Инвалидна количка за 100лв и нова за 350лв

Условия за получаване веднага
• На втора употреба количка
• На нова инвалидна количка
• Наемане на инвалидна количка за 5лв
• Получаване на нова количка с помощ от АСП

Получаване спешно и веднага на нова инвалидна количка на цена 350лв докато чакате помощта от АСП. За хотели нова инвалидна количка за 300лв 

Специална оферта за хотели инвалидна количка. Инвалидна количка втора употреба за 100лв и нова на цена 350лв. Наемане на инвалидна количка за 5лв/ден. Инвалидна количка с ширина 58см за преминаване през тесни места.

Инвалидни колички с чужда помощ с рингове на цена 350лв, за хотели, за самотни хора, за продажба в брой и безплатно получаване с помощ АСП

модели 0808383(седалка 46см) и 0808483(седалка 41см) на Mobiak

Рингови инвалидни колички с чужда помощ и рингове, сгъваема конструкция, фиксирани стъпенки и подлакътници, бандажни не помпащи предни и задни колела. За хора с тегло до 100кг

Инвалидните колички са подходящи за самотни хора в условията на село или вилни зони, за хотели без грижа за помпане на гумите и без лепене(не се пукат!). Освен за свободна продажба в брой се предлагат и с отпусната помощ от АСП 350лв за рингови инвалидни колички. 

Рингови инвалидни колички с чужда помощ 0808383 и 0808483

Всички модели и конструкции инвалидни колички, които предлагаме може да намерите в категорията Инвалидни колички    

Ново! Как да получите с помощ 350лв от АСП безплатно рингова инвалидна количка с чужда помощ, за която се изисква 486лв помощ?

Във връзка с промените в лимитите на АСП за помощта от 1 юли 2018. За възможността да получите повече от отпуснатата помощ без да се налага доплащане. От къде идва проблема? 

В много Експертни решения, ТЕЛК издадени преди 1 юли 2018г е изписано че лицето се нуждае от рингова инвалидна количка(до тогава помощ 486лв). От 1 юли 2018 за рингова инвалидна количка се отпуска помощ от Социално подпомагане в размер на 350лв, а за Рингови инвалидни колички с чужда помощ, едностранно задвижване, с регулиращ се гръб и/или и др. помощ 486лв.

Много хора се оказат с помощ от 350лв т.е. според уврежданията и нуждите имат право на помощ 486лв, но съгласно текста в ТЕЛК правото им е ограничено до помощ 350лв. Това правоимащите хора го установяват постфактум когато си получат от АСП готовата Заповед за отпускане на помощта. Същото се отнася и до тези хора с увреждания възрастни или болни без ТЕЛК, на които в медицинския протокол на ЛКК пише само „рингова инвалидна количка“.

Рингови инвалидни колички с чужда помощ модели 0808383 и 0808483 може да ги получите от нас безплатно с отпусната помощ от АСП в размер 350лв 

Може да ги закупите свободна продажба на цена  350лв с  ДДС

Получаване спешно и веднага на нова инвалидна количка на цена 350лв докато чакате помощта от АСП

За 350лв получавате предварително и веднага инвалидна количка преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП. При получаване на помощта се заплаща цена равна на помощта от АСП. Тази възможност я предоставяме на нуждаещите се по нашата социална програма за бърз достъп до помощни средства. По същата наша Социална програма „Воев“ Социална програма за тоалетен стол, дюшек, инвалидна количка….

може да получите спешно и веднага и други помощни средства, например антидекубитален дюшек за лежащо болни и да предпазите болния от получаване рани от залежаване. Възможност за социално слаби, финансово затруднени хора или по други причини спешно да получат помощни средства и услуги на достъпни цени.

 

• Докато чакате целевата помощ от АСП вземате и ползвате необходимата ви инвалидна количка. Необходимото времето за получаване на помощта при издадена заповед от АСП  обикновено е един месец. Ред и условия за получаване на Целева помощ от Агенция Социално подпомагане за закупуване на помощни средства.

Медицински изделия и помощни  средства  получаване безплатно с помощ от Агенция за социално подпомагане и закупуване свободна продажба, наем. Как да получим спешно и веднага необходимите ни технически помощни средства и медицински изделия за нас или за наш близък нуждаещ се от тях?

• Имате намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка.

Трябва ви инвалидна количка за близък живеещ сам, за вилното място или за живеещ на село, имате хотел и трябва да спазите наредбата за хотела. Други причини поради които не може или нямате право на помощ от АСП за закупуване на инвалидна количка.

За информация: Целева помощ от АСП за рингова инвалидна количка се отпуска при частична/пълна парализа/ на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелно придвижване е невъзможно. /Приложение № 7 от ППЗИХУ/.

•  Други помощни средства при трудно подвижни или лежащо болни хора:

За трудно подвижни хора помощни средства и медицински изделия

За лежащоболни помощни средства. Лифтер вдигане, дюшек за болни

Специална оферта за инвалидни колички подходящи за хотели нови за 300лв

без грижа за помпане на гумите и лепенето им при пукане  

Рингови инвалидни колички с чужда помощ и непомпащи бандажни гуми модели 0808383 и 0808483

Цена за хотели 300лв+ ДДС

Други инвалидни колички с лимит АСП от 486лв и 800лв лимит от АСП

Инвалидни колички в лимита на АСП

Наемане на инвалидна количка за 5лв на ден с депозит от 100лв

Общи условия за наемане на помощни средства

1. Минимален срок на наемане 5 дни. В наемния срок са включени деня на вземане и деня на връщане на помощното средство. Получаването и връщането се извършва в рамките на работния ден. * Кислородния апарат е с минимален срок за наемане 30дни.

2. Наемането става с депозит. Стойността на депозита е според вида и модела помощно средство.

3. Наемната цена се получава като от депозита се приспадне сумата за наема. Сумата за наема се получава като се умножат наетите дни умножено по  наема на ден.

4. Не върнато помощно средство за повече от 30 дни се счита за закупено на цена стойността на депозита.

Има възможност за закупуване на ниска цена наетите помощните средства. 

Информация за марките и модели помощни средства с конкретните условия за наемане на антидекубитални дюшеци, проходилки, концентратори и бутилки с медицински кислород за дишане и други помощни средства може да видите на страници Наемане на помощни средства и Кислородни концентратори отдавани под наем  Наемане на помощни средства

Наемане на инвалидна количка за 5лв на ден с депозит от 100лв

Наемане веднага

Може да я наемете за 5лв/ден инвалидна количка втора употреба

 

Можете да наемете за 5лв/ден различни модели втора употреба инвалидни колички с екстри срещу депозит. Депозита е различен според за различните модели.

Инвалидна количка срещу депозит от 100лв

Условия за наемане на  инвалидна количка втора употреба с депозит от 100лв

Важат общите правила за отдаване под наем

– При получаване на ринговата инвалидна количка се заплаща гарантиран депозит 100лв.
– След изтичане на наемния срок, при  връщане на  количката във вида в който е получена- без механични повреди по нея и със здрави напомпани гуми/  гарантирания депозит от 100лв се връща напълно и клиента наел инвалидната количка заплаща само стойността на наема:
-сумата на наема се изчислява като  броя на наетите календарни дни се умножат по 5лв на календарен ден, започвайки от деня на получаване. Деня на връщане на количката се счита за нает.
При наемане за повече от 16 календарни дни, наетите дни се умножават по 4лв на ден.
Минимален срок на наемане-5 дни.

Наемане за 24 часа  на цена 15лв. Важи при  поискване от клиента! Не върната в срока от 24 часа инвалидна количка автоматически преминава в минимален срок на наемане-5 дни.

Инвалидната количка се получава от офиса в почистен вид, със здрави гуми и без механични повреди.
При връщане количката трябва да бъде:
– в почистен вид, със здрави гуми и без механични повреди.
При връщане на непочистена количка се удържат 15 лв. от общата сума.  Ако има пукната гума или механични дефекти-удържа се сума съответстваща на вредата.

Пример:
Платени 100лв гарантиран депозит при получаване на количката.

Ползване 5 календарни дни. 5х5=25лв.
При връщане на количката във вида в който е получена- почистена, без механични повреди по нея и със здрави гуми/не пукнати/, се връща пълния размер на гарантирания депозит 100лв
Клиента наел 5 дни инвалидната количка заплаща наем 25лв

При ползване 16 календарни дни: 16х4=64лв.

При връщане на количката във вида в който е получена- почистена, без механични повреди по нея и със здрави гуми/не пукнати/, се връща пълния размер на гарантирания депозит 100лв

Клиента наел 16 дни инвалидната количка заплаща наем 64лв

* Имаме на разположение само 2 броя втора употреба инвалидна количка с депозит от 100лв. За да може да обслужваме хора социално слаби или финансово затруднени разчитаме инвалидните  колички взети с депозит да се връщат обратно на нас. Имаме на разположение достатъчен брой втора употреба инвалидни колички с по-голям депозит 200лв и 300лв.

** По подобен начин може да наемете и по-скъпа инвалидна количка със съответния депозит. Така например модела Bisan е със специални стъпенки позволяващи регулиране наклона им и за това депозита за наемане е 300лв. Това е особено важно например при гипсиран крак или поради други причини, когато не може да се сгъва и трябва да стои изправен при седнало положение.

 

 Магазин • Воев • Помощни средства, медицински изделия, санитарни материали продажба и под наем  в центъра на София,  Пирогов – Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1

 

Ако не сте от София начин за плащане и получаване на инвалидна количка

Наложен платеж с куриер или банков превод + доставка с куриер

Доставката е за сметка на клиента

Може да платите и получите инвалидната количка в магазина ни, може да поръчате по телефона или да попълните поръчка по формата по-долу

Докато чакате помощта от АСП  получаване срещу депозит на инвалидна количка, тоалетен стол и стол за баня или комбиниран стол на страница: Продажба с депозит

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

 

√ С депозит може да получите най-различни други модели и конструкции нови рингови инвалидни колички с възможност за възстановяване на сумата с помощ от АСП.

 

Плащайки  депозит получавате веднага нова инвалидна количка:

1. Веднага започвате да я използвате , да обслужвате нуждаещият се от инвалидна количка или самият той да се обслужва сам. При социално слаби или финансово затруднени хора една добра възможност за получаване веднага.

2. Докато чакате помощта за закупуване отпускана от Агенция за социално подпомагане.  Когато получите помощта ще си възстановите дадената сума от 400лв.

3. Имате възможността да си възстановите сумата от депозита кандидатствайки в Агенция за социално подпомагане за отпускане на помощ за закупуване.

Важно! За да се възползвате от тази възможност важна е датата на издадената заповед от АСП за отпускане на помощта и документите които ние издаваме в тази връзка. За да се възползвате от възможността за закупуване с помощ от АСП или да си възстановите сумата при предварително закупуване е необходимо да се съобразите при покупката на инвалидна количка с нашите указания в магазина.

4. Ако не ви се занимава с тежката бюрократична схема за получаване на помощ от АСП може да закупите помощните средства в брой или да ги наемете в това число и инвалидната количка без да са необходими документи доказващи увреждания и заболявания.

√ Закупуване с отпусната помощ от АСП

 Ако имате вече отпусната помощ за закупуване от нас може да получите веднага нова инвалидна количка . Ще ви консултираме безплатно и на какви други помощни средства имате право на целева помощ за закупуване отпускана от Агенция за социално подпомагане

На какво имате право?

Права на инвалиди, възрастни хора, хора с увреждания, болни

Помощни средства и медицински изделия, санитарен магазин „Воев“ в центъра на София, Пирогов – Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1

Важно! Не сме дрогерията.

Форма за поръчка

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg. Ако нямате възможност да посетите магазина ни може да поръчате попълвайки формата по-долу(не е електронна търговия).
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Важно: За да Ви обслужим навреме в срок и да получите това което сте поръчали:
За да направите поръчка е необходимо да посочите кода на изделието, вида му, продажната му цена и количеството, което искате да поръчате
Ако желаете да Ви бъде издадена фактура трябва да обявите задължително това в поръчката
Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.
Доставките се извършват с куриерска фирма „Еконт Експрес“ до техен офис или до адрес на клиента и са за сметка на Получателя на пратката.
Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват!

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Допълнителни указания

[ Задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(До поискване-адреса офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.]
Важно. Наложен платеж! Ако желаете да получите фактура трябва да обявите задължително в поръчката. Ако не сте обявили предварително издаване на фактура не можете да получите от ЕКОНТ документ за плащане "пощенски паричен превод" задължителна част от фактурата.

Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви


Сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от Агенция за социално подпомагане и свободна продажба. Права на хората с увреждания.