Инвалидни колички АСП безплатни, продажба

Инвалидни колички продажби и наемане. Безплатно получаване. За хотели оферта.

Свободна продажба на инвалидни колички и безплатни  инвалидни колички с получена помощ от Агенция за социално подпомагане

 

Магазин за инвалидни колички в центъра на София с доставки до всички населени места в България намиращ се на ул.Шандор Петьофи № 1, Пирогов – Руски паметник, 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280

Може да закупите инвалидна количка със собствени пари, може да получите безплатно такава количка с помощ от Агенция за социално подпомагане/АСП/. Може докато чакате помощ от АСП предварително да получите и ползвате необходимата ви инвалидна количка. Може да наемете инвалидна количка.

За да закупите инвалидна количка в брой със собствени пари или да наемете не са Ви необходими медицински или други документи.

 

Форма за поръчка

 

Инвалидна количка за 300лв свободна продажба за хотели, за живущи на село с лоши пътища или вилни зони, за самотни хора

Практични инвалидни колички без излишни екстри, с гуми не помпащи(бандажни) и не изискващи лепене и помпане.

Свободна продажба за хотели и за всеки който пожелае със собствени пари да закупи инвалидна количка без да се занимава с изваждане на документи за получаване на помощ от АСП. Подходящи за самотни хора, хора живеещи във вилни селища или на село с лоши пътища. За хотели, вили инвалидна количка за 300лв

 

Инвалидни колички модели 0808383(46см) и 0808483(41см). Цена с ДДС 360лв

 

Ако сте направили своя избор може да посетите магазина ни в центъра на София, да поръчате по обявените ни телефони или да попълните контактната форма за поръчки. Обслужваме всички населени места в страната. Живущите в чужбина също могат да поръчат за близките им в България и ние ще доставим избраното от тях.

 

Нов ред и нови лимити на помощта от АСП от 1 юли 2018г за инвалидни колички. Особености

На страница Нов ред, лимити помощ АСП от 2018 може да научите за влезлите в сила от 1 юли 2018г. промени.

Какво трябва да знаем за промените от 1 юли 2018, така че да получим максималното което законът ни е определил? Какви са възможностите и правата ни? Значение на термините използвани в наредбите и законите. При изписване в Медицинския протокол на ЛКК или в Експертното решение ТЕЛК, както и в Заповедта на Социално подпомагане, за да се възползвате от съответната помощ например за инвалидни колички от 350лв, 486лв или 800лв какво трябва и как точно да е изписано.

Нов ред, лимити помощ АСП от 2018

 

Във връзка с промените от 1 юли 2018 за целевата помощ от АСП Как са ощетени притежателите на Експертни решения ТЕЛК в които са вписани помощни средства инвалидна количка и/или антидекубитален дюшек на които имат право? С ТЕЛК инвалидни колички и дюшеци, Медицински протоколи на ЛКК. Важно и актуално!

Как да получите с помощ 350лв от АСП безплатно рингова инвалидна количка с чужда помощ, за която се изисква 486лв помощ?

Инвалидна количка 350лв в лимита АСП

 

 

Преки връзки към Инвалидни колички в лимитите на АСП 350лв, 486лв и 800лв

В лимита АСП 350лв

 

В лимита АСП 486лв

 

В лимита АСП 800лв

 

Безплатно получаване със Заповед от Социално подпомагане на  Териториална дирекция  АСП 

Заповед РД 01 508 от 19 06 2018 на Министерство на труда и социалната политика във връзка(МТСП) с чл.44, ал3 на Закон за интеграция на хората с увреждания (ЗИХУ) и чл.40, ал2 на Правилник за приложение му (ППЗИХУ) за пределните размери(лимити) за помощта за закупуване на помощни средства. 

•Рингови инвалидни колички помощ за закупуване 350лв.

Рингови инвалидни колички с чужда помощ, едностранно задвижване, с регулиращ се гръб и/или и др. помощ за закупуване 486лв.

Детска инвалидна количка, детска рингова инвалидна количка помощ за закупуване 800лв.

 

Свободна продажба  на инвалидни колички инвалидни колички

 

 

В раздел Инвалидни колички може да намерите: акумулаторни колички и скутери и акумулатори за тях, рингови, за деца и възрастни с ДЦП и детскиза баня, за танци и спорт, леки и активни, отдаване  под наемпринадлежности за инвалидни колички

При заплащане в брой инвалидната количка се получава веднага.

Срещу депозит инвалидна количка се получава предварително и веднага преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП, като се заплати стойността й.

 

 

Инвалидни колички срещу депозит от 350лв докато чакате получаването на помощта от АСП

 

Депозит 350лв за получаване предварително и веднага на инвалидна количка преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП. При получаване на помощта от АСП се възстановяват 350лв дадени за депозит. Условия за получаване срещу депозит  на страница  Инвалидна количка за 100лв и нова за 350лв

 

За да се получи целева помощ от социално подпомагане и инвалидната количка да ви е безплатна е необходимо да се спазят изискванията на Правилника за приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания.

Нямате време и намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка. В този случай инвалидната количка е предвидена за свободна продажба без каквито и да са медицински документи.

• Докато чакате целевата помощ от АСП, вземате и ползвате необходимата ви инвалидна количка.

• Имате намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка.

Важно! За да се възползвате от тази възможност важна е датата на издадената заповед от АСП за отпускане на помощта и документите които ние издаваме в тази връзка. За да се възползвате от възможността за закупуване с помощ от АСП или да си възстановите сумата при предварително закупуване е необходимо да се съобразите при получаването на инвалидна количка с нашите указания в магазина.

Трябва ви инвалидна количка за близък живеещ сам, за вилното място или за живеещ на село, имате хотел и трябва да спазите наредбата за хотела. Други причини поради които не може или нямате право на помощ от АСП за закупуване на инвалидна количка.

За информация: Целева помощ от АСП за рингова инвалидна количка се отпуска при частична/пълна парализа/ на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелно придвижване е невъзможно. /Приложение № 7 от ППЗИХУ/.

 

 

Общо представяне  на инвалидни колички рингови, с чужда помощ и акумулаторни, За да се ориентирате за вашия избор вижте това представяне.

 

Може да платите и получите в  магазина ни на Руски паметник, София. Може да поръчате на обявените ни телефони или да попълните формата за заявка най-долу на тази страница. Може да платите с банков превод или наложен платеж. Доставяме до всички населени места в страната.  Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

 

Инвалидни колички с доплащане към помощта от Агенция за социално подпомагане

 

Освен инвалидни колички за обслужване на трудно подвижни, лежащо болни или възрастни хора могат да се използват проходилки, патерици, ролатори, тоалетни столове и столове за баня, 3 и 4 опорни бастуни…

 

Можете да направите вашия избор и най-изгодно да закупите в брой различни помощни средства без да са необходими каквито и да са документи доказващи заболявания. Вижте информацията на страница Най-ниски цени на помощни средства

Обща информация за помощните средства. Безплатно получаване на помощни средства с помощ от Агенция за социално подпомагане и свободна продажба.

 

Специализиран сайт и магазин на Воев за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК

Санитарен магазин в центъра на София, Руски паметник-Пирогов, ул Шандор Петьофи 1. Магазин “Воев” за медицински изделия, помощни средства и санитарни материали свободна продажба и продажба с помощ от АСП

Важно! Не сме дрогерията

 Безплатни помощни средства с целева помощ от социално подпомагане и свободна продажба. Правата на хората с увреждания.

 

Ако сте направили своя избор имате следните възможности:

Да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате • Да поръчате Онлайн

Плащане в магазина или наложен платеж при получаване на стоката. Доставяме с куриер в цялата страна за сметка на клиента.  Обслужваме всички населени места в страната. От магазина  изпращаме пратки за цялата страна.

Лицензирана фирма “Воев-София” ЕООД регистрирана в МТСП-АХУ, удостоверения №099/2008

“Воев” 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280, ул. Шандор Петьофи № 1