Инвалидни колички в брой и с помощ от АСП

• Свободна продажба • С помощ от АСП
• Инвалидни колички рингови и с чужда помощ

Свободна продажба на инвалидни колички и продажба на инвалидни колички с получена помощ от Агенция за социално подпомагане

 

Магазин за инвалидни колички в центъра на София с доставки до всички населени места в България намиращ се на ул.Шандор Петьофи № 1, Пирогов – Руски паметник, 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280

 

Може да закупите инвалидна количка със собствени пари, може да получите безплатно такава количка с помощ от Агенция за социално подпомагане/АСП/. Може докато чакате помощ от АСП предварително да получите и ползвате необходимата ви инвалидна количка. Може да наемете инвалидна количка.

За да закупите инвалидна количка в брой със собствени пари или да наемете не са Ви необходими медицински или други документи.

 

Sofia disha 25 08 2013 500x375 15325

 

В раздел Инвалидни колички може да намерите: акумулаторни колички и скутери и акумулатори за тях, рингови, за деца и възрастни с ДЦП и детскиза баня, за танци и спорт, леки и активни, отдаване  под наемпринадлежности за инвалидни колички

При заплащане в брой инвалидната количка се получава веднага.

Срещу депозит инвалидна количка се получава предварително и веднага преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП, като се заплати стойността й/около 2 месеца време за кандидатстване и получаване на помощта/

 

Инвалидна количка за 300лв свободна продажба за хотели, за живущи на село с лоши пътища или вилни зони

 

Практични инвалидни колички без излишни екстри, с гуми не помпащи(бандажни) и не изискващи лепене и помпане.

Свободна продажба за хотели и за всеки който пожелае със собствени пари да закупи инвалидна количка без да се занимава с изваждане на документи за получаване на помощ от АСП. Подходящи за самотни хора, хора живеещи във вилни селища или на село с лоши пътища. 

 

Промоция инвалидна количка за 300лв

При продажба се начислява ДДС. Цена с ДДС 360лв

Още информация на страница За хотели, вили инвалидна количка за 300лв

 

Инвалидни колички срещу депозит от 350лв докато чакате получаването на помощта от АСП

 

Инвалидна количка 0808383


 

Депозит 350лв за получаване предварително и веднага на инвалидна количка преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП. При получаване на помощта се заплаща цена равна на помощта от АСП.

Условия за получаване срещу депозит  на страница  Инвалидна количка за 100лв и нова за 350лв

 

 

За да се получи целева помощ от социално подпомагане и инвалидната количка да ви е безплатна е необходимо да се спазят изискванията на Правилника за приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания.

Нямате време и намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка. В този случай инвалидната количка е предвидена за свободна продажба без каквито и да са медицински документи.

• Докато чакате целевата помощ от АСП вземате и ползвате необходимата ви инвалидна количка. Необходимото времето за получаване на помощта при издадена заповед от АСП  обикновено е един месец.

• Имате намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка. Времето за подготовка на документите, кандидатстване в АСП и получаване на помощта обикновено е около 2 месеца.

Важно! За да се възползвате от тази възможност важна е датата на издадената заповед от АСП за отпускане на помощта и документите които ние издаваме в тази връзка. За да се възползвате от възможността за закупуване с помощ от АСП или да си възстановите сумата при предварително закупуване е необходимо да се съобразите при покупката на инвалидна количка с нашите указания в магазина.

Трябва ви инвалидна количка за близък живеещ сам, за вилното място или за живеещ на село, имате хотел и трябва да спазите наредбата за хотела. Други причини поради които не може или нямате право на помощ от АСП за закупуване на инвалидна количка.

За информация: Целева помощ от АСП за рингова инвалидна количка се отпуска при частична/пълна парализа/ на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелно придвижване е невъзможно. /Приложение № 7 от ППЗИХУ/.

 

 

Общо представяне  на инвалидни колички рингови, с чужда помощ и акумулаторни, За да се ориентирате за вашия избор вижте това представяне.

 

Може да платите и получите в  магазина ни на Руски паметник, София. Може да поръчате на обявените ни телефони или да попълните формата за заявка най-долу на тази страница. Може да платите с банков превод или наложен платеж. Доставяме до всички населени места в страната.  Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

 

Други конструкции и модели инвалидни колички

 

Инвалидни колички в лимита на помощта от Агенция за социално подпомагане(486лв)

 

Инвалидна количка Otto Bock модел Centro S1

 

Инвалидни колички в лимита на помощта от Агенция за социално подпомагане(486лв)

 

Инвалидни колички с доплащане към помощта от Агенция за социално подпомагане

 

Инвалидна количка с чужда помощ с накланяща се облегалка

Инвалидна количка с чужда помощ с накланяща се облегалка MobiakCare

 

Инвалидна количка 0809236 превръщаща се в легло

 

Инвалидна количка тоалетна 0223004

Инвалидни колички с доплащане към помощта от Агенция за социално подпомагане

 

Освен инвалидни колички за обслужване на трудно подвижни, лежащо болни или възрастни хора могат да се използват проходилки, патерици, ролатори, тоалетни столове и столове за баня, 3 и 4 опорни бастуни…

 

Помощни средства

Помощни средства за възрастни хора, болни, инвалиди и хора с увреждания

 

Можете да направите вашия избор и най-изгодно да закупите в брой различни помощни средства без да са необходими каквито и да са документи доказващи заболявания. Вижте информацията на страница Най-ниски цени на помощни средства

Обща информация за помощните средства. Безплатно получаване на помощни средства с помощ от Агенция за социално подпомагане и свободна продажба. Вижте и  главната страница на сайта

Лицензирана фирма за помощни средства „Воев“:
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

 

Специализиран сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни помощни средства с целева помощ от социално подпомагане и свободна продажба. Правата на хората с увреждания.

 

 

Не сме дрогерията!

"Воев" магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Поръчай сега

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни ако се наложи да се уточнят подробности по доставката.
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280.
Поръчките се обработват в обявеното работно време на магазина.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg или се обадете на 08771 93280

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Доставките се извършват с ЕКОНТ

Допълнителни указания

[Опишете по-долу задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(ако е до поискване-адреса на офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако не желаете доставка с ЕКОНТ попълнете данните на куриерската фирма за която желаете. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.
]

Разходите по доставката са за ваша сметка
* До офис на куриерска фирма е по-евтино отколкото доставка на адрес.
** Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

Санитарен магазин в центъра на София, Руски паметник-Пирогов, ул.Шандор Петьофи № 1. Магазин „Воев“ за медицински изделия, помощни средства и санитарни материали свободна продажба и продажба с помощ от АСП

BGtop