород се подава само когато се вдишва. Това позволява ползването на концентратора, когато сте вън от къщи на работа, разходка или пътуване.

 

Устройството може да работи с три (3) различни източника на енергия

  • Променлив ток с напрежение AC 100-240 VAC 50 / 60Hz.
  •  Постоянен ток от превозни средства с напрежение от автомобила DC12V.
  •  Акумулаторна батерия

Тегло на концентратора 3кг

 

 

Промоционално наемане и продажба на импулсни  портативни кислородни апарати AURA 5

Промоционално наемане на импулсен мобилен кислороден концентратор Aura 5

Условия за отдаване под наем на AURA 5, портативен преносим кислороден концентратор

  1. Кислородния концентратор се се отдава под наем срещу съответният гаранционен депозит-стойността на кислородния концентратор AURA 5 и се получава от магазина ни в центъра на София-ул. Шандор Петьофи №1 срещу промоционален депозит от 2990лв(бил 3695лв регулярен)

2. Минимален срок за наемане – 7 дни. 

Промоционални цени на наемане:  за 7 дни    95лв наем (бил 150лв регулярен) • за 14 дни    195лв наем(бил 250лв регулярен) • за 30 дни 295лв наем (бил 400лв регулярен)

При връщане на кислородния концентратор в срок и в изправен вид и в пълния комплект без наранявания и нарушение на външния вид включително и на опаковката, клиента заплаща съответния наем и гаранционния депозит се връща.  При ползване на концентратора за срок по-малък от 7 дни(14 или 30дни) се заплаща пълния наем.

3. Ако клиента не желае да закупи концентратора и го върне, като разход за него остава само наема и консумативите за лична употреба. Гаранционния депозит се връща.

4. Наемайки апарата нуждаещият се може да прецени дали да го закупи за постоянно ползване или да го върне и да си получи остатъка от депозита.  За да закупите кислороден концентратор не е задължително преди това да сте го наели.

5. След изтичане срока на наема ако кислородния концентратор не се върне в седемдневен срок или до тогава не се поднови наема, счита се че кислородния концентратор е закупен и остава собственост на клиента. Пробвате и купувате или пробвате и връщате кислородния концентратор. При закупуване, за да се ползва гаранционно обслужване трябва да е платена пълната стойност и да е издадена гаранционна карта. Имате още една възможност преди да закупите преносимия кислороден концентратор: Ако не сте убедени че портативния кислороден апарат е за вас, можете в магазина ни срещу заплащане от 15лв промоционално (регулярна цена 30лв)  да го изпробвате, като дишате 30 минути кислород от него с включен пулсоксиметър(концентратора и пулсоксиметъра са осигурени от нас).

 

Промоционална продажба на преносим портативен импулсен кислороден концентратор  Aura 5

 

Код 0810330, Преносим портативен импулсен кислороден концентратор  Aura 5.

Промоционална цена 3295лв с ДДС

(Регулярна цена 3695лв с ДДС)

Опакован в кутия с размери 30х30х40см

 

 

Още за кислородните концентратори и бутилки:

 

 

Апарати и устройства за добавяне на кислород към кръвта. Болус технология

 

Наем и продажба на кислородни концентратори и леки преносими бутилки с кислород за дишане при Хобб и клъстерно главоболие, принадлежности и консумативи. Кислородотерапия. Инхалатори

Кислородна терапия, наем и продажба. Лечение

 

Всички промоции на Воев

Промоции на Воев постоянни, месечни и седмични. Санитарен магазин за помощни средства в центъра на София, Пирогов – Руски паметник. Обслужваме цялата страна.

Съдържание на страницата: актуални промоции на санитарни материали, помощни средства и медицински изделия болнични легла, инвалидни колички, антидекубитални дюшеци за болни на легло, патерици, канадки, проходилки и други.

Промоции

 

 

Патерица за 14лв, канадка за 15лв, проходилка за 58лв, комбиниран стол за тоалет и баня за 200лв, дюшек за залежали се хора 220лв, инвалидна количка за 350лв

Постоянни промоции

 

 

 

Обслужваме цялата страна. Може да го закупите от магазина ни в центъра на София или да го поръчате по телефона. Може да попълните формата за поръчки по-долу на страницата.

„Воев“ 02/8519962,02/8519375, 0888 893280, SKYPE : voevisf

Плащане и получаване на място в магазина

Плащане с наложен платеж или банков превод

Можем да ви изпратим помощните средства с куриерска фирма. Обслужваме цялата страна.

За други помощни средства вижте главната страница на сайта

Форма за попълване

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

Форма за поръчка

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg. Ако нямате възможност да посетите магазина ни може да поръчате попълвайки формата по-долу(не е електронна търговия).
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни за доставката!
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280. Поръчките се обработват в работното време на магазина и се изпращат по ЕКОНТ за Ваша сметка. До офис на ЕКОНТ е по-евтино отколкото доставка на посочен от Вас адрес.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Допълнителни указания

[ Задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(До поискване-адреса офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.]
Важно. Наложен платеж! Ако желаете да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата.

Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

 

 

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:
Удостоверения № 099/2008г. на Министерство на труда и социалната политика – Агенция за хората с увреждания /МТСП – АХУ/.

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

 

Специализиран сайт за медицински изделия  за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни помощни средства и медицински изделия с целева помощ от социалното министерство – социално подпомагане и свободна продажба. Информация за правата на хората с увреждания.