Комбиниран инвалиден стол за 250лв, хигиенен

• Получаване на стола преди помощ от АСП
• За хора с тегло: до 100 кг.
• Седалка 46 см, легенче под седалката
• Задни колела: със спирачки
• Подлакътници и стъпенки: снемащи се

Хигиенен комбиниран стол за тоалет и баня

 

За 250лв комбиниран тоалетен стол  може да получите  ако кандидатствате за помощ от АСП или ако имате вече издадена Заповед за отпусната помощ.  Докато чакате получаването на парите от социално подпомагане вие  получавате и ползвате стола. Като получите помощта доплащате до 331лв, толкова колкото е размера на помощта и колкото е стойността на санитарния стол. При фатален изход на болния не се дължи нищо ако не успеете да получите помощта от АСП.

Ще получите още нещо ако ще кандидатствате за помощ от АСП. Ние безплатно ще Ви консултираме за това какво да направите за  да си възстановите сумата за депозита и да получите помощта.

 

За да получите комбинирания стол срещу 250лв не са необходими документи доказващи заболяване или увреждане. Необходимо е само да заплатите депозита.

 

Тоалетните комбинирани столове отпускани срещу 250лв са по специална социална програма на Воев за инвалидна количка, тоалетен стол, антидекубитален дюшек. Причина за създаване на социалната програма на Воев е дългия срок за кандидатстване и отпускане на помощта от АСП съгласно Правилник за приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания / ППЗИХУ/. Времето от кандидатстване до получаване от Агенция за социално подпомагане /АСП/ на целева помощ за закупуване на помощни средства на практика е с продължителност около 2 месеца.

 

Социалната програма на Воев дава възможност на нуждаещи се да получат спешно помощни средства и услуги на достъпни цени. Социално слаби, финансово затруднени или по други причини нямащи финансови възможности болни хора могат да се възползват от нея.

 

За да може повече хора да имат достъп до  социалната програма на Воев с депозит на по-ниска стойност от стойността на продукта да получат веднага помощни средства и да продължи тази програма по-дълго време разчитаме на добросъвестността на ползващите програмата да направят всичко възможно да си получат помощта от АСП.

 

Ние безплатно консултираме за всеки конкретен случай какво трябва да направите, за да получите помощта от АСП. Не са необходими документи доказващи увреждания или заболявания.

 

 

 

Комбинирания инвалиден стол  от 250лв е подходящ в случаите когато нямате намерение да кандидатствате или нямате право на помощ  от АСП , чакате вече отпусната помощ от АСП или имате други причини

 

Нямате време и намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на тоалетен стол и стол за баня. В този инвалидния стол е предвиден за свободна продажба без каквито и да са медицински документи.

• Докато чакате целевата помощ от АСП вземате и ползвате инвалидния стол. Необходимото времето за получаване на помощта при издадена заповед от АСП  обикновено е един месец.

• Имате намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на комбиниран стол за тоалет и баня. Времето за подготовка на документите, кандидатстване в АСП и получаване на помощта обикновено е около 2 месеца.

Трябва ви инвалиден стол за лични нужди. Трябва ви инвалиден стол, а нямате право на целева помощ от АСП. Поради други причини ви трябва тоалетен стол, а  не може да получите помощ за закупуване му.

Важно!  * За да се осигури гаранционен ремонт 12 месеца от датата на закупуване е необходимо да се заплати пълната стойност на инвалидния стол 331лв. За да се осигури извън гаранционен ремонт 6 години с отпускане помощ от АСП за ремонт,  е необходимо комбинирания стол за тоалет и баня да е получен с целева помощ от АСП 331лв.

 

За информация: Целева помощ от АСП за комбиниран стол за тоалет и баня се отпуска при частична/пълна парализа/ на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелно придвижване е невъзможно. /Приложение № 7 от ППЗИХУ/.

 

 Сгъваема конструкция комбиниран стол за тоалет и баня

 

600 KTS MCT 20 sgav  600 KTS MCT 20 sgav bild 5 rama sgan

KTS MCT 20 sgav bild 6 358x600 polu kompl

Не сгъваема конструкция комбиниран стол за тоалет и баня

 

KTS TSU MTI 257x400 17408

• За хора с тегло: до 100 кг.
• Седалка: 46 см, облегалка снемаща се
• Задни колела: със спирачки
• Подлакътници и стъпенки: снемащи се
• Легенче: отзад под седалката
• Тегло на стола: 13.5 кг
• Конструкция сгъваема и не сгъваема

 

√ Срещу 250лв. получавате инвалиден комбиниран стол за тоалет и баня

Плащайки  250лв  получавате веднага комбиниран стол:

1. Който поставяте до леглото на болния или с него придвижвате болния до тоалетната, или до банята.

2. Докато чакате помощта за закупуване отпускана от Агенция за социално подпомагане /около 2 месеца/.  Когато получите помощта ще си възстановите дадената сума от 250лв.

3. Имате възможността да си възстановите сумата от депозита кандидатствайки в Агенция за социално подпомагане за отпускане на помощ за закупуване.

4. Ако не ви се занимава с тежката бюрократична схема за получаване на помощ от АСП може да закупите помощните средства в брой в това число и комбинирания стол за тоалет и баня без да са необходими документи доказващи увреждания и заболявания.

 

 

√ Закупуване с отпусната помощ от АСП.

 

 Ако имате вече отпусната помощ за закупуване от АСП от нас може да получите веднага комбиниран стол. Ще ви консултираме безплатно и за какви други помощни средства имате право да получите целева помощ от Агенция за социално подпомагане.

 

За плащане и получаване заповядайте в магазина ни в центъра на София, между Пирогов и Руски паметник. Магазин „Воев“ специализиран за помощни средства и медицински изделия, София ул.Шандор Петьофи № 1

Ако искате да получите комбиниран стол в друго населено място в страната може да ни се обадите на  02/851 9962, 02/851 93 75, 0888 893280 или попълните формата за поръчка най-долу на страницата

 

 

Обслужваме цялата страна.

 

Други конструкции инвалидни столове

 

За трудно подвижни хора други помощни средства на ниски цени

Най-ниски цени   на тоалетни столове и столове за баня, инвалидни колички, патерици, канадки,  проходилки, 3 и 4 опорни бастуни, ролатори…

 

Друга специализирана страница в сайта Продажба с депозит

 

В главната страница на сайта може да видите всичко което предлагаме.

Обслужваме цялата страна. Най-долу на страницата има форма за заявка. Ако не ви се попълва обадете се на 02/851 9962, 02/8519375 или на 0888 893280. Продуктите може да ги закупите в магазина ни „Воев“в центъра на София, Пирогов-Руски паметник.

Санитарен магазин „Воев“ за ежедневието приспособления и изделия в центъра на София ул.Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов

Важно! Не сме дрогерията

 

 

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

Форма за поръчка

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни ако се наложи да се уточнят подробности по доставката.
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280.
Поръчките се обработват в обявеното работно време на магазина.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg или се обадете на 08771 93280

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Доставките се извършват с ЕКОНТ

Допълнителни указания

[Опишете по-долу задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(ако е до поискване-адреса на офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако не желаете доставка с ЕКОНТ попълнете данните на куриерската фирма за която желаете. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.
]

Разходите по доставката са за ваша сметка
* До офис на куриерска фирма е по-евтино отколкото доставка на адрес.
** Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

Лицензирани фирми за помощни средства „Воев“:
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.
„Воев-Георги Воев-Стефанка Воева“ ЕТ, Удостоверение №024-I/2013г.

BGtop