Инвалидна количка за 100лв и нова за 350лв

Условия за получаване веднага
• На втора употреба количка
• На нова инвалидна количка
• Наемане на инвалидна количка за 5лв
• Получаване на нова количка с помощ от АСП

Специална оферта за хотели инвалидна количка. Инвалидна количка втора употреба за 100лв и нова на цена 350лв. Наемане на инвалидна количка за 5лв/ден. Инвалидна количка с ширина 58см за преминаване през тесни места. Информация за рехабилитация на ортопедични и неврологични заболявания.

 

Получаване спешно и веднага на нова инвалидна количка на цена 350лв докато чакате помощта от АСП. За хотели нова инвалидна количка за 300лв 

 

Наемане на инвалидна количка за 5лв на ден с депозит от 100лв

 

Рингови инвалидни колички с чужда помощ модели 0808383 и 0808483 на Mobiak

Двата модела инвалидни колички са рингови с чужда помощ със сгъваема конструкция, фиксирани стъпенки и подлакътници, бандажни не помпащи предни и задни колела. За хора с тегло до 100кг

Инвалидни колички подходящи за самотни хора, в условията на село или вилни зони без грижа за помпане на гумите и лепенето им при пукане. 

 

Размери на седалката 41см и 46см


Рингови инвалидни колички с чужда помощ 0808383 и 0808483

 

 

Специална оферта за инвалидни колички подходящи за хотели нови за 300лв

без грижа за помпане на гумите и лепенето им при пукане  За хотели, вили инвалидна количка за 300лв

На тази страница може да намерите подробности за техническите параметри и размери на  Рингови инвалидни колички с чужда помощ модели 0808383 и 0808483 на Mobiak

 

 

Получаване спешно и веднага на нова инвалидна количка на цена 350лв докато чакате помощта от АСП

 

За 350лв получавате предварително и веднага инвалидна количка преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП. При получаване на помощта се заплаща цена равна на помощта от АСП. Тази възможност я предоставяме на нуждаещите се по нашата социална програма за бърз достъп до помощни средства. По същата наша Социална програма „Воев“ Социална програма за тоалетен стол, дюшек, инвалидна количка….

може да получите спешно и веднага и други помощни средства, например антидекубитален дюшек за лежащо болни и да предпазите болния от получаване рани от залежаване. Възможност за социално слаби, финансово затруднени хора или по други причини спешно да получат помощни средства и услуги на достъпни цени.

* Важно! За да се осигури гаранционен ремонт 12 месеца от датата на закупуване е необходимо да се заплати пълната стойност на инвалидната количка 486лв.  За да се осигури извън гаранционен ремонт 6 години с отпускане помощ от АСП за ремонт,  е необходимо инвалидната количка да е получена с целева помощ от АСП 486лв.

 

• Докато чакате целевата помощ от АСП вземате и ползвате необходимата ви инвалидна количка. Необходимото времето за получаване на помощта при издадена заповед от АСП  обикновено е един месец. Ред и условия за получаване на Целева помощ от Агенция Социално подпомагане за закупуване на помощни средства.

Медицински изделия и помощни  средства  получаване безплатно с помощ от Агенция за социално подпомагане и закупуване свободна продажба, наем. Как да получим спешно и веднага необходимите ни технически помощни средства и медицински изделия за нас или за наш близък нуждаещ се от тях?

• Имате намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка. Времето за подготовка на документите, кандидатстване в АСП и получаване на помощта обикновено е около 2 месеца.

Трябва ви инвалидна количка за близък живеещ сам, за вилното място или за живеещ на село, имате хотел и трябва да спазите наредбата за хотела. Други причини поради които не може или нямате право на помощ от АСП за закупуване на инвалидна количка.

За информация: Целева помощ от АСП за рингова инвалидна количка се отпуска при частична/пълна парализа/ на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелно придвижване е невъзможно. /Приложение № 7 от ППЗИХУ/.

•  Други помощни средства при трудно подвижни или лежащо болни хора:

За трудно подвижни хора помощни средства и медицински изделия

За лежащоболни помощни средства. Лифтер вдигане, дюшек за болни

Други модели инвалидни колички от серията MobiakCare луксозно изпълнение

 

Рингова инвалидна количка с накланяща се облегалка 0808838

Рингова инвалидна количка с накланяща се облегалка 0808838

 

Общи условия за наемане на помощни средства

1. Минимален срок на наемане 5 дни. В наемния срок са включени деня на вземане и деня на връщане на помощното средство. Получаването и връщането се извършва в рамките на работния ден. * Кислородния апарат е с минимален срок за наемане 30дни.

2. Наемането става с депозит. Стойността на депозита е според вида и модела помощно средство.

3. Наемната цена се получава като от депозита се приспадне сумата за наема. Сумата за наема се получава като се умножат наетите дни умножено по  наема на ден.

4. Не върнато помощно средство за повече от 30 дни се счита за закупено на цена стойността на депозита.

Има възможност за закупуване на ниска цена наетите помощните средства. 

Информация за марките и модели помощни средства с конкретните условия за наемане на всяко едно от тях може да видите на страници Наемане на помощни средства и Кислородни концентратори отдавани под наем

Наемане на помощни средства

 

Наемане веднага на инвалидни колички с наем 5лв на ден

 

Инвалидна количка под наем за 5лв

 

Може да я наемете за 5лв/ден инвалидна количка втора употреба

 

Можете да наемете за 5лв/ден различни модели втора употреба инвалидни колички с екстри срещу депозит. Депозита е различен според за различните модели.

Инвалидна количка срещу депозит от 100лв

Условия за наемане на  инвалидна количка втора употреба с депозит от 100лв

– Минимален срок на наемане 5 дни. В наемния срок са включени деня на вземане и деня на връщане на помощното средство. Получаването и връщането се извършва в рамките на работния ден.

 -При получаване на ринговата инвалидна количка се заплаща депозит 100лв .
-След изтичане на наемния срок, при  връщане на  количката във вида в който е получена- без механични повреди по нея и със здрави напомпани гуми/ от сумата 100лв. се приспада:
-сумата за ползване под наем-изчислява се като  броя на наетите календарни дни се умножат по 5 лв. на календарен ден, започвайки от деня на получаване. Деня на връщане на количката се счита за нает.
При наемане за повече от 16 календарни дни, наетите дни се умножават по 4 лв. на ден.
Минимален срок на наемане-5 дни.

Инвалидната количка се получава от магазина в почистен вид, със здрави гуми и без механични повреди.
При връщане количката трябва да бъде:
– в почистен вид, със здрави гуми и без механични повреди.
При връщане на непочистена количка се удържат 15 лв. от общата сума.  Ако има пукната гума или механични дефекти-удържа се сума съответстваща на вредата.

Пример:
Платени 100 лв. при получаване на количката.
Ползване 5 календарни дни. 5х5=25 лв.
При връщане на количката във вида в който е получена- почистена, без механични повреди по нея и със здрави гуми/не пукнати/, се връща сумата:
100-25=75 лв.
Ползване 16 календарни дни: 16х4=64 лв.

100-64= 36лв. се връщат от депозита

* По подобен начин може да наемете и по-скъпа инвалидна количка със съответния депозит. Така например модела Bisan е със специални стъпенки позволяващи регулиране наклона им и за това депозита за наемане е 300лв. Това е особено важно например при гипсиран крак или поради други причини, когато не може да се сгъва и трябва да стои изправен при седнало положение.

 

√ Наем на инвалидни колички за 5лв. на ден

Условия за наемане на  инвалидни колички модели Spirea, Atlas lite German, Breezy…

 

 

Наемане на помощни средства инвалидни колички, антидекубитален дюшек за лежащо болни, проходилки, патерици, канадки, ролатори, облегалка за легло …

 

    Наем помощни средства

     150 II upotr Rik clasik   Rik Atlas light Inv bild 1 150x150jpg         Rik BTC 2D 150x150 404

                            Spirea                                       Atlas lite                                         Bisan                     

 

 

 

Антидекубитален дюшек к-т Ricant-Италия MB300/SY300 на цена 150лв.

Наем на антидекубитален дюшек к-т Ricant-Италия 3лв/ден

 

 

 

 Магазин за помощни средства и медицински изделия „Воев“ в центъра на София 

Пирогов – Руски паметник

ул.Шандор Петьофи № 1

 

Ако не сте от София начин за плащане и получаване на инвалидна количка

Наложен платеж с куриер или банков превод + доставка с куриер

Доставката е за сметка на клиента

Може да платите и получите инвалидната количка в магазина ни, може да поръчате по телефона или да попълните поръчка по формата по-долу

 

Докато чакате помощта от АСП  получаване срещу депозит на инвалидна количка, тоалетен стол и стол за баня или комбиниран стол на страница: Продажба с депозит

 

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

 

√ С депозит от 400лв. може да получите най-различни други модели и конструкции нови рингови инвалидни колички с възможност за възстановяване на сумата с помощ от АСП.

 

Плащайки  400лв депозит получавате веднага нова инвалидна количка:

1. Веднага започвате да я използвате , да обслужвате нуждаещият се от инвалидна количка или самият той да се обслужва сам. При социално слаби или финансово затруднени хора една добра възможност за получаване веднага.

2. Докато чакате помощта за закупуване отпускана от Агенция за социално подпомагане /около 2 месеца/.  Когато получите помощта ще си възстановите дадената сума от 400лв.

3. Имате възможността да си възстановите сумата от депозита кандидатствайки в Агенция за социално подпомагане за отпускане на помощ за закупуване.

Важно! За да се възползвате от тази възможност важна е датата на издадената заповед от АСП за отпускане на помощта и документите които ние издаваме в тази връзка. За да се възползвате от възможността за закупуване с помощ от АСП или да си възстановите сумата при предварително закупуване е необходимо да се съобразите при покупката на инвалидна количка с нашите указания в магазина.

4. Ако не ви се занимава с тежката бюрократична схема за получаване на помощ от АСП може да закупите помощните средства в брой или да ги наемете в това число и инвалидната количка без да са необходими документи доказващи увреждания и заболявания.

√ Закупуване с отпусната помощ от АСП

 Ако имате вече отпусната помощ за закупуване от нас може да получите веднага нова инвалидна количка . Ще ви консултираме безплатно и на какви други помощни средства имате право на целева помощ за закупуване отпускана от Агенция за социално подпомагане

На какво имате право?

Права на инвалиди, възрастни хора, хора с увреждания, болни

 

Допълнителна информация: Рехабилитация на ортопедични и неврологични заболявания

 

Помощни средства и медицински изделия, санитарен магазин „Воев“ в центъра на София, Пирогов – Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1

Важно! Не сме дрогерията.

 

"Воев" магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Форма за поръчка

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни ако се наложи да се уточнят подробности по доставката.
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280.
Поръчките се обработват в обявеното работно време на магазина.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg или се обадете на 08771 93280

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Доставките се извършват с ЕКОНТ

Допълнителни указания

[Опишете по-долу задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(ако е до поискване-адреса на офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако не желаете доставка с ЕКОНТ попълнете данните на куриерската фирма за която желаете. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.
]

Разходите по доставката са за ваша сметка
* До офис на куриерска фирма е по-евтино отколкото доставка на адрес.
** Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

Други помощни средства: комбинирани столове за тоалет и баня, проходилки, канадки, патерици, антидекубитални дюшеци.  Главна страница на специализирания сайт  на Воев  за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от Агенция за социално подпомагане и свободна продажба. Права на хората с увреждания.
BGtop